Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Εγώ κάνω για 100 βουλευτές”

Κοινοποίηση:
5919462

«Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε. Αντέξαμε απέναντι σε μια ανέντιμη επίθεση τις τελευταίες δυο εβδομάδες» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είσοδο της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή.

Όπως τόνισε η Κωνσταντοπούλου «οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους. Υπερασπίστηκαν η Βουλή να έχει μέσα ζωή. Ανέφερε επίσης οτι ότι κάνει για 100 βουλευτές και ο κάθε βουλευτής της για 20 και πρόσθεσε πως η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Για κοιτάχτε ένα τραβέλι! Αντε ρε ψωνάρα!

  2. εσυ κοπελα μου αξιζεις για εκατο ισπανικα ξερεις εσυ

  3. Λυπάμαι τους 299 που θα είναι υποχρεωμένοι να σε ακούν να μην βάζεις γλώσσα μέσα. Δεν αντέχει άνθρωπος την πολυλογια σου. Καλά ξεμπερδεματα.

  4. γιατι δεν καθεσαι στην κουζινα σου να ετοιμασεις κανενα γιουβαρελακι ?

  5. Δεν πιστεύω να θέλει και μισθό για 100 βολευτες…ή φακλανα την έχω ικανή να ζητήσει 300.000 ευρώ το μήνα μισθό ενώ το σουργελο ούτε 300 ευρώ δεν αξίζει…δε μας φτάνει που ταΐζουμε 301 κοπριες μαζί με προεδρία θα έχουμε και τη ζουρλοπαντιερα να αυξηθεί ή βουλή…ορε 1οο και πολλοί είναι..

  6. Ξύλο γαμήση και στην μάπα πού σπατουλάρισε πάνω από 2 κιλά,μπόλικο χύσι….

  7. Ρε καπετάνιο πρώην συζυγε που να βρίσκεσαι τώρα; Δεν αντεχες λίγο ακόμη;

  8. Να βάλεις βαζελίνη όπως κάνετε εσείς οι αριστεροί και να έρθεις με την όπισθεν κυρία Μεγάφωνο.

  9. Θα εχει με την Ζωιτσα μπολικο υλικο ο Σεφερλης για το Δελφιναριο. Παντως πρεπει να εχει αλλαξει ψυχιατρο, μιλαει ποιο αργα, κανει παυσεις και χαμογελα ασυναισθητα, οπερ σημαινει η νεα αγωγη εκανε δουλεια. Το προβλημα θα ειναι να μην την σταματησει και αρχισει παλι τα ληγμενα….

  10. Μια νυχτα ολο λαγνεια μαζι σου και χαλαλι η ψηφος ατελειωτο μωλιο 😀 :))))!!!!!ερε ξεπεταγμα στο κυνοβουστασιο απο σημερα…..τρεχατε χρωριανοιιιιι ερχονται οι παιδοβιαστοναρκεμποροι!!!!!!

  11. Ζωή συμμαζέψου λίγο γιατί θα σου φορέσουν κανένα ζουρλομανδύα.

  12. 🤣🤣🤣 πωπω…πω..πωπω….ολοι θελουν να ειναι αντιπολιτευση…. και μονο “”” Ο Ε Ν Α Σ ΚΑΙ Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ ””” ηθελε να ηγηθη για να ξανααριστευση!!!! Ο ποιο σαϊνι πλεμπολαος !!!!! Ευγε!!! Και του χρονου !!!! Χρονια πολλα!!!! Ενας αριστος λαος μονο αριστους ηγεμονο-ηγετες αξιζει😁😁😁

  13. Δηλ. θα αρχίσεις πάλι τις βωμολοχίες? Γιατί προεκλογικά το έπαιζες κομψουλα.

Comments are closed.