Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου

Κοινοποίηση:
zodia

Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια – Σε ποιον περνάει το δικό του;

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 2η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Νευρικότητα και ανυπομονησία τα χαρακτηριστικά της ημέρας

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη τις πρωινές ώρες. Είναι πιθανόν ακόμη να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην τη μεταδίδετε και στους άλλους. Με τη Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας είτε στο χώρο του σπιτιού. Παράλληλα το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να βρείτε μια άκρη με κάτι επαγγελματικό ή με ένα θέμα υγείας που μπορεί να σας απασχολεί. Σήμερα έχουμε και την πρώτη πλανητική αλλαγή του Ιουλίου, καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 26/07 αυξάνει τον όγκο των υποχρεώσεων και της δουλειάς σας και απαιτεί να είστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Ζώδια: Είσοδος του Ερμή στον Λέοντα – Ενθουσιασμός, δυναμικές επιδιώξεις

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Ιουλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενθουσιασμός, αυτοπροβολή, έμφαση στην κοινωνική εικόνα, ευφράδεια λόγου. Θετικός και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα γίνουν ουσιαστικές επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, έλξη και αυτοπεποίθηση. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, προσοχή στην προσκόλληση, στις ενοχές και στις εμμονές. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις, ίσως κάποιοι να ξεφύγουν σε νοητούς κόσμους αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα κατάματα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δώσει έκταση στη φαντασία, θα υπάρξει έμπνευση, διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστό. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, με ευκολία θα εκφραστούν τα συναισθήματα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, περιέργεια, ανάγκη για νέες εμπειρίες. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για δεσμεύσεις και για οριστικές απαντήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, αυθορμητισμό, χιούμορ.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεσες αλλαγές, οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανανεώνονται οι διαθέσεις, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που θα διώξουν την ανασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι συναναστροφές και οι γνωριμίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.

Κριός

Καθώς σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει με χίλια με τη Σελήνη να περνά στον τομέα της επικοινωνίας στους Διδύμους, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μη γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και δίνει δύναμη στη φωνή σας. Θα σας διευκολύνει στις επαφές και στις μετακινήσεις σας. Θα βοηθήσει στην προώθηση της δουλειάς σας, αλλά να έχετε και μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Τα θέματα των παιδιών θα σας απασχολήσουν περισσότερο αν είστε γονείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Λέοντα το απόγευμα μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Ταύρος

Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό σε σύνοδο το πρωί, μια δυναμική όψη που δημιουργεί ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε και βέβαια για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν και απρόοπτα σενάρια στη διάρκεια της μέρας. Στην πορεία θα προχωρήσει στους Διδύμους τις απογευματινές ώρες, μια πιο ουδέτερη θέση για το ζώδιο σας και με έμφαση στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια αλλά και στα νέα σας ξεκινήματα. Το απόγευμα σχηματίζεται και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, που δημιουργεί ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιαστείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα. Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Δίδυμοι

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική καθώς η Σελήνη πριν περάσει στο ζώδιο σας το απόγευμα σχηματίζει τις πρωινές ώρες από τον Ταύρο σύνοδο με τον Ουρανό. Ίσως θα είναι δύσκολο να περιορίσετε τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα σας τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε δυναμικά. Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας καλεί να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα ειδικά στον τομέα της δουλειάς; Φυσικά αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά κι επίσης μην πάρετε μια βιαστική απόφαση για το μέλλον της εργασίας σας. Από σήμερα όμως θα έχετε βοήθειες κυρίως στην επικοινωνία, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Λέοντα και ευνοεί τις επαφές, τις διαπραγματεύσεις, τις συνομιλίες αλλά και τα ταξίδια.

Καρκίνος

Με τόση ενέργεια σε ένα παρασκηνιακό αλλά και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται από το απόγευμα στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, τους Διδύμους, είναι πιθανόν από τη μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ακόμη κι αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε, ενώ είναι πιθανό να είναι από αυτές τις μέρες που σας απευθύνονται άτομα στο χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα από σήμερα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας μέχρι τις 26/07. Από την άλλη, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα είτε για να τους βρείτε λύσεις είτε για να τους δώσετε συμβουλές ακόμη και οικονομικής φύσης. Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Λέων

Οι πρωινές ώρες είναι πιο ασταθείς και αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε αρκετά απρόοπτα στο πρόγραμμα σας, αλλά να αντιμετωπίζετε και μια νευρική ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας σας. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά αν βλέπετε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι με συνεργάτες τις πρωινές ώρες. Με τη Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα κι έπειτα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους αγαπητοί μου Λέοντες χωρίς να ανησυχείτε συνέχεια για κάποιον άλλον. Πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε με την καρδιά σας, που συζητήσατε κάτι χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά; Να νιώσετε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα το βραδάκι. Μιλήστε με φίλους (όχι πάλι για δουλειά και προβλήματα), σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο (γιατί και που ανησυχείτε δεν κερδίζετε κάτι) και κοιτάξτε πώς θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε. Σήμερα όμως περνά στο ζώδιο σας και ο Ερμής που θα παραμείνει μέχρι τις 26/07 δίνοντας περισσότερη δύναμη στη φωνή σας. Θα ευνοηθείτε σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Παρθένος

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο. Από την άλλη ίσως πρέπει να δείτε πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας, ώστε να βελτιώσετε ό,τι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Τις πρωινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας. Επίσης αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς σας ή της οικογένειας σας για υποκειμενικές απόψεις. Θέση αλλάζει σήμερα όμως και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, που προχωρά στον Λέοντα. Από τη νέα του θέση μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο στρες στην καθημερινότητα σας, ενώ μπορεί να κάνετε και μυστικές επαφές και συζητήσεις ή ακόμη και οικονομικές συμφωνίες. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Ζυγός

Με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε αγανάκτηση ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο ή ακόμη ίσως πρέπει με τον τρόπο σας να τον-ην κάνετε να δει τη δική σας οπτική αν θέλετε να βοηθήσετε. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει όμως να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους καθώς μετά νιώθουν «κενοί». Αν έχετε πέσει σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά, ίσως μόνο ένα: να διασώσετε τη δική σας ενέργεια. Προσέξτε ιδιαίτερα και σε οικονομικές δοσοληψίες αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Από το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Σήμερα αλλάζει ζωδιακό χώρο και ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, που προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σας στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, τους συνεργάτες, τους φίλους, αλλά και τους στόχους σας για το μέλλον. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Σκορπιός

Άλλη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες. Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει ή ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζατε και κάτι σας ξέφυγε στην πορεία. Οι επόμενες μέρες που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Ακόμη σήμερα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν κάποια θέματα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους από το απόγευμα κι έπειτα. Από σήμερα περνά κι ο Ερμής στον Λέοντα, δηλαδή στον τομέα της καριέρας μέχρι τις 26/07. Αυτό θα είναι για σας το πιο φιλόδοξο αλλά ταυτόχρονα και νευρικό διάστημα του Ιουλίου. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Τοξότης

Πολλά και διάφορα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα απαιτώντας την προσοχή σας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Και μολονότι είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα και μάλιστα παράλληλα, σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε ή να διαταράσσεται η προσοχή σας από όσα απρόοπτα συμβαίνουν. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ουρανό εισφέροντας έτσι στο νευρικό κλίμα της μέρας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους. Από σήμερα προχωρά στον Λέοντα και ο Ερμής δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις στην επικοινωνία και στις επαφές σας με τους άλλους. Μέχρι τις 26/07 είναι το κατάλληλο διάστημα για να εξερευνήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών και δουλειάς, αλλά να οργανώσετε και τις διακοπές σας. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Αιγόκερως

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό, είτε γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να την κάνετε είτε γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό το πρωί μπορεί να δημιουργήσει και την τάση να έχετε απόσταση στις απόψεις και στις ιδέες σας με τους συνεργάτες σας. Από την άλλη είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση, έστω λίγο περπάτημα, κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο τη νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας. Σαφώς θα σας απασχολήσουν και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά θα βρείτε λύσεις. Από σήμερα έχουμε την πρώτη πλανητική αλλαγή του Ιουλίου καθώς ο Ερμής, ο ρυθμιστής της επικοινωνίας και ως ένα βαθμό της καθημερινότητας μας, προχωρά στον Λέοντα και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Μέχρι τις 26/07 μπορεί να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συμφωνίες. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Υδροχόος

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες δείχνει μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στο χώρο εργασίας είτε στο σπίτι, γιατί μπορεί η πρόθεση σας να είναι άλλη και τελικά η κατάσταση να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική με αυτή την όψη είναι η αποστασιοποίηση. Πάρτε τη σωστή απόσταση, παρατηρήστε περισσότερο και αφήστε να περάσουν αυτές οι περίεργες ώρες μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους αν θέλετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα απρόοπτο νέο που αφορά στα οικονομικά σας. Από σήμερα προχωρά στον Λέοντα και ο Ερμής αυξάνοντας τις επαφές και τις καθημερινές συνομιλίες, συζητήσεις, συσκέψεις, δοσοληψίες με τους άλλους μέχρι τις 26/07. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Ιχθύες

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη τις πρωινές ώρες. Είναι πιθανόν ακόμη να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην τη μεταδίδετε και στους άλλους. Με τη Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας είτε στο χώρο του σπιτιού. Παράλληλα το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να βρείτε μια άκρη με κάτι επαγγελματικό ή με ένα θέμα υγείας που μπορεί να σας απασχολεί. Σήμερα έχουμε και την πρώτη πλανητική αλλαγή του Ιουλίου, καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 26/07 αυξάνει τον όγκο των υποχρεώσεων και της δουλειάς σας και απαιτεί να είστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response