27/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Ντροπής πράγματα – Μάνα και γιός να πάρουν δύο έδρες και να τις πάνε στο σπίτι τους»

Κοινοποίηση:
konstantopoulou-

«Λυπάμαι που δεν αξιοποιούν την ευκαιρία να αποχωρήσουν με μια ελάχιστη αξιοπρέπεια»

 Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για το τελεσίγραφο που έχει δώσει στους βουλευτές Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαϊωάννου, για να παραδώσουν τις έδρες τους στο κόμμα.

«Ντροπής πράγματα, μάνα και γιός να πάρουν τις δύο έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας στην Θεσσαλονίκη και να τις πάνε στο σπίτι τους», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε μια σειρά από καυστικά σχόλια για τους δύο βουλευτές που έχουν πλέον αποκοπεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Συμπλήρωσε ότι «είναι αναξιοπρεπείς συμπεριφορές, αδιανόητες… Έχω δει πολλούς ανθρώπους στην ζωή μου να θαμπώνονται και από την εξουσία και από το χρήμα. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να αλλάζουν».

Αναφερόμενη στον Μιχάλη Χουρδάκη, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε: «Δεν με εκπλήσσει. Με θλίβει όμως, ένας καθηγητής πανεπιστημίου να θέλει να δώσει τέτοιο παράδειγμα στους φοιτητές του. Δηλαδή, τι τους λέει, “οικειοποιούμαστε κάτι που δεν μας ανήκει και εισπράττουμε αποζημιώσεις από τα χρήματα του ελληνικού λαού που ψήφισε ένα κόμμα από το οποίο φύγαμε;”».

Ως προς τους λόγους που οδήγησαν στην διαγραφή του κ. Χουρδάκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ανέπτυξε μια προσωπική ατζέντα, που ήταν βαθιά δεξιά ατζέντα, έφτασε στις αυτοδιοικητικές εκλογές να δίνει γραμμή υπέρ υποψηφίων της ΝΔ. Η Πλεύση Ελευθερίας έχει αριστερές αρχές και αριστερή αναφορά. Δεν μπορεί ένας από τους 8 βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίου να γίνει “δεκανίκι” του κυβερνώντος κόμματος».

«Η μητέρα του κ. Χουρδάκη, δεν επρόκειτο να εκλεγεί βουλευτής, γιατί ο σχεδιασμός ήταν να κρατήσω την έδρα της Β΄ Θεσσαλονίκης, γιατί δίνω μεγάλη έμφαση στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία. Άλλαξε ο σχεδιασμός μας, επειδή μας αποστέρησαν την έδρα στην Β’ Πειραιώς και έπρεπε να γίνει ανασχεδιασμός. Έτσι, ενώ της είχαμε δώσει μια τιμητική θέση κάτω από εμένα, λόγω της εκτίμησης στον κ. Χουρδάκη, τελικώς χρειάστηκε να επιλέξω άλλη έδρα και να της δώσω την έδρα της Β’ Θεσσαλονίκης, που ήταν η τελευταία έδρα του κόμματος», είπε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για την Αρετή Παπαϊωάννου, μητέρα του κ. Χουρδάκη.

Προσέθεσε ότι «από την πρώτη στιγμή είπε ότι η έδρα ήταν ανά πάσα στιγμή στην διάθεση του κόμματος και της ζήτησα να υπογράψει μια τέτοια δήλωση, την οποία και υπέγραψε. Εμένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο, μετράει καλύτερα από την υπογραφή μου. Άνθρωποι που λένε ότι δεν μετράει ούτε ο λόγος ούτε η υπογραφή τους, πως κοιτάζουν τους πολίτες στα μάτια;».

Κατέληξε λέγοντας: «Λυπάμαι που δεν αξιοποιούν την ευκαιρία να αποχωρήσουν με μια ελάχιστη αξιοπρέπεια, λυπάμαι για αυτήν την κατάντια, αλλά αυτό δεν πρέπει να απογοητεύσει τον κόσμο της Πλεύσης Ελευθερίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Η πρώτη της δήλωση κατά την είσοδό της στην Βουλή, ήταν ο αφορισμός της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ.
    Δεν ενοχλήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε του ΠΑΣΟΚ, που γαμήσανε την Χώρα, οι 11 πατριώτες της ξίνισαν.
    Άντε μωρή βαθρακομούνα.

  2. Το κόμμα της Ζωής στις πρώτες εκλογές ενεστώτος έτουςέλαβε 170 χιλιάδες ψήφους, ποσοστό 2,87% μη είσοδος στην Βουλή.
    Στις δεύτερες 160 χιλιάδες, ποσοστό 3,25%, εισήλθε στην βουλή, λόγω μεγαλύτερης αποχής.
    Ο πατέρας της τρίτος κατά σειράν πρόεδρος της νεολαίας της Ενώσεως Κέντρου μετά τον Λευτέρη Βερυβάκη και Απόστολο Κακλαμάνη, που αμφότεροι διετέλεσαν υπουργοί στο κόμμα Ανδρέα Παπανδρέου.

  3. Κυρία Κω/λου είσαι τέτοιο λαμόγιο που απορώ πως έδωσες 4*12*8000=384 χήνες συν τα υπόλοιπα που δεν φαίνονται σε κάποιους και τώρα μετάνοιωσες, μήπως είχατε συμφωνήσει να παίρνεις νταβατζηλίκι και δεν τηρείται;

  4. Να μας πει η Ζωή η Κω/Λου που έστελνε τελεσίγραφα τι θα τους κάνει, θα τους κλάσει την μάντρα;
    Όσο για τις δηλώσεις παραίτησης που τους εκβίασε να υπογράψουν έχει κάτι να μας πει η εισουργελέας του Αρείου Πάγκου, η αξιότιμη και ευαίσθητη κερία Βαζελίνη;

    1. Τρεις γραμμές και τα είπες όλα!

  5. Αντι να τους ευγνωμονει για τη βοηθεια τους στην εκλογη της, τους ζηταει και τα ρεστα! Οντως ….εξαιρετικη η παιδεια της! Στη βουλη καθημερινα? Μοκο η κυρια!

  6. Τη ψηφίσατε ρε μπουφη;;όσο ήταν εκτός Βουλής η γλώσσα πήγαινε ροδάνι,, τώρα μέσα στη Βουλή σιωπή, ένα με τον Κούλη,, αλλά βλέπετε πότε άνοιξε τό στοματακι της, στην μοιρασιά,, καμαρωστε την.

  7. Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΦΛΑ.

  8. Όταν αυτή έβαζε τον γκόμενο στην 1η θέση παραγκωνίζοντας τους άλλους και δικαιολογήθηκε “αυτό το έκανε και ο Βελόπουλος” (αν είναι δυνατόν να είσαι αριστερός και να χρησιμοποιείς σαν άλλοθι για να δικαιολογήσεις τις βρωμοδουλιές σου ότι τα ίδια έκανε και ένας ακροδεξιός) αυτά δεν ήταν ντροπής πράγματα; Αν δεν σου το είπανε μαντάμ ο Στάλιν πέθανε τον χάσαμε τον πατερούλη σταμάτα να τον αντιγράφεις.

  9. Καλά σου κάνανε…στο κατιναριό σου….’οπως κι εσύ έκανες οικογενειακή ιδιοκτησία το κόμμα σου …το αυτό θα κάνουν και τα μέλη σου…..

  10. Επειδή ήταν καθηγητής γιαυτο ψηφίστηκε γιαυτο και τον έβαλες τώρα τι ψάχνεις σωστό και λάθος.το νόμισμα έχει δύο όψεις.

  11. Λέτε όλοι για τον γκόμενο. Αυτή φταίει ή τα ταγάρια που τον ψήφισαν και τον έβαλαν στην βουλή να τρώει και να πίνει στην υγειά τους.

    1. ο γκομενος της δεν κατεβηκε στον πρωτο γυρο που ηταν η σταυροδοσια αλλα στον δευτερο μονο που ηταν με λιστα και φυσικα η ζωιτσα τον εβαλε στη δευτερη θεση της α αθηνας (εκτοπιζοντας ατομα που ειχαν φερει ψηφους) με πρωτη θεση την ιδια η οποια εχει δικαιωμα για περισσοτερες της μιας εκλογικης περιφερειας να ειναι υποψηφια. τι κανει νιαου νιαου

  12. Από κομμουνιστές Μην περιμένεις τίποτα καλύτερο την απάτη και το χρήμα και την κοροϊδία την έχουνε μέσα στο DNA τους

  13. σε 3μιση χρονια δεν 8α εισαι ουτε εσυ βουλευτης
    ο τι αρπαξετε τωρα

  14. Για μισό ! Η ίδια η Πρόεδρος δέν έφαγε υποψήφια σε εκλόγιμη θέση γιά νά χώσει από τό πουθενά τόν σύντροφο της ;

  15. Ενω αυτη η αμεμπτη διαλεξε 3 περιοχες υποψηφια και φροντισε να βάλει στη βουλη και τον γκομενο για να παιρνουν διπλο το μισθο. Στις επομενες εκλογες ουτε αυτη δε θα μπει στη βουλη.

  16. E αει σιχτιρ Αν δεν τους φορτωνες εσυ στην Ελληνικη κοινωνια ποιος θα τους ηξερε ?????Τωρα τι φωναζεις για τις επιλογες σου????

Comments are closed.