ΗΠΑ: Το πράσινο φόρεμα μητέρας νύφης στη Λουιζιάνα που επισκίασε τη νύφη! [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
Ε5ΗΕΡ

Τα βλέμματα έκλεψε η μητέρα νύφης στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ καθώς στη γαμήλια τελετή επέλεξε πράσινο φλοράλ φόρεμα, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι ήθελε να επισκιάσει την ωραιότερη μέρα της κόρης της.

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα New York Post, η μητέρα της νύφης, Λόρι Ντε Βιτ, βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας του φορέματος που επέλεξε στο γάμο της κόρης.

Το φόρεμα δεν ήταν λευκό, απλά ήταν εντυπωσιακό. Στην πίσω πλευρά του, είχε έναν τεράστιο φιόγκο.

Το βίντεο με την Λόρι Ντε Βιτ να περπατάει στo διάδρομο της εκκλησίας κατά της διάρκεια της γαμήλιας τελετής έγινε viral στο Instagram, όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα.

pethera-forema__2_
pethera-forema__1_

Το πράσινο φλοράλ φόρεμα της μητέρας της νύφης έχει ντεκολτέ, αποσπώμενο φιόγκο, ουρά και φέρει την υπογραφή του οίκου Audrey + Brooks.

«Το πιο εντυπωσιακό φόρεμα για μητέρα νύφης που έχουμε δει ποτέ!!!», γράφει στο διαδίκτυο η influencer Chloe LeBlanc αν και πολλοί θεώρησαν υπερβολική την ενδυματολογική της επιλογή.

Από την πλευρά της, η κόρη της, Αμάντα Ντε Βιτ Λε Μπλανκ, έσπευσε να υποστηρίξει ότι ήταν ιδιαίτερα περήφανη για την επιλογή της μητέρας της.

Για τη μεγάλη μέρα, η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο έξωμο νυφικό του οίκου Romona Keveza.

Το φόρεμα της μητέρας της νύφης πράγματι μαγνήτιζε τα βλέμματα, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που την επέκριναν ότι «προσπάθησε να επισκιάσει την κόρη της».

«Ουάου! Δεν μπορούσε να αφήσει την κόρη της να είναι το μεγαλύτερο θέμα εκείνη τη μέρα! Αν το έκανε αυτό η μητέρα μου, θα την έστελνα πίσω να αλλάξει», σχολίασε ακόλουθος.

«Όμορφο φόρεμα. Όμορφη η γυναίκα που το φοράει. Λάθος περίσταση», γράφει άλλος.

Kάποιοι όμως έκαναν ιδιαίτερα καυστικά σχόλια για την επιλογή του πράσινου φορέματος:

«Γελοιωδώς χαμηλό κόψιμο. Όμορφο ύφασμα, ευτελές κόψιμο για γάμο. Τελεία και παύλα».

«Γιατί η μητέρα της νύφης να θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής;» αναρωτήθηκε ακόλουθος του Instagram.

«Σοκαριστικό», έγραψε άλλος.

Ωστόσο, υπήρξαν και οι ακόλουθοι που τόνισαν πως όσοι θεωρούν ότι η μητέρα της νύφης προσπάθησε να κλέψει την παράσταση, «προβάλλουν τις ανασφάλειές τους».

«Θα εκνευριζόμουν αν η μαμά μου έκανε κάτι λιγότερο!», έγραψε άλλος ακόλουθος και συνέχισε: «Μπράβο! Είσαι εκπληκτική! Ανυπομονώ να παντρευτεί η κόρη μου! Θέλω να μοιάζω με εσένα».

«Το λατρεύω! Θέλω η μαμά μου να νιώθει τόσο όμορφη την ημέρα του γάμου μου, είστε τρελές», έγραψε άλλη, με μία ακόμη να αναφέρει:

«Η μαμά μου δεν παντρεύτηκε ποτέ. Θέλω οπωσδήποτε να την κάνω να νιώσει ξεχωριστή και όμορφη, ό,τι και να λέτε εσείς».

Βλέποντας τα σχόλια των ακολούθων στα socia media για τον γάμο, η νύφη όπως και η μητέρα προέβαλαν τη δική τους εκδοχή:

«Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι το φόρεμά μου θα προκαλούσε συζήτηση, αλλά γελάμε με αυτό», δήλωσε η 53χρονη Λόρι στον ιστότοπο «Today.com.»

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενε κανείς να γίνει viral στο διαδίκτυο. Δεν δημοσιεύω καν φωτογραφίες! Το φόρεμα ήταν αρχικά στράπλες αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν κατάλληλο για μια Καθολική Εκκλησία, για το λόγο αυτό, ο σχεδιαστής άλλαξε το ντεκολτέ», πρόσθεσε η μητέρα της νύφης.

Η νύφη θεωρεί πάντως ότι το φόρεμα της μητέρας της ήταν «τέλειο».

«Λατρεύω αυτό που φόρεσε. Η μητέρα μου ήταν απολύτως εντυπωσιακή. Ήταν τόσο δική της μέρα όσο και δική μου», δήλωσε η Αμάντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response