ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ – ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΜΑΣ ΣΕ ΚΙΜΠΟΥΤΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
israel-40

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι Ισραηλινοί στρατιώτες που μπήκαν στο κιμπούτς Κφαρ Αζά, στο νότιο τμήμα της χώρας, το οποίο είχε γίνει στόχος των τρομοκρατών της Χαμάς.

Το Κφαρ Αζά απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα από τα σύνορα με τη Γάζα. Οι στρατιώτες που κλήθηκαν στο σημείο, μπορεί να περίμεναν να βρεθούν μπροστά σε φρικαλεότητες, αλλά αυτά που είδαν ήταν πολύ χειρότερα από όσο περίμεναν.

Μαρτυρίες στρατιωτών μιλούν για ολόκληρες οικογένειες νεκρές πάνω στα κρεβάτια τους, ακόμη και για 40 νεκρά μωρά και μικρά παιδιά, κάποια από τα οποία ήταν αποκεφαλισμένα.

Η ρεπόρτερ Νικόλ Ζεντέκ του i24News ήταν αυτή που μετέφερε τις μαρτυρίες για τα 40 νεκρά παιδιά. Αργότερα η ίδια διευκρίνισε ότι αυτό ήταν κάτι που της μεταφέρθηκε από στρατιώτες και ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστικός αριθμός νεκρών.

Το Business Insider μετέδωσε ότι την αναφορά επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ ότι στρατιώτες βρήκαν αποκεφαλισμένα πτώματα βρεφών στο Κφάρ Αζά, αλλά χωρίς αναφορά σε αριθμούς. Περίπου 70 τρομοκράτες της Χαμάς είχαν εισβάλει στο Κφαρ Αζά. Και αυτών τα πτώματα κείτονται μέσα στο κιμπούτς.

Το κιμπούτς επισκέφτηκαν την Τρίτη δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, συνοδεία Ισραηλινών στρατιωτών. Παράλληλα, ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία εντοπισμού των πτωμάτων μέσα από τις κατοικίες, οι οποίες μπορεί να είναι παγιδευμένες με εκρηκτικά.


«Δεν είναι πόλεμος και πεδίο μάχης. Βλέπεις μωρά, τη μητέρα και τον πατέρα στα υπνοδωμάτιά τους, στα καταφύγια και πώς τους σκότωσαν οι τρομοκράτες. Είναι σφαγή», είπε στους δημοσιογράφους ο υποστράτηγος Ιτάι Βερούβ.

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση ρουκετών από τον νότιο Λίβανο
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, ανέλαβαν απόψε, με μια ανακοίνωση που εξέδωσαν, την ευθύνη για την εκτόξευση ρουκετών από τον νότιο Λίβανο προς το ισραηλινό έδαφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Χθες στην πλατεια Συνταγματος μουσλιμια καιγανε και κατουρουσαν σημαιες του Ισραηλ και οταν καποιοι Ελληνες αντεδρασαν τους εβγαλαν μαχαίρια!Ημουν αυτοπτης μαρτυρας….Για ποσο λετε να κρατηθουν ολοι αυτοι που εχουμε μαζεψει στα νησια τη στιγμη την οποια τους σιγονταρουν οι εδω αλληλλεγγιοι??

  2. εγω ξερω οτι καποτε οι ομαδες του ισραηλ εβγαζαν ολο οβερ 2.5 τωρα πολυ δυσκολα… καλα να παθουν

  3. Η αληθεια με το ψεμα ειναι κολλητα φιλαρακια σε τετοιες καταστασεις ….

  4. Εαν παρεις την μια πλευρα σε λενε εβραιο η πρακτορα της μοσαντ αν παρεις το μερος των αλλων σε λενε τρομοκρατη και τζιχαντιστη.
    Δεν βρισκεις ακρη με αυτο το θεμα ολοι δικιο εχουνε.

  5. Για τα 1000 παιδιά στο Μάουι που έκαψαν οι σιωνιστές θα κλάψει κανείς;

  6. αυτήν την φορά ολοκληρώστε αυτό που έμεινε στην μέση…………

  7. Η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου με 2.3 εκ. φυλακισμενους
    αποκλεισμένους απο ξηρα,αέρα και θαλασσα από το 2007….
    Αυτή είναι η γαζα….
    Ζητείται ο καλός ,ο κακός και οι άσχημοι ….

  8. Νομίζω αυτά που αναφέρονται δεν έχουν παρόμοιο στην ιστορία της οικουμένης. Είναι σίγουρο ότι το Ισραήλ θα πάρει μεγάλη αντίποινα. Θέλει να εξαλείψει από προσώπου γης την Χαμάς. Εχει την δύναμη να το κάνει. Προσοχή όμως ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ που είναι τα θύματα του σιόου της Χαμάς.

  9. Μάλλον η τεχνητή παραφροσύνη του 6εξηντα6 έδωσε εντολή για μείωση πληθυσμού για να γίνει απόλυτος έλεγχος της ζωής του πλανήτη (γεννήσεις κλπ) και της ενέργειας του, για να φτιαχτούν κ άλλες αυτοματοποιημένες μηχανές με τη βοήθεια λίγων ελεγχόμενων τσιπαρισμενων τεχνητών συνειδήσεων.

  10. 75 χρόνια τα Εβραιοσιωνιστικά γουρούνια, τα κτήνη του Ισραήλ έχουν κόψει χέρια, πόδια και φυσικά κεφάλια εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινιόπουλων.
    Αλλά φυσικά η κτηνώδης Δύση τα γράφει στα π@π@κια της..
    Τώρα που για πρώτη φορά η οργή και το μίσος των Παλαιστινίων ξέσπασε πάνω στους δήμιους τους, τώρα η σιχαμερή Δύση… συγκλονίζεται!!
    Ένας βρωμερός υπόνομος είναι η “πολιτισμένη” Δύση!!
    Και όλοι εμείς κολυμπάμε μέσα στα βοθρολυματα!
    Οι πρόγονοί μας, όταν μπούκαραν στην Τριπολιτσά το 1821, όχι μόνο έκοβαν κεφάλια παιδιών, αλλά τα κάνανε και… συλλογή!!
    Τα στοιβαζανε και περηφανευονταν για αυτά!
    Ήταν το ξέσπασμα του μίσους και της καταπίεσης αιώνων!
    Τότε ήταν καλά.
    Αλλά όταν το κάνουν οι άραβες, είναι “κακοί”…
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ενιμπαντι;;;

    1. Νομίζω αυτά που αναφέρονται δεν έχουν παρόμοιο στην ιστορία της οικουμένης. Είναι σίγουρο ότι το Ισραήλ θα πάρει μεγάλη αντίποινα. Θέλει να εξαλείψει από προσώπου γης την Χαμάς. Εχει την δύναμη να το κάνει. Προσοχή όμως ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ που είναι τα θύματα του σιόου της Χαμάς.

  11. Φτιάξανε ένα Νεοέλληνα που δικαιολογεί τους τζιχαντιστές, επειδή έχουν κάνει εγκλήματα και οι Ισραηλινοί! Τζιχαντιστές και αριστεροί και ψευτοδεξιοί του κούλη μαζί για να δικαιολογήσουν τους μουσουλμάνους που φέρνουν! Γύρευε τι μίζες παίρνουν από Κατάρ!

  12. Η Αλβανοί έχουν ξυπνήσει και θα μας σβήσουν αν δεν ξυπνήσετε περιμένετε τη θα σας πει η Αμερική τη θα σας πει η Ευρώπη σιμαχιες σε κουβέντες να βρισκοντε κλπ μας κοροϊδεύουν όλοι είμαστε με το Ισραήλ από την πρώτη στιγμή έδειξε το θέμα έτσι έπρεπε να τελοιωσει και το ουκρανικό

  13. Κάτι μου λέει ότι τα αποκεφαλισμενα μωρά είναι το ίδιο αληθινά όσο οι θανατηφόρες μηχανές αυνανισμού των ναζί, χαχαχαχαχαχαχ, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

  14. Παίδες, το μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις, δικό σας είναι, δυστυχώς κατά το Ελληνικόν ότι έσπειρες θα θερίσεις, όταν σκοτώνατε μικρούς Παλαιστίνιους γιατί σας πετροβολολουσαν….. τι αντιδραση περιμένατε;

    1. Έτσι είναι,για τα χιλιάδες παιδιά που σκοτώναν οι οβριοί και γελούσαν κιόλας,κανένας δε λέει τίποτα,αυτό δεν ήταν βία;Υποκριτές,τώρα σας έπιασε ο πόνος για τα τέκνα του Αυνάν

Comments are closed.