ΗΠΑ – Στα “χνάρια” του Τραμπ και ο υποψήφιος, Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ Τζούνιορ

Κοινοποίηση:

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ δήλωσε την Παρασκευή ότι θα «αναστείλει» την προεδρική του εκστρατεία ως Ανεξάρτητος και θα υποστηρίξει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Κένεντι, δήλωσε ότι θα αφαιρέσει το όνομά του από το ψηφοδέλτιο σε «περίπου 10» πολιτείες “κλειδιά” στις οποίες δεν θα είχε κανένα μεγάλο ενδεχόμενο νίκης.

“Δεν τερματίζω την εκστρατεία μου. Απλώς την αναστέλλω”, είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Phoenix. “Το όνομά μου θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο στις περισσότερες πολιτείες. Εάν ζείτε σε μπλε πολιτεία, μπορείτε να με ψηφίσετε χωρίς να βλάψετε ή να βοηθήσετε τον Πρόεδρο Τραμπ ή τον Αντιπρόεδρο Χάρις. Στις κόκκινες πολιτείες, θα ισχύει το ίδιο. Σας ενθαρρύνω να ψηφίστε με».

 

 

 

Στις 20 Αυγούστου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος είχε εκτοξεύσει πυρά κατά της υποψήφιας για την Αμερικανική προεδρεία,  Κάμαλα Χάρρις, για την αμφιλεγόμενη πολιτική τοποθέτηση της Κάμαλα, περί ελευθερίας και προσωπικών επιλογών, συγκρίνοντας την με “εμπρηστή που παριστάνει την πυροσβέστη” βασιζόμενος στα σκληρά μέτρα κατά του κορονοϊού που είχαν επιβάλλει οι Δημοκρατικοί.

 

 

Με πληροφορίες από: cbc.ca

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: