Ένα πεντανόστιμο, γρήγορο φαγητό χωρίς να περιμένεις να βράσουν τα ζυμαρικά.
Μην κουράζεσαι απλά ακολούθησε τα βήματα.
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ Μακαρόνια
- 400-500ml Ζεστό Νερό
- 150ml Ελαιόλαδο
- 150ml Άσπρο Κρασί
- 5 Μεγάλες Ντομάτες
- 1 Κρεμμύδι Μεγάλο
- 1 Πιπεριά Κέρατο
- 2 Σκελίδες Σκόρδο
- 1/2 Πιπεριά Τσίλι (προαιρετικό)
- 1 Ζαμπόν Swan (προαιρετικό)
- 1 Κύβο Μοσχάρι (προαιρετικό)
- 1 Κουταλάκι Ζάχαρη
- 1 Κουταλάκι Αλάτι &1 Πιπέρι
- 1 Κουταλάκι Πάπρικα Καπνιστή
- 100γρ Τυρί Ρεγκάτο
- 100γρ Τυρί Μοτσαρέλα
- 100γρ Τυρί Γκούντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαλτε το πακέτο τα μακαρόνια μέσα σε ένα πυρέξ ταψάκι κατά προτίμηση 30×20 cm και ρίξτε πάνω τη σάλτσα, το λάδι, το κρασί, αλατοπίπερο και πάπρικα, τη ζάχαρη, το σκόρδο, τον κύβο, το κρεμμύδι, το ζαμπόν αν θέλουμε, τις πιπεριές κι ανακατεύουμε τα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε το ζεστό νερό.
Τα βάζουμε στο φούρνο για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς, κοιτάζουμε αν θέλει νεράκι ακόμα και προσθέτουμε νερό αν χρειάζεται. Βάζουμε από πάνω τα τυριά και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
Είναι έτοιμη και καλή όρεξη!
Δείτε το βίντεο: