20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ζάκυνθος: Τραγικός θάνατος για πατέρα ανήλικου παιδιού που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Κοινοποίηση:
COVID-19; coronavirus; doctors; hospital; nurses; pandemic; Αθήνα; ; Κορωναϊός; ιατροί; ; κορονοϊός; κορωνοϊός; νοσηλευτές; νοσηλευτής; νοσοκομείο; πανδημία; Evangelismos; Ευαγγελισμός; ασθενοφόρο; απολύμανση; προστατευτικά;

Ο άνδρας εκτελούσε εργασίες σε ελαιώνα

Tο μεσημέρι του Σαββάτου σημειώθηκε στη Ζάκυνθο δυστύχημα καθώς ένας άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ και λίγο αργότερα, απεγκλωβίστηκε νεκρός.

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην περιοχή του Τραγακίου. Η Ζάκυνθος βρίσκεται στο επίκεντρο για το δυστύχημα, που σημειώθηκε την ώρα που ο άτυχος άντρας, εκτελούσε εργασίες.

 Ήταν μόνος στον ελαιώνα και δυστυχώς χάθηκε χρόνος. Όταν έφτασαν στην περιοχή πυροσβέστες, ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante.gr, ο άτυχος 53χρονος άνδρας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, εκτελούσε εργασίες σε ελαιώνα, όταν ανατράπηκε το τρακτέρ και τον καταπλάκωσε.

Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: