Ζελένσκι: «Η Μόσχα στοχεύει να διαγράψει την ιστορία μας» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Ζελένσκι

Το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντομίρ Ζελένσκι, προχώρησε σε νέο διάγγελμα αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι σχεδόν 6.000 Ρώσοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί τις πρώτες έξι ημέρες του πολέμου.

Ο Ουκρανός πρόεδρος μίλησε εκ νέου σήμερα το πρωί καθώς ο πόλεμος με τη Ρωσία μπαίνει στην έβδομη ημέρα. Ο Ζελένσκι είπε ότι σχεδόν 6.000 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν μέχρι στιγμής στα πεδία των μαχών. Η Ρωσία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αυτές τις βαριές απώλειες.

Ο κ.Ζελένσκι συνέχισε επιμένοντας ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με «βόμβες, χτυπήματα και ρουκέτες», που πέφτουν βροχή στις ουκρανικές πόλεις τις τελευταίες ημέρες.

Υποστήριξε επίσης ότι η Μόσχα «στοχεύει να διαγράψει την ιστορία μας» μετά το χτύπημα του μνημείου του Ολοκαυτώματος στο Babyn Yar στο Κίεβο από ρωσικό πύραυλο την Τρίτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Που τις βρισκουν αυτες τις μαριονεττες ρε τα σκυλια και τις δεχεται και ο μαλακισμενος λαος;;;

  2. Εβραίος μεν αλλά με τους ναζι μαζί. Αυτός σίγουρα ειναι απόγονος του χίτλερ και γω λεω σε ποιον μοιάζει ποιον μοιάζει??????

  3. Και καλα κανει η Μοσχα βρωμοναζι! Ηθοποιαρα πουκανες και τις ρομπες του ευρωπαικου κοινοβουλιου να σε χειροκροτανε και να κλαινε με μαυρο δακρυ!
    Αντι να κοιτανε τον κατεναυσμο του πολεμου σε προμηθευουνε με οπλα κι οπου ναναι θ αναγκαστει ο Βλαδιμηρος να πατησει τα κουμπια και θα τελειωνουμε ολοι!

  4. Τι είναι αυτός ο Τζανετάκος ρε παιδιά! Πάνε βρε βλάκα πάρε κανένα όπλα να πολεμήσεις να σωσείς τουλάχιστον το τομάρι σου.Βρε τι βγάζουν για Πρωθυπουργους στο κόσμο.Ακομα διαπραγματεύσεις ονειρεύεσαι;
    Ο άλλος ρε Βλάκα ότι παίρνει το κατακτάει γίνεται έδαφος της Ρωσίας .Ίδη σχεδιάζει νέες πόλεις καινούργιες εκεί! ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ!τι είναι αυτός ρε…όντως είσαι Κωμικός ηθοποιός τελικά.

  5. Νωρίς το κατάλαβες….οι πόλεις σου θα καταστραφούν όλες βρε βλάκα …θα χτίσουν νέες. Εσένα θα περιμένουν με τα σάπια κτίρια από την εποχή του Σοβιετικού καθεστώτος.Βασικα και αυτές που ζεις πάλι Ρώσοι τις είχαν χτίσει αλλά τέλος πάντων.

Comments are closed.