Ζελένσκι: Ζητεί διευκρινίσεις από τον Τραμπ για το πώς σκοπεύει «εντός 24 ωρών» να τερματίσει τη ρωσική εισβολή

Κοινοποίηση:
Zelensky-funny

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε χθες Τετάρτη ότι θα ήθελε διευκρινίσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με το πώς σκοπεύει – εφόσον κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ – να τερματίσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «εντός 24 ωρών», όπως διατείνεται ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας.

«Εάν ο Τραμπ γνωρίζει τον τρόπο για να βάλει τέλος σε αυτόν τον πόλεμο, ας μας το πει σήμερα», ανέφερε ο Ζελένσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Bloomberg, διάρκειας περίπου μιας ώρας. «Εάν υπάρχουν κίνδυνοι για την ανεξαρτησία της Ουκρανίας, εάν χάσουμε την κρατική υπόσταση – θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, θέλουμε να ξέρουμε», συμπλήρωσε ο Ζελένσκι.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, έχει κατ’ επανάληψη ισχυριστεί πως μπορεί «εντός 24 ωρών» να βάλει τέλος στον πόλεμο της Ουκρανίας, χωρίς ποτέ να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Κατά τη συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Ζελένσκι εμφανίστηκε πρόθυμος να συναντήσει τον Τραμπ και το επιτελείο του για να ακούσει τις προτάσεις του. «Θέλουμε να καταλάβουμε εάν τον Νοέμβριο θα έχουμε την ισχυρή υποστήριξη των ΗΠΑ ή θα είμαστε ολομόναχοι», εξήγησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο τραμπ θα πει στην ρωσια παρτε τα εδαφη που θελετε και τελειωσαμε ειναι τοσο απλο.
    Θα ασχολουμαστε για παντα με την ουκρανια εδω στο ισραηλ σημερα το πρωι παλι ειχαμε χτυπημα της χεζμπολαχ με 200 ρουκετες εκει τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.

  2. η ημερομηνια ληξης σου εχει ερθει εδω και καιρο ζελε. τωρα ηρθε η ωρα για το ταμειο….

  3. Μόλις σε πιάσουν ζελεδακι και σε κρεμάσουν σε ζωντανή μετάδοση όπως τον Σαντάμ, τότε θα τελειώσει και ο πόλεμος σκουπίδι προδότη του λαού σου, μαζί και τα δικά προδοταριά που σε στηρίζουν και μασουλάτε μαζί τα δισεκατομμύρια ευρώ των ηλίθιων ευρωπαίων και μεις μέσα στους ηλίθιους

  4. vas, πρόδωσε τη χώρα του για την τσέπη του. Αυτοί έδωσαν τα περισσότερα λεφτά. Ίσως αν του έδινε πιο πολλά ο Πούτιν να μην έκανε τίποτα.

  5. οι αμερικανοι ειναι NUMBER ΟΝΕ σ’αυτα. μην ξεχναμε πως εκλεισαν με την ΚΥΠΡΟ.ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ απο ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. HENRY KiSSINGER. do you rimember? ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ να καταπατησουν τα ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ, FOR THEIR NATIONALINTEREST. very very simple

  6. Μιλάει το θρασυτατο ουκρανικό σκουπίδι, που άφησε την χώρα του να καταστραφεί για χάρη των διεφθαρμένων δυτικών , δήθεν, συμμάχων του. Μεγάλη αναιδεια διαθέτει το κοπρόσκυλο!

  7. Σιγά μην κάτσει να σου πει ρε μαλάκα τι σχεδιάζει να κάνει. Σιγά μην κάτσει με τον προδότη στο ίδιο τραπέζι. Για ποια κρατική υπόσταση και ανεξαρτησία της Ουκρανίας μιλάς ρε φερέφωνο των νεοταξιτών;

    1. αντιθετα, υπερασπιστηκε το λαο του απο τον εισβολεα. Κι εμεις αυτο θα κανουμε αν μας επιτεθουν οι φιλοι σου οι τουρκοι

  8. Με το να σε κρεμασει αναποδα μωρη λουμπινα γοβατη!
    Ραμολι και βρωμοεγκεφαλος Παιατ που σε μιζωσε να καταστρεψεις τη χωρα σου παπαλα! Γκεγκε?

  9. Είναι πολύ απλή η απάντηση βρε γίδι Ζελένσκι… Θα σου κόψει τις πιστώσεις και τους εξοπλισμούς και θα έχεις καταρρεύσει εντός 24 ωρών. Πολύ μυαλό θέλει για να το καταλάβεις?

  10. Τί δεν κατάλαβες? Θα σου κόψει το μπαγιόκο ρε μ@λ@κ@. Με την Κούλα θα μείνεις να πολεμάς τη Ρωσία.
    2 πολέμους δημιούργησε ο γεροξεκούτης(τον έβαλαν βέβαια-μόνος του ούτε να κατουρήσει όρθιος) για να μη πτωχεύσει το αμέρικα.Τουλάχιστον ο Τράμπ δεν ήταν πολεμοχαρής και κοιτούσε να φτιάξει τη χώρα με όπλο τις οικονομικές κινήσεις και τον οικονομικό πόλεμο,πράγμα απόλυτα θεμιτό.Και μην ακούσω ότι έκανε πόλεμο στη Κίνα,στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία έκανε οικονομικό πόλεμο.

  11. Ρε που έφτασε ο κόσμος. Οι τύχες του να είναι στα χέρια ενός βλάκα Ζελένσκι…. Μπάιντεν κτλ Βλαδίμηρος και τα μυαλά στα κάγκελα…

Leave a Response