Ζάκυνθος: “Σαπάκιασαν” νεαρό τουρίστα σε μπαρ στον Λαγανά (βίντεο)

Κοινοποίηση:
laganas

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού Βρετανού από “μπράβους” σε μπαρ στον Λαγανά. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο νεαρός αναγνώρισε μόνο έναν από τους δράστες του ξυλοδαρμού, έναν σερβικής καταγωγής υπάλληλο του κλαμπ, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο συλληφθείς, εξετάστηκε από τον εισαγγελέα Ζακύνθου και έλαβε τακτική δικάσιμο.

Οι πληροφορίες για τα αίτια που οδήγησαν στην συμπλοκή και τελικά στον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα, είναι συγκεχυμένες. Ωστόσο σύμφωνα με εργαζόμενους στο κλαμπ, ο νεαρός Βρετανός, που ήταν βίαιος και εκτός εαυτού, χτύπησε άγρια μια 19χρονη κοπέλα και της επιτέθηκε και με μπουκάλι, γι’αυτό και επενέβησαν.

Μάλιστα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, αναρτούν και φωτογραφίες της, άσχημα, χτυπημένης κοπέλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπεκρηδες φτωχοτουριστες, μπεκρούδες πουτάνες, ανατολικοί μπράβοι εκπαιδευμένοι να δέρνουν μέχρι λιποθυμίας, μαφία της νύχτας απλωμένη παντού για πολύ, εύκολο και βρώμικο χρήμα. Όπως είπε κι ο σχολιαστής άνωθεν, Ελλάδα μου ΠΩΣ σε κατάντησαν..

  2. Εγω δεχομαι οτι ο αγγλος ειχε μεθυσει και ηταν προκλητικος. Ειναι τεσσερις πεντε μπραβοι τσογλανια και δερνουν εναν. Στο εξωτερικο για να κανεις τετοια δουλεια πρεπει να τελειωσεις σχολη και το βασικο που μαθαινεις ειναι οτι δεν χτυπας ποτε κανενα και δεν παιρνεις τιποτα προσωπικα οσο κια να σε προκαλουν ή σε βριζουν. Μονο απομακρυνεις, ακομα και σε επιθεση μονο αμυνεσαι αφου παντα εχες και δευτερο ή τριτο ατομο υποστηριξη. Αυτο σου λενε ειναι σημαντικο και για σενα αφου αν κανεις αυτο το επαγγελμα και ανοιγεις προσωπικα καποτε θα βρεθει καποιος να σε σκοτωσει. Δεν ειναι λιγες οι φορες εδω στην ελλαδα που γυρισε καποιος δαρμενος με οπλο πισω και θερισε.. Ηλιθια ατομα που κανουν δουλεια που εχει μεγαλη ευθυνη

  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙΜΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΘΥΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ? ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ. ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΠΑΤΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@@@@ ΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.
    ΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.

Comments are closed.