ΗΠΑ: 13χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε την 7χρονη αδερφή της ενώ την πρόσεχε

Κοινοποίηση:
db9e8b2f-police-line

Μια σοκαριστική υπόθεση μιας οικογενειακής τραγωδίας εκτυλίχθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν μια 13χρονη έφηβη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 7χρονη αδερφή της.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Independent, ένα 13χρονο κορίτσι κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την επτάχρονη αδερφή της μετά από καυγά που πιστεύεται ότι ξεκίνησε για το πλύσιμο της τουαλέτας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα σπίτι στο Τέιλορ του Μίσιγκαν, το Σάββατο, όταν η έφηβη φρόντιζε τη μικρότερη αδερφή της, είπε ο ντετέκτιβ Taylor Zachary Digiacomo στο FOX2Detroit.

Η αστυνομία είπε ότι είχε τοποθετηθεί ένα σημείωμα στο μπάνιο σχετικά με το πλύσιμο της τουαλέτας και ξέσπασε λεκτική διαμάχη μεταξύ των αδερφών.

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, η 13χρονη φέρεται να μαχαίρωσε την αδερφή της στην κοιλιά, το κεφάλι και τον λαιμό με κυνηγετικό μαχαίρι. Η αστυνομία είπε ότι η έφηβη κάλεσε στη συνέχεια την άμεση δράση.

Οι αρχές ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό γύρω στη 13:00 το μεσημέρι, όπου βρήκαν το θύμα στο μπάνιο, να φέρει πάνω από 10 τραύματα από μαχαίρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response