ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο κατέρριψε αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα με εντολή Μπάιντεν

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε την Παρασκευή ένα «άγνωστο αντικείμενο» πάνω από την Αλάσκα με διαταγή του περοεδρου Μπάιντεν.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ήταν κατασκοπευτικό μπαλόνι, πετούσε όμως σε ύψος που δυνητικά θα το έκανε κίνδυνο για την πολιτική αεροπορία, όπως ανέφερε το Πεντάγωνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Το…. ανεκδοτο της ημερας για να τονισει την υπεροπλια και κυριαρχια των….ΗΠΑ που μαλλον σιγα σιγα τελειωνει…..

  2. Θα είναι και άλλο κατασκοπευτικο μπαλόνι μπαλόνι των Νυχτεριδοφαγων κομμουνιστων. Πολύ καλά έκανε το Πεντάγωνο και το έριξε. Θα κλαίει τώρα για το μπαλόνι του ο κόκκινος δικτάτορας και νέος Μάο Σι Τζινπινγκ. Χαχαχαχαχα

    1. Δεν ξέρω που ζεις η τι υποστηρίζεις, αυτό που ξέρω και κατάλαβα είναι ότι εισε καμενος με αυτά που γράφεις.Ακου μπαλόνι από κομουνιστές και οι ήρωες Αμερικανοί το κατέρριψαν.. βάλε ακόμα 5,6 εμβόλια και τραβά για αλλού.

  3. Η κλιματική αλλαγή δημιουργεί αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα όπως μπαλόνια χαρταετούς κ.α
    επιστημονικά αποδεδειγμένο

    1. Είναι πραγματικά εξακριβωμένο! Ειδικά αν κάποιο άτομο αρχίζει να αερίζεται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα σε περιβαλλοντικά μολυσμένη περιοχή, μπαλόνια αρχίζουν και εμφανίζονται στους αιθέρες!

  4. Ωχ! Προετοιμαζουν το εδαφος, για να μας βαλουν στο τρυπακι των “εξωγηινων”! Μην τσιμπατε! Προτζεκτ καβατζαρισμενο, για τις δυσκολες στιγμες! Θα βοηθησει και την αμερικανικη οικονομια, οπως ειχε δηλωσει προ ετων σε τηλεοπτικη συνεντευξη του, αμερικανος οικονομολογος!

    * Project blue beam ή αλλιώς η μαζική ολογραφική ψεύτικη εισβολή εξωγήινων!

    https://m.youtube.com/watch?v=h6r3VGs-dQY

    1. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΨΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ

      1. ΠΑΡΛΑΠΙΡΛΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

        Κι’ εσυ τραβα, για το καθημερινο τακα- τακα- τακα- τακα- τακα ταααα, μπας και ξελαμπικαρεις και ερθεις στα ισα σου!

      2. Είναι καλός ο μουσακάς…Μη τον περιφρονείς…

    2. Είναι στο πρόγραμμα να μας τα ζαλίσουν με δήθεν εξωγήινους όπως μας τα ζαλίσαν και με τον δήθεν μπουρδοιό αλλά τους έβαλε στοπ ο πούτιν………

Comments are closed.