Ζει έναν τρελό έρωτα με τον σύζυγο και την παράνυμφό τους: “Το 1ο βράδυ κοιμηθήκαμε και οι τρεις μαζί” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
karalyn-wedding-708

Η 22χρονη Καραλίν Χένρι από το Οχάιο, ήταν 17 χρονών όταν ομολόγησε στον σύντροφό της, Τζάστιν, πως της αρέσουν και οι γυναίκες.

Αφού την ενθάρρυνε να βγαίνει και με γυναίκες, σύντομα γνώρισε την 19χρονη Λάνα Ντάγκλας, από την βόρεια Ιρλανδία, με την οποία συνομιλούσε στο διαδίκτυο για μήνες.

Το ζευγάρι ζήτησε από την Λάνα να γίνει παράνυμφος στο γάμο τους, τον Οκτώβριο του 2018 – ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που συναντήθηκαν από κοντά – και αμέσως την ερωτεύτηκε και ο Τζάστιν.

«Την ημέρα του γάμου, είδα την Λάνα με το φόρεμα και το μακιγιάζ της όλα τέλεια και η καρδιά μου σκίρτησε» λέει η Καραλίν. «Ήταν πανέμορφη και εκπληκτική από κάθε άποψη. Στην δεξίωση, ήμασταν όλοι μαζί πιασμένοι χέρι – χέρι και χορεύαμε και τραγουδούσαμε για ώρες. Ήταν μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το βράδυ κοιμηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Λάν κι εγώ δεν κάναμε σεξ. Μας απωθεί το σεξ».

Και συνεχίζει: «Ο Τζάστιν δεν είναι ασεξουαλικός, αλλά καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι κάτι που θέλουμε. Είναι της άποψης: «αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Αν όχι, δεν πειράζει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: