ΗΞΕΡΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ @ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ και του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ιγνάτιος Ζακάκης που ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ του μεγαλύτερου κυκλώματος παιδεραστίας στην Ελλάδα. Οι κάτοικοι αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτό είναι το φειγ βολάν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που κουκούλωσε η ΝΔ

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_11-07-2023

 

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της TΡΙΤΗΣ 11-7-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ωραία δημοκρατία και δικαιοσύνη. Γίνονται εγκλήματα δεν υπάρχει τιμωρία και αν κάποιοι ξέρουν πράγματα τότε ένας ένας παίρνουν το δρόμο για τον κάτω κόσμο γιατί η μαφία δεν θέλει να υπάρχουν μαρτυρίες και αποδείξεις.

  2. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  3. Ο νέος νόμος για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή που επιτρέπει την ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ!
    Αναρωτιέται δε κανείς, τί σόι κατασκευάσματα μάς ετοιμάζει προσεχώς το νεοσύστατο «Υπουργείο Οικογένειας». Μήπως θα πρέπει να αναμένουμε και την άρση των σχετικών κωλυμάτων γάμου λόγω συγγενείας ή και την αποποινικοποίηση των σχετικών συμπεριφορών;

  4. Ο/Η εσείς θα τις πάρετε;;; Μα φυσικά μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς;; λέει:

    Συζητώντας με κάποιους για τις νεες ταυτότητες αυτό που μου έλεγαν ήταν ΑΑΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ !!
    Αυτό τους νοιάζει!!
    Γιατί δε γνωρίζουν τι θα πάθουν μόλις τις πάρουν και θα αρχίσουν να τις χρησιμοποιούν παράλληλα με το ψηφιακό προγραμματιζόμενο νόμισμα.

  5. Μπλε πασοκ (νδ, δηλαδή) η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

  6. Επί κυβέρνησης Κυριάκου και Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές καταγεγραμενες δολοφονίες ανθρώπων υπεράνω υποψίας…. Περίεργα πράγματα….

  7. Υπάρχουν πρωτοκλασάτοι Νεοδημοκρατες μπλεγμένοι στο κύκλωμα….

  8. Ο Σουλτάνος τα πήρε όλα κι έφυγε.
    Αλλά το κυριότερο είναι ότι τελείωσαν οι εκλογές και βγήκε νικητής.
    Δε χρειάζεται άλλο να παριστάνει τον δύσκολο.
    Τώρα δεν ασχολείται πλέον με τους Κούρδους και τα F-16 αλλά καίγεται να συναντήσει τον Μητσοτάκη.
    Οι πραγματικές συζητήσεις όμως έχουν συμβει ήδη off the record απλά εμείς περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.

  9. Γενικά στους κόλπους της Εκκλησίας υπάρχουν άτομα που δεν είναι gay και όσοι δεν είναι να μην είναι παιδεραστές;!!
    Αυτοί εκφράζουν την Ορθοδοξία σύμφωνα με τη γνώμη σας;;
    Μήπως τελικά αυτοί είναι που αναδεικνύουν τελικά και πολλά πολιτικά κόμματα αφού πολλά από αυτά χρηματοδουνται από αυτούς;;
    Και τέλος πόση και ποια είναι η διαφ(θ)όταν τους από τη μαφία που εξαφανίζει όλους τους μάρτυρες του POOR1???

  10. Διάβαζα εχθές σχόλια για τη δημοσιογράφο που πέθανε ξαφνικά καυτηριάζοντας την ηλικία της σε σχέση με την εγκυμοσύνη της και μερικοι έλεγαν ότι μια γυναίκα μπορεί να τεκνοποιήσει ακόμα και μετά τα 50 με φυσικό τρόπο αν συνεχίζει να έχει έμμηνο ρύση.
    Χωρίς να είμαι γιατρός γνωρίζω ότι μερικές γυναίκες έχουν έμμηνο ρύση ακόμα και μέχρι τα 56 χρόνια τους ειδικά αυτές που είναι ελαφρώς υπέρβαρες γιατί η αυξημένη ύπαρξη λίπους διεγείρει τη μεγαλύτερη παραγωγή οιστρογόνων τα οποία είναι υπεύθυνα για αυτήν . Όμως αυτή η έμμηνος ρύσις είναι χωρίς ωορρηξία πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο.
    Γενικά το να προσπαθησει κάποια γυναίκα να μείνει έγκυος μετά τα 45 είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για την υγεία της ειδικά αν είναι εμβολιασμενη γιατί σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε τα εμβόλια δοκιμάστηκαν σε εγκύους κι οι δημιουργοί τους κράτησαν τις δοκιμές που είχαν τις περισσότερες παρενέργειες.
    Το είπε σε βίντεο άτομο που συμμετείχε σε αυτές.

  11. Τα μπόλια θερίζουν κόσμο. Νέοι και μεσήλικες και γενικ άνθρωποι πάσης ηλικίας πέφτουν ξεροί στις Ελληνικές παραλίες και όχι μόνο συνεχώς αλλά κανενα ΜΜΕ δε το αναφέρει.
    Οι ξαφνικιτιδες θερίζουν και δε κουνιέται φύλλο για αυτό. Φυσικά είναι λογικό σε μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει αντιπολίτευση παρά μόνο κατακερματισμένα δήθεν πατριωτικά αποκόμματα τα οποία δε μπορούν όλα μαζί να συμφωνήσουν να υπογράψουν μια εξεταστική επιτροπή. Το καθένα προσπαθεί να επικρατήσει του άλλου η ουσία όμως είναι μια. Ότι κανένας εξ αυτών δεν είναι πραγματικά κατά της παγκοσμιοποίησης και δε θέλει γιατί δε του το επιτρέπουν να τη πολεμήσει.

Comments are closed.