ΗΠΑ – Νέα τριπλή γκάφα Μπάιντεν! Μπέρδεψε το όνομα προέδρου, αποκάλεσε βουλευτή τον Τραμπ και…

Κοινοποίηση:
Biden-

Αν και οι υπερασπιστές του Μπάιντεν υποστηρίζουν ότι είναι απλώς επιρρεπής στις γκάφες, πολλοί Δημοκρατικοί ανησυχούν για συχνά δημόσια ολισθήματά του.

Μάλιστα όχι μία ή δύο, αλλά τρεις γκάφες έκανε ο Αμερικανός προεδρος Τζο Μπάιντεν σε ομιλία του, διάρκειας 23 λεπτών, σε εργοστάσιο στο Κολοράντο, σε εγκαταστάσεις νοτιοκορεταικής εταιρείας.

Πρώτη γκάφα: Το λάθος όνομα προέδρου

«Είμαι φίλος με τον ηγέτη σας, τον κ. Μουν, ξέρετε», είπε – σύμφωνα με τη New York Post – ο Μπάιντεν στους επικεφαλής της επιχείρησης εμφανιζόμενος να αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, ο οποίος όμως έφυγε από τον θώκο του το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάιντεν έχει συναντηθεί με τον νυν πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ-γέολ αρκετές φορές και μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο είχε παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του στον Λευκό Οίκο.

Δεύτερη γκάφα: Είπε βουλευτή τον Τραμπ

Τα λάθη όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Μπάιντεν καθώς εξαπέλυε επίθεση κατά της Ρεπουμπλικανής βουλευτού του Κολοράντο, Λόρεν Μπέμπερτ, που αντιτίθεται σε νομοσχέδια που προωθεί η κυβέρνησή του, αποκάλεσε… τον Τραμπ βουλευτή.

Τρίτη γκάφα: Είπε: «Τώρα κοιτάξτε, ο πεζοναύτης μου το κουβαλάει αυτό, αλλά έχει τον κωδικό για να ανατινάξει τον κόσμο»

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν επίσης άφησε άφωνους όσους τον παρακολουθούσαν την Τετάρτη καθώς καυχήθηκε για την ικανότητά του να εκτοξεύει πυρηνικά όπλα.

«Τώρα κοιτάξτε, ο πεζοναύτης μου το κουβαλάει αυτό, αλλά έχει τον κωδικό για να ανατινάξει τον κόσμο», είπε ο 81χρονος αρχιστράτηγος παρουσιάζοντας τον εαυτό του στους εργάτες του εργοστασίου στο Κολοράντο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: