ΗΠΑ: Νεκρός διάσημος YouTuber σε ηλικία 40 ετών, έπειτα από ατύχημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Σ2

Θρήνος για τον Μπεν Πότερ που έγινε γνωστός μέσα από το κανάλι του στο Youtube.

Έφυγε από τη ζωή ο 40χρονος Μπεν Πότερ, Αμερικανός δημιουργός κόμικς γνωστός ως Comicstorian, ο οποίος έγινε διάσημος από το κανάλι του στο YouTube.

Η τραγική είδηση για τον θάνατο του έσκασε σαν «βόμβα» για τους τρια εκατομμύρια συνδρομητές του στο YouTube αλλά κυρίως για την οικογένεια του.

«Πριν από δύο μέρες, στις 8 Ιουνίου, ο σύζυγός μου, Μπεν Πότερ, πέθανε σε ένα ατύχημα», ανακοίνωσε η σύζυγός του.

«Για πολλούς από εσάς, ήταν Comicstorian, εκφράζοντας ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Στα αγαπημένα του πρόσωπα, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που μπορούσε να ζητήσει κανείς.

Ως σύζυγος, γιος, αδερφός, φίλος ή ακόμα και απλώς ξένος, ο Μπεν ήταν στοργικός και γνήσιος. Ήταν κάποιος που άκουγε και έβρισκε χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Θα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να κάνει τους πάντες να γελάσουν και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Ήταν ο βράχος μας και καθησύχαζε τους αγαπημένους του όποτε το χρειάζονταν.

Το κανάλι του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του και ενώ όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να τον θρηνήσουμε, ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει έτσι», πρόσθεσε.

«Ο Μπεν πέρασε πάνω από 10 χρόνια διαδίδοντας την αγάπη και την εκτίμησή του για τα χόμπι του. Ήταν μέσα από την αγάπη του για συναρπαστικές ιστορίες και καλογραμμένους χαρακτήρες που τον έκαναν να ξεκινήσει στο YouTube.

Η ομάδα και εγώ θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό. Να τον τιμήσουμε συνεχίζοντας να αφηγείται μεγάλες ιστορίες από σπουδαίους ανθρώπους, καθώς και να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του ίδιου του υπερήρωα μας.

Στηρίζαμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι θέλαμε να κάνουμε και δεν πρόκειται να σταματήσω τώρα», κατέληξε η Νάταλι Πότερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: