ΗΡΩΕΣ! ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΧΤΥΠΑ ΣΕ ΠΕΥΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ “ΒΟΥΤΑΕΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Κοινοποίηση:
καναντερ

Προσέκρουσε σε πεύκο ενώ επιχειρεί σε φωτιά

Την ώρα που η πυρκαγιά στον Πλατανίτη Ναυπακτίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη  με μπαράζ μηνυμάτων από το 112 στους πολίτες για εκκενώσεις περιοχών, παραλίγο να σημειωθεί σοβαρό ατύχημα με αεροσκάφος τύπου Canadair.

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε το συμβάν σε βίντεο στο κινητό του πολίτης που βρίσκεται στην περιοχή, αεροσκάφος που επιχειρεί στην πυρκαγιά, βρίσκει στην κάτω πλευρά του πάνω σε ένα πεύκο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα κλαδιά του δέντρου.

Ευτυχώς για τον χειριστή, η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή και δεν επηρεάστηκε η πτήση του.

Δείτε το βιντεο:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Το γιαπωνέζικο us-2 έχει διπλάσια χωρητικότητα από καναντέρ καθώς και εξαιρετικές πτητικές δεξιότητες όπως πχ το να πετά με πολύ μικρή ταχύτητα. Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται οι πιλότοι να διακινδυνεύουν την ζωή τους πετώντας τόσο χαμηλά και κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες. Tα Ρώσικα, τα Κινέζικα και τα Βέλγικα είναι εξαιρετικά αεροπλάνα επίσης. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή να γίνει παραγγελία με απ ευθείας ανάθεση και όχι διεθνή διαγωνισμό σε μια εταιρεία που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει την παραγωγή γιατί παλεύουνε να μαζέψουν ικανό αριθμό πελατών! Γιατί οι Έλληνες πρέπει να περιμένουν πότε θα μαζέψει πελάτες μια εταιρεία και πότε θα δεήσει να ξεκινήσει την παραγωγή;;; Αν ανακοινώναμε ότι θέλουμε επειγόντως νέα πυροσβεστικά αεροσκάφη, σαν τις ακρίδες θα πέφταν οι αιτήσεις! Αλλά σαν το φιλαράκι τον Τριντό και σαν την καναδέζικη την μίζα… δεν υπάρχει. Και ο νοών νοείτο.

  2. Γιατί; Θα μας κάνουν ντα; Υπάλληλοί μας είναι. Που θα βρούνε καλύτερα απ’ το Δημόσιο;

  3. Απλα παληκαραδες που παιζουνε κορωνα γραμματα τη ζωη τους για να σβηνουνε τις φωτιες του Νερωνα Καλιγουλα πορδιπουργου!

  4. Βάζουν τσουτσεκια να πετάνε και να ρίχνουν στα δέντρα εξοπλισμό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ η και εκατομμυρίων, που έχει ήδη πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος δίπλα και τριπλά…

      1. Χαχαχα…σιγά ρε φίλε, και τι είναι αυτοί και θα φοβηθω; Τίποτε επίλεκτοι των SAS; Μπέμπηδες είναι και ξέρω 2-3 κιόλας… Και μπροστά τους τα λέω και δεν κουνιέται φύλλο.

  5. ΔΥ έχουμε πολλούς. Αναλώσιμοι. Ουρά κάνουν οι μπολιασμένοι αντικαταστάτες τους. Καμία λύπηση στους συνενόχους του σάπιου κατεστημένου!

  6. Παίζουν τις ζωές τους κορώνα γράμματα για να τα κονομάει ο μπάσταρδος και η πουτάνα του.

    1. Κανουν μαλακια τοτε τα πιλοταρια.Κανενας δε θα τους πει μπραβο περα απο τη μερα της κηδειας τους. Και το χειροτερο ? Οι γυναικες τους θα παρουν 300 ευρω συνταξη και αν τα παρουν κι αυτα αν εργαζονται για 750 ευρω καπου. Δε θα παρουν ουτε ενα ευρω. Οποτε τι κανουν ? Προσπαθουν να σωσουν τα λαθραια μεσα στα δαση παιζοντας τη ζωη τους? Ειναι βλακες !!!!!

        1. Μαλλον δεν γνωριζεις το καινουριο νομοσχεδιο για τις χηρες με παιδια η οχι. 70% κατω η συνταξη που τους αναλογει ΑΝ τους αναλογει κιολας. Αυτα θα παρει η χηρα του βλακα ηρωα. Του Μογγολου η χηρα θα παρει περισσοτερα σε πληροφορω. Αιντε με τις μπουρδες σας ολων που εχετε καταστρεψει τη χωρα και μιλατε και απο πανω. Ευτυχως που φυγαμε και σας αφησαμε να τα φτιαξτε μονοι σας .χα χα χα. Δεν σας παει καλα και το μονο που σας εμεινε ειναι να βριζετε.

Leave a Response