ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ RADIO MAK: ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Κοινοποίηση:
ΡΑΔΙΟ-ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ- ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

Επιστρέψαμε! Δείτε την εκπομπή με τον Στέφανο Χίο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Για ποια Ευρώπη και πιο Ευρωκοινοβούλιο μιλάει ο Κος Αντωνιαδης? Για την Ευρώπη των Αμερικανών και των Γερμανών που όλοι τους σύσσωμοι έχουν κηρύξει τον Πούτιν και την Ορθόδοξη Ρωσία και στέκονται στο πλευρό των νεοναζί που μας επιβάλλουν να στέλνουμε και όπλα και σε λίγο καιρό και στρατο? Την Ευρώπη που μας πήγε σε επιτήρηση μέσω τρόικας? Όλοι οι διεφθαρμένοι εκεί και εκεί… Άσε δεν θέλουμε αυτή την Ευρώπη ούτε και τους εκπροσώπους της ..

  2. Ότι να ναι ..την τσέπη τους την διαπλοκή και ίσως ένα πλούσιο μεγιστάνα η ένα τεκνο μαφιόζο γκόμενο σκέφτονται όντως πολλοί όμως αυτό δεν τσουβαλιαζει την εκπροσώπηση του Ευρωπαίου πολίτη από τους αντιπροσώπους της Ευρωβουλής .Δυστυχώς η ευτυχώς δεν ζούμε όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες στη Ελλάδα .πολλοί αναγκαστηκαμε να μεταναστεύσουμε η δική μας η φωνή ειδικά όταν δεν έχουμε κατορθώσει να αφομοιωθούμε ομαλά στη χώρα στην οποία ζούμε αυτή τη στιγμή και δουλεύουμε μπορεί να είσακουστεί μόνο μέσα από το βήμα της ευρωβουλής. Ένας ευρωβουλευτής που μπορεί να σηκώσει ανάστημα και να πει όχι τα εμβόλια πρέπει να ελεγχθούνε πριν επιβάλλουμε σε όλο τον κόσμο να τα κάνει ότι η Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιεν δεν είναι υπεράνω του νόμου και πρέπει να πληρώσει για το σκάνδαλο που έκανε με τον μπουρλά; Ότι ο μητσοτάκης πρέπει να λογοδοτήσει για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του δημοσιογράφου χίου ότι τα funds πήραν παράνομα τα δάνεια μας και παίρνουν τα ελληνικά σπίτια..oτι ότι ότι … Μη ξεχνάμε ότι στις βρυξέλλες στη ζωή είναι πολύ πιο ακριβή από την ελλάδα επομένως ο μισθός κατά βάση είναι φυσιολογικός λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό.. άλλο τώρα να κάνουν ταξίδια στο κατάρ και στη σαουδική αραβία για να παίρνουν εκατομμύρια μαύρα σε βαλίτσες.. ο χίος και ο αντωνιάδης δεν θα σκεφτούν την τσέπη τους πιστεύω ότι και ξέρω ότι αυτό που θα προσφέρουν στην ευρωβουλή θα είναι σοβαρό έργο και όχι μόνο θα γίνουν γνωστοι και θα διακριθούν μέσα στη ευρωβουλή αλλά κάθε μέρα ολόκληρο το twitter θα μιλάει για το έργο τους και θα τους αναπαράγει

  3. Όποιος βάζει υποψηφιότητα για την ΕυρωΒουλή, επιζητεί το εύκολο χρήμα.
    Κανένας Έλληνας δεν βάζει υποψηφιότητα για την “ψυχή” της Γιαγιάς του!
    Ο Ανδρουλάκης π.χ. κράτησε την Έδρα του, μέχρι την τελευταία στιγμή.
    Στο δε “πόθεν έσχες” του 2022, δήλωσε & 8 Δωρεές οικημάτων. Καταλάβατε?
    Οι ΜΚΟ, οι Κινέζοι, οι Αραπάδες, κάνουν “εξαιρετική” δουλειά, με πολλά φράγκα στις τσέπες τους.

  4. Σίγουρα 23 500 ευρώ να κατεβάσεις ευρωψηφοδέλτιο όταν η καϊλή πήρε 300 χιλιάρικα από το κατάρ μόνο για τον προεκλογικό της αγώνα για την ευρωβουλή παρόλο που την στήριζαν ήδη όλοι οι συστημικοί καναλάρχες .Στεφάνε με απογοητεύεις γιατί ο Αντωνιάδης και όχι εσύ .? Και οι δύο ως ανεξάρτητοι ευρωβουλευτές τώρα ΧΤΕΣ. η Λάουρα Κοβασι κολλητή σας θα είναι θα κάνετε τόσο σημαντικό έργο . Στέφανε η οικογένεια περιμένει να σε χειροκροτήσει ως ευρωβουλευτή.

  5. Η πολιτική είναι γεμάτο διαθφορες και όχι μόνο η πολιτική… Η δικαιοσύνη και όπου διορίζονται άτομα μέσω κυβέρνησης ή πολιτικού παράγοντα.. πότε θα τρελαθεί ο κόσμος και θα σας πάρει όλους με πέτρες ΟΛΟΥΣ … Πλημμύρες φωτιές σεισμοί κλέψιες μίζες μοιχείες βιασμοί.. παπάδες να κάνουν πραγματα μέσα στο ιερότερο σημείο που προσεύχονται να πάρουν τη κοινωνία.. τρένα πουστηδες… Φημωση να μη μιλάς …Πως κατάντησε η Ελλάδα… Και κοίτα που φτάσαμε να παρακαλάμε αυτούς που μας βάλανε στα μνημόνια να μας σώσουν..

  6. Στέφανε λες ότι η πολιτική δεν σε αφορά ..Λυπάμαι αλλά δεν σε πιστεύω .Αν δεν σε αφορούσε η πολιτική δεν θα έδινες το αίμα σου για να υπερασπιστείς την αλήθεια του Πολίτη μέσα από το δημοσιογραφικό σου λειτούργημα ούτε θα συνεχίζες να είσαι κινούμενος στόχος του συστήματος 4 χρόνια μετά. φυσικά και σε αφορά η πολιτική γιατί αγωνίζεσθαι για τα δικαιώματα του πολίτη του Έλληνα πρώτα και κύρια αλλά και του παλαιστίνιου και του Αφρικανού και όλων τον πολιτών που βάλλονται από το σύστημα και την ΝΤΠ .Περιμμένω την ανακοίνωση ότι κατεβαίνεις ως ανεξάρτητος ευρωβουλευτής σήμερα .Η ευρωβουλή σε έχει ανάγκη και η πολιτική που υπερασπίζεται τα δικαιώματα του πολίτη κυλάει στις φλέβες σου ότι και να λες .Μόνο περηφάνια θα νιώθουμε να σε έχουμε εκπρόσωπο μας ευρωβουλή.

Comments are closed.