ΗΠΑ: 59χρονος σκότωσε την οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε – Νόμιζε πως δεν τον είχαν βάλει στη διαθήκη

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΗΠΑ

Ο Joseph DeLucia Jr σκότωσε τα τρία αδέρφια του και την ανιψιά του σε μια οικογενειακή συνάντηση στο σπίτι της μητέρας του στο Λονγκ Άιλαντ λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 95χρονης.

Ο Joseph DeLucia Jr, ο οποίος σκότωσε τα τρία αδέλφια του, Joanne Kearns, Frank DeLucia και Tina Hammond καθώς και την 30χρονη κόρη της τελευταίας, Victoria, σε μια οικογενειακή συνάντηση στο σπίτι της μητέρας τους,  πίστευε ότι τον έβγαλαν από τη διαθήκη της μητέρας του και δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Nassau, Stephen Fitzpatrick, ο δράστης συνάντησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στο ακίνητο στο Syosset, τρεις ημέρες αφότου ετάφη η μητέρα του Theresa DeLucia, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 95 ετών.

Οι Αρχές τόνισαν ότι ο DeLucia δεν είχε εμφανίσει επικίνδυνη συμπεριφορά, αν και υπήρχαν αναφορές για ψυχικά προβλήματα.

Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το συμβάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μα φαινεται απο την φατσα ο τυπος ειχε πρόβλημα παντως η μανα τους πηρε μαζι της

Comments are closed.