Ζητείται επειγόντως γαμπρός: Δικηγόρος δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον της βρει σύζυγο

Κοινοποίηση:
Ziteitai-e-1448046-dikigoros-los-angeles-696x564

Ζητείται επειγόντως γαμπρός: Η δικηγόρος από το Λος Άντζελες είναι εντυπωσιακή, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την αδυναμία της να βρει τον ιδανικό άντρα.

Η Eve Tilley Coulson είναι δικηγόρος και ζει στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Παρότι όμορφη και εντυπωσιακή δεν βρίσκει γαμπρό. Δίνει όμως 5.000 δολάρια σε όποιον της τον βρει.

Η δικηγόρος από το Λος Άντζελες είναι εντυπωσιακή, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την αδυναμία της να βρει τον ιδανικό άντρα.

Οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι, όμως η Eve Tilley Coulson αποφάσισε να κάνει έκκληση για να της βρουν γαμπρό και να δώσει και 5.000 δολάρια σε όποιον της γνωρίσει τον σύζυγο των ονείρων της.

Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι το σχετικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok έχει γίνει viral και πλησιάζει τις 560.000 προβολές.

«Πριν από λίγο καιρό, είπα στους φίλους μου ότι θα τους έδινα 5.000 δολάρια αν με σύστηναν στον σύζυγό μου» δήλωσε στη New York Post η 35χρονη, δικηγόρος από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

«Και σκέφτηκα, γιατί να μην ανακοινώσω την προσφορά στο TikTok;» ανέφερε η Αμερικανίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σα να λέμε πως έχει ανακοινώσει σε δεκάδες χιλιάδες άγνωστους ανα τον κόσμο ανθρώπους πόσο απεγνωσμένα ψάχνει για άντρα και μάλιστα πληρώνοντας για να… της βρουν. Τα social media έχουν μεταλλάξει οριστικά τους ανθρώπους. Ποιος θα τολμούσε πριν μερικά χρόνια να βάλει τη φωτογραφία του σε ένα φυλλάδιο με το μήνυμα πως ψάχνει για σύντροφο και που στη συνέχεια θα μοίραζε κατά χιλιάδες σε όλο τον κόσμο?!

  2. 5Κ είναι μικρή επένδυση για 1Μ απόδοση τον χρόνο κατ’ ελάχιστον που θέτει σαν standard για τον γαμπρό σαν ετήσιο εισόδημα η συγκεκριμένη κοπέλα…

    Αυτό μόνο από τις χιλιάδες προδιαγραφές που υπάρχουν για τον “άνδρα των ονείρων της”

    Τι κρίμα που δεν βγαίνουν οι άνδρες από γραμμή παραγωγής εργοστάσιου σαν τις κούκλες…

    Καλά γατιά…

Leave a Response