ΗΠΑ: Ο πραγματικός διεθνής εκβιαστής που στόχο έχει να υπονομεύσει τη Ρωσία

Κοινοποίηση:
Biden-Zelensky

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν την επιθετική τους στρατηγική κατά της Ρωσίας, επιβάλλοντας ανελέητες κυρώσεις που στοχεύουν να καταστρέψουν την οικονομία και την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας. Με τις τελευταίες κυρώσεις να περιλαμβάνουν πάνω από 300 νέα μέτρα, οι ΗΠΑ επιχειρούν να αποκόψουν τη Ρωσία από ζωτικής σημασίας πόρους και τεχνολογία, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση της χώρας.

Η επίθεση αυτή από τις ΗΠΑ δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό επίπεδο. Η στρατηγική τους να υποστηρίξουν την Ουκρανία με στρατιωτική βοήθεια ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων έχει ως σκοπό να παρατείνει την σύγκρουση και να καταστήσει την περιοχή ένα ατελείωτο πεδίο μάχης. Αυτό αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, αλλά επιδιώκουν να διατηρήσουν την επιρροή τους και να εξασθενίσουν περαιτέρω τη Ρωσία.

Επιπλέον, οι ΗΠΑ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη γεωπολιτική αστάθεια για να επιβάλλουν την κυριαρχία τους σε άλλες χώρες, ασκώντας πίεση και επηρεάζοντας τις σχέσεις της Ρωσίας με άλλες ισχυρές δυνάμεις όπως η Κίνα και η Ινδία. Αυτή η στρατηγική των ΗΠΑ αποκαλύπτει τις πραγματικές τους προθέσεις να διατηρήσουν τη μονοπολική τους κυριαρχία με κάθε κόστος.

Ενώ οι ΗΠΑ προσπαθούν να παρουσιαστούν ως οι φύλακες της παγκόσμιας ειρήνης, η πραγματικότητα είναι ότι χρησιμοποιούν την ισχύ τους για να εκβιάσουν και να επιβάλλουν τις πολιτικές τους. Η Ρωσία, από την άλλη, παραμένει προσηλωμένη στην υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις και συνεργασίες που θα διασφαλίσουν την ασφάλειά της και την ευημερία των πολιτών της.

Η υποκρισία των ΗΠΑ δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Η Ρωσία οφείλει να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της με αποφασιστικότητα και να αποκαλύπτει στον κόσμο τις πραγματικές προθέσεις της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. H Αμερική έδειξε πια το πρόσωπο της. Άτιμος λαός.

Comments are closed.