Ζητούν τις «δικές τους αρχαιότητες» οι γύφτοι – Πήραν θάρρος από τον Σούνακ τα Σκόπια

Κοινοποίηση:
DXE16MCWkAIiGmP

Δώσε θάρρος στον Σκοπιανό, και θα σου… ζητήσει και τις αρχαιότητες. Πράγματι, μετά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, βάσει της οποίας αναγνωρίζεται η χρήση του όρου Μακεδονία από τους βόρειους γείτονές μας, τώρα, ορμώμενοι από το πρόσφατο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βρετανού ομολόγου του Rishi Sunak, ζητούν τις αρχαιότητες της Μακεδονίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Nova Makedonija, «τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι ίσως τα πιο γνωστά έργα τέχνης σε ό,τι αφορά τη συζήτηση σχετικά με το εάν μουσεία σε όλο τον κόσμο πρέπει να επιστρέψουν αρχαιότητες στις χώρες προέλευσής τους.

Η εφημερίδα αναφέρει: «Η ελληνική πλευρά στη διπλωματική διαμάχη για τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από τη Μεγάλη Βρετανία ζητά τη δικαιοσύνη επί δεκαετίες. Φαίνεται όμως πως η δικαιοσύνη για την Ελλάδα είναι μονομερής, καθώς οι Έλληνες έχουν οικειοποιηθεί και δημεύσει οι ίδιοι ξένη πολιτιστική κληρονομιά και εθνική ταυτότητα, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Μακεδονίας και των Μακεδόνων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Το τομάρι ο Τσίπρας κ οι υπολοιποι που δεν αντεδρασαν προδοτες

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕI!

  3. Τις κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες. Έτσι και τα Σκοπιανά μαλακιστήρια.

  4. Έχουν κάποια απόδειξη πως είναι εδώ αυτοι οι Σλάβοι από τα αρχαία χρόνια; Έχει βρεθεί κάτι αρχαίο με την δίκη τους γραφή επάνω; Υπάρχει κάποια αναφορά στην ιστορία για αυτούς; Γιατί είτε θέλουν είτε όχι Σλάβοι ειναι. Ο Μέγας Αλέξανδρος τον ελληνικό πολιτισμό μετέφερε παντού, σε όλες τις κατακτήσεις του. Έγραφε και μιλούσε μόνο Ελληνικά. Διάβαζε και κοιμόταν με τον Όμηρο κα5ω από το μαξιλάρι του. Αν δεν ήξερε Ελληνικά πως διάβαζε τον Όμηρο; Τα αρχαία μακεδονικά νομίσματα έχουν ελληνική γραφή επάνω τους και όχι σλαβικά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ισχυριζόταν πως ήταν γιος του Διος. Ενός Ελληνα Θεού. Οι αρχαίοι Έλληνες, οι Αθηναίοι, Οι Σπαρτιάτες, οι Κορίνθιοι, οι Μακεδονες πίστευαν στους Έλληνες Θεούς του Ολύμπου, οι οποίοι κατοικούσαν στο όρος Ολύμπος, που βρίσκεται στην Μακεδονία. Ήταν τοοοσο χαζοί οι Έλληνες που πίστευαν σε Θεούς που κατοικούσαν σε ενα όρος το οποίο βρισκόταν σε μια ξένη χώρα και μάλιστα κατα τα λεγόμενα των Σκοπιανών, εχθρική;;;; Ποσό ανοητοι θα έπρεπε να ήταν. Φυσικά όλοι ξέρουμε πως κάθε άλλο παρά ανοητοι ήταν οι πρόγονοι μας. Άρα ποτέ μα ποτέ δεν θα πίστευαν πως οι Θεοί τους κατοικούσαν σε μια ξένη χώρα. Ειναι παράλογο και μονο να το σκεφτεί κανείς.
    Ισχυρίζονται πως οι Μακεδόνες μιλούσαν άλλη γλώσσα από τους υπόλοιπους Έλληνες. Μέγα ψέμα. Μιλούσαν ελληνικά αλλά λίγο διαφορετικά, μια άλλη ελληνική διάλεκτο. Ισχυρίζονται πως οι Αθηναίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τους Μακεδόνες. Μα και σήμερα ακόμα, αν καποιος πάει σε κάποιο χωριό της Κρήτης όπου μιλανε λίγο …βαριά…κρητικά, δεν θα μπορέσει να καταλαβαίνω πολύ καλά τι λένε. Αλλά φυσικά μιλανε ελληνικά. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο. Και στα Κυπριακά δεν καταλαβαίνουμε όλες τις λέξεις, αλλά μιλανε Ελληνικά φυσικά. Το ίδιο συνέβαινε και με τους Μακεδόνες. Ισχυρίζονται πως οι Αθηναίοι δεν ήθελαν τους Μακεδόνες. Να είναι φυσικό, οι Αθηναίοι ήταν δημοκράτες, ενώ οι Μακεδόνες είχαν βασιλιά, άρα κάτι σαν δικτατορία. Γί´αυτο δεν τους ήθελαν. Επίσης οι Αθηναίοι ήταν οι ηγέτες όλων των Ελληνικών πόλεων. Οι Μακεδόνες ήθελαν να πάρουν την ηγεσία της Ελλάδας από τους Αθηναίους. Ένας ακόμα λόγος να μην τους θέλουν οι Αθηναίοι. Υπάρχουν χιλιαααδες αποδείξεις πως η Μακεδονια ήταν Ελλαδα και καμία πως δεν ήταν.
    Ας μας φέρουν μια, μόνο μια απόδειξη και βλέπουμε….

  5. αυτος το ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ την προδοσια του .

  6. ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…………….. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ μ@@@@πανα ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

  7. Ακύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας ΧΘΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ούτως ή άλλως οι σκοπιανοί έκαναν δημοψήφισμα και είπαν ΟΧΙ και για τον λόγο, ότι δεν την ήθελαν, την έχουν παραβιάσει πάνω από 300 φορές!!!!

  8. τους δώσανε επίσημα το όνομα B.Μακεδονία και τον Αλβανικό Βουλγαρικο Σερβικο και γύφτικο πληθυσμό που ζούνε εκεί τους ονομάζουν Μακεδόνες όπως και την γραφή και γλώσσα τους την ονομάζουν επίσημα Μακεδονική … τι περιμένατε να κάνει κάποιος που νομίζει ότι είναι Μακεδόνας ;;;

  9. Στα Σκοπια πουλανε τρελα,κινδενευουν να μπουν στην ιστορια ως το ειθνος των τρελων,αφου αρνουντε την σλαβικη τους καταγογη και ισχυριζοντε οτι ειναι Μακεδονες.
    Ρε τα ρεταλια θελουν να υψωσουν κεφαλη ,στο χωριο μου λενε Τον γαιδαρο τον βαλαν ρεπουμπλικα ,αλλα φαινοταν τα γαιδουρινα αυτια του
    και αυτοι σαν αλλοι γαιδαροι, τους φορεσαν την ρεπουμπλικα Μακεδονες ,
    διοτι περικερφαλαια δεν μπορει να σταθει σε κεφαλι γαιδαρου ,
    θελουν να ονομαζοντε Μακεδονες
    αλλα φαινοντε τα γαιδουρινα σλαβικα αυτια τους.
    ΤΡε ουστ απο δω ρεταλία.

  10. Monkeydonia monkeydonia αλλά σήμερα τα πιθήκια ποζάρουν ως γνήσιοι Μακεδόνες απόγονοι του Μεγαλέξανδρου. Οι Έλληνες όλο θεωρία το ανώτερο Ελληνικό DNA, όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες οι άλλοι λαοί τρώγανε βελανίδια, δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού και μας πηδάνε όλοι. Μέχρι και οι πακιστανοί μας πήρανε χαμπάρι ότι μας αρέσει να μας πιάνουνε τον πισινό. Το Πακιστάν στέλνει πίσω στο Αφγανιστάν όλους τους αφγανούς λαθρομετανάστες αλλά δεν δέχεται τους πακιστανούς λαθρομετανάστες από την Ελλάδα να γυρίσουν πίσω στο Πακιστάν Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε.

  11. Δεν ξέρετε τι κάνουν οι γύφτοι όταν μαθαίνουν ότι κάποιος γ…..αι;

Comments are closed.