Ζητείται ηγέτης με φλόγα και σπαθί να τους κλείσει φυλακή. Μόνον νέος Παπαδόπουλος ή Μεταξάς που έβλεπαν πίσω από κλειστές πόρτες. Βαρύτατα διαπραττόμενα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας, ατιμώρητα. Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος και Λαϊκής Επανάστασης, με υγιείς στρατιωτικούς και πολιτικούς για να βγει η πατρίδα από το αδιέξοδο

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

im_teaser_29-07-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΜAGAZINE_COVER_67.indd

 Στο φύλλο του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ  29 και 30–7-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ας πούμε πως εμφανίζεται αυτός ο ηγέτης, ποιός είναι ο λαός που θα τον ακολουθήσει; Εγώ σας λέω πως δε θα τον ακολουθήσει κανένας γιατί στη πραγματικότητα αυτός ο λαός γουστάρει τους πολιτικούς που τον κυβερνάνε τώρα.

  2. Ο μόνος σοβαρός στην Βουλή-που τιμά τα παντελόνια-είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

  3. περιμενε το τρελοδικταοτορα, ερχεται με φορα χα χα χα

  4. Θέλουμε εναν ηγέτη με αρχίδια για να υπερασπίζεται τα δίκαια της Ελλάδος, όχι για να πηδάει αντρικά κωλαράκια και ανήλικα κοριτσάκια.

    1. ηγετη θες εσυ που εισαι προβατο. εμεις δεν εντασσομαστε σε ομαδες.

  5. Και στο δημόσιο να περνάνε από όλα τα πόστα, ακόμη και της καθαρίστριας για να δουν πώς βγαίνει το μεροκάματο. Όπως έκανε η υιοθετημένη αδερφή μου όταν δούλευε στον πύργο Αθηνών. Έχουμε το ίδιο όνομα και επίθετο. Δεν ξέρω αν ζει. Δεν έχουμε σχέσεις. Ποτέ δεν είχαμε. Έχει μεγαλώσει σαν πλούσια. Πήραν το παιδί της μάνας μου και μετά δεν μας ήξεραν. Μετά η μάνα μου μίσησε τον πατέρα μου. Ο θείος μου είχε τόσα σπίτια και εμείς μέναμε
    σε τρώγλες. Ήταν ένα κάθαρμα. Δούλευε σε υπουργείο. Έκανε ελέγχους στα μαγαζιά, δεν έκοβε πρόστιμα, έπαιρνε μίζες.
    Έτσι έφτιαξε την περιουσία του. Μετά που πέθανε ήρθε ένας ξάδερφός μου που έψαχνε τι έγινε με την περιουσία του. Νόμιζε ότι την είχε αφήσει σε μένα. Από πού κι ως πού; Η μάνα μου έλεγε ότι τα έδωσε όλα στην εκκλησία της Δάφνης. Ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του πατέρα μου. Κομματόσκυλο της νέας δημοκρατίας. Όταν πέθανε η μάνα της θείας μου, που μεγάλωσε την αδερφή μου γιατί η θεία μου δούλευε στη δαρζέντα, η αδερφή μου πήγε να πέσει μέσα στον τάφο και ο πατέρας μου την κράτησε. Ο θείος μου θύμωσε και του είπε: τί κάνεις ρε; Και ο πατέρας μου απάντησε: τί θέλεις; Κι αυτό παιδί μου είναι. Ο πατέρας μου όταν ήρθε 15 χρονών στην Αθήνα τον έπλενε η θεία μου. Τη λυπόταν που την έβλεπε χωρίς παιδί. Η μάνα μου έλεγε άλλα, ότι την είχε γκόμενα. Ψέματα. Για τον πατέρα μου ήξερε να λέει, για τον πορνόγερο τον Παπανδρέου μούγκα.

    1. πήγαινε να σε δει ένας ψυχίατρος τώρα.

    2. Ρε φιλε , υπαρχoυν κενά λογικης συναφειας σε αυτα που γραφεις .. Αν δειξεις το κειμενο αυτο σε ψυχιατρο , θα σε ψαξει για τα περαιτερω … με συμπαθεια παντα στον πονο σου το λεω αυτο ..

  6. ΝΑΙ , θα σας σωσει ενας αληταμπουρας .τραμπουκος που βαραει γυναικες σε ζωντανη μεταδοση , που βαραει καμερες και μικροφωνα δημοσιογραφων , που εχει σβαστικες στα χερια και σημαδευει με οπλα .. πιο χαμηλα δεν εχει … τρεξτε προβατα , καντε οτι σας λεει , μην χασετε..

  7. Ο κύριος Χίος πρέπει να κάνει δικό του κόμμα. Να εναλλάσσεται στην εξουσία με τον Κασιδιάρη, να κάνουν ό,τι έκαναν κι αυτοί. Τα επόμενα πενήντα χρόνια, αν εξακολουθήσει να υπάρχει ο κόσμος με τη μορφή που τον ξέρουμε, δεν πρέπει αυτοί να ξαναδούν εξουσία. Μετά, έχει ο Θεός.

  8. Δεν υπάρχει κατι τέτοιο μην αυταπάστε και ακομη και να υπηρχε θα τον ειχαν εξαφανίσει πριν την ώρα του.
    Εδω ο θεος ο ιδιος κατεβηκε ειδαν τα θαυματα του αλλα παρ ολα αυτα τον σταυρωσαν

  9. αυτοπροτεινομαι και να ξερετε θα σας στοιχισω πολυ φθηνοτερα.

  10. Ήταν αυστηρός ο Παπαδόπουλος, ταγμένος να υπηρετεί την πατρίδα. Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, αφού είχε καταλάβει τον προδοτικό ρόλο του Ιωαννίδη γιατί δεν τον τέλειωσε πριν γίνει το κακό με την Κύπρο;

    1. αμερικανοκινητος τρελοδικτατορας ηταν

    2. Ο Ιωαννίδης δυστυχώς είχε Εβραίο γαμπρό,για αυτό ήδη ήταν εύκολος και χειραγωγησιμος. Τότε με τον Παπαδόπουλο η Ελλάδα είχε ευημερία,και η βιομηχανία θεάματος στράφηκε προς τον πατριωτισμό. Ίσως είμασταν κοντά να αποκτήσει γόητρο η τέχνη του κινούμενο σχεδίου, στην συνείδηση του λαού μας. Νοιώθω ότι δυστυχώς(έχει κατσικωθει πανω μας)το απατηλό “ηθοποιός σημαίνει φως”.

  11. Στέφανε σε ικετεύουμε για το καλό της Ελλάδας. Στήριξε το Ελληνόπουλο που δεν προσκύνησε τους ανθέλληνες, την Μασονία και το ισλάμ όπως το κλεπτοκρατικό τόξο.

  12. Βρωμικα γαλονια, βρωμικα σακακια, λερωμενα απο στρατιωτικους και πολιτικους αντιστοιχα, απο τις μιζες.

Comments are closed.