Ζήνα Κουτσελίνη: Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, για μένα ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην Κιβωτό θα είναι αθώοι

Κοινοποίηση:
ζηνα

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι καταθέσεις των παιδιών που φιλοξενούνταν στα ιδρύματα, για ασέλγεια, ξυλοδαρμούς και ψυχολογικές κακοποιήσεις είναι αλλεπάλληλες και «ταράζουν» την κοινή γνώμη με επίκεντρο το πρόσωπο του πατέρα Αντώνιου.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Star με τη σειρά της, τόνισε πως κρίνει ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Κρατάω την επιφύλαξή μου. Οι δομές είναι απαραίτητες, γιατί δυστυχώς προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά από κει και πέρα φαίνεται ότι τώρα στην “Κιβωτό του κόσμου” υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου και το λέω. Θα με δείτε να το λέω βασανιστικά αυτό, αλλά θέλω να το λέω, διότι εγώ μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για μένα και για τα μάτια μου, ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην “Κιβωτό” θα είναι άθωοι» τόνισε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εάν είναι αλήθεια όλα αυτά τότε είναι πολλή κάλος ηθοποιός ξεγέλασε τοσο κόσμο..
    Διδαγμα μην εμπιστευεσε κανεναν….τελος….

  2. Εχω βαρεθει να βλεπω πως οι εφημεριδες καταδικαζουν κυριολεκτικα τον οποιονδηποτε πριν απο την δικαιοσυνη!!!!!!!
    Τι μας κανει να τα πιστευουμε; επειδη ολα γραφουν τα ιδια; Με ποιο δικαιωμα οι υπερβολικοι τους χαρακτηρισμοι;
    Ας περιμενουμε λοιπον την δικαιοσυνη και μετα τα λεμε. Ας μην ξεχναμε το κοριτσακι στην Θεσσαλονικη και τους βιαστες της στο ξενοδοχειο το μεγαλο αλαλουμ σε ολες τις εφημεριδες και στο τελος;

  3. Θυμαστε την λασπη που εφαγε ο πατηρ Εφραιμ; ποσο καιρο ασχοληθηκαν τα μμε;
    Το κοριτσακη στη Θεσσαλονικη, και οι “βιαστες” της; ποσο καιρο ασχοληθηκαν τα μμε;
    Ο ελικοπτερας στα γλυkα νερα και η φιλιππινεζα; ποσο καιρο…;
    Οι δυο πρωτοι κατηγορουμενοι πανηγυρικα αθωοι. Η δε τελευταια υποθεση ειδαμε τα παρασκηνια,,, “γυναικοκτονια” το νεο συνθημα….
    Οι σχολιαστες ομως δειχνουν παλι ευαισθησιες ξεχνωντας ομως τα παλια….. τα παρασκηνια φιλοι μου δεν τα βλεπουμε.

  4. Εύγε στη Κυρία Κουτσελινη για τη τοποθέτηση της που βεβαίως δε μοιάζει με αυτή του κάθε Εισαγγελατου.

  5. Μωρή κότα μιλαμε για παιδια.. Αντε γραμή σου τσοκαρο

  6. Χεστηκαμε για τη γνωμη της εν λογω κυρίας, που εχει τετοια “οίηση” περι του εαυτού της που σου φερνει εμετό.

  7. ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΙΤΕΜΕΝΗ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ BARBIE ΤΗΣ ΤV ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΩΝ ΟΠΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΜΑΝΤΑΜ……..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΝ ΚΙΒΩΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ……ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

  8. ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΒΟΒΛΑΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΧΕΙΛΗ (ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ?) ΟΛΟ Μ@@@ΚΙΕΣ ΛΕΕΙ. ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΣΤΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

  9. Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΕΙΝΑΙΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ – ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ Η Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ???????????

  10. Την ωρα που μιλανε για επαρση και σουλτανατα του ναρκισσου Π.Αντωνιου (και πιθανον να εχουν δικιο) βλεπεις κατι κυρατσες οπως η εικονιζομενη να κανουν καθε τρεις και λιγο αφιερωματα στον εαυτο τους . Οι 7 στις 10 εκπομπες της ξεκινουν με αφιερωμα στον εαυτο της και απο κατω η κομπανια των τηλεμανταινων ξεκινουν ενα γλειψιμο ανευ προηγουμενου.

  11. Γιατι τέτοια επιλεκτική ευαισθησία κυρία Κουτσελινη. Τους άλλους όμως τους δικαζετε και τους διασυρετε στην εκπομπή σας, χωρίς τύψεις και αναστολές. Εδω γιατί τέτοια αλλαγή στάσης. Που μεταξύ μας, είναι και η σωστή. Δεν σας έχρισε κανείς ούτε δικαστή, ούτε εισαγγελέα. Εγω αυτό το λέω χυδαία υποκρισία.

Comments are closed.