ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ! ΕΙΧΑΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ” – ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ – ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ “ΜΗΝΥΜΑ” ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Κοινοποίηση:
FDBDFBDFBDFD

Ένα άγνωστο περιστατικό βίας με θύμα τον τοπογράφο που δολοφονήθηκε κάτω από τα γραφεία της εταιρίας του στο Ψυχικό τέθηκε υπόψη των αστυνομικών που ανέλαβαν την έρευνα για το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου δύο χρόνια ο 54χρονος τοπογράφος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού κάτω από τα γραφεία της τεχνικής εταιρίας του στο Ψυχικό, εκεί δηλαδή όπου σήμερα το πρωί δολοφονήθηκε με 20 σφαίρες. Το συμβάν αυτό δεν είχε καταγγελθεί στις Αρχές και το έμαθαν οι αστυνομικοί από την έρευνα που κάνουν από νωρίς το πρωί.

Έτσι, αποκαλύπτεται ότι ο 54χρονος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού όχι μία αλλά δύο φορές στην Αθήνα. Η πρώτη ήταν το Σεπτέμβριο του 2021 έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Τότε είχε κάνει καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιον ως δράστη ή εντολέα της επίθεσης. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία ότι δεν εμφανίστηκε στον ιατροδικαστή την επομένη, προκειμένου να εξεταστεί και να αποτυπωθούν γραπτώς τα τραύματά του.

Τα δύο περιστατικά ξυλοδαρμού δείχνουν στις Αρχές ότι ο 54χρονος κάποιον ενοχλούσε «κατ’ εξακολούθηση» με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Η έρευνα επικεντρώνεται στη Μύκονο όπου είχε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του. «Το 80% του χρόνου του το αφιέρωνε σε εργασίες στη Μύκονο», λέει χαρακτηριστικά πηγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Όσον αφορά στην εξέλιξη τον ερευνών για τον εκτελεστή, διαπιστώνεται ότι φορούσε λευκό κράνος και επέβαινε σε σκούτερ. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν είχε συνεπιβάτη και ότι ήταν μόνος του (κάτι που δεν συνηθίζεται σε τέτοιου είδους δολοφονικές ενέργειες). Επίσης, δεν περνά απαρατήρητο από τους αστυνομικούς ότι άδειασε τη γεμιστήρα του πιστολιού του, «κούμπωσε» στο όπλο άλλο γεμιστήρα και έριξε τέσσερις χαριστικές βολές.

Το γεγονός αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο εντολέας της επίθεσης δεν ήθελε απλά να δολοφονηθεί ο 54χρονος αλλά να στείλει παράλληλα «μήνυμα» και προς άλλους αποδέκτες (πιθανότατα στο νησί της Μυκόνου).

Αύριο η έρευνα θα συνεχιστεί με τη συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας, καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν υπήρχε ομάδα υποστήριξης ή εάν είχαν γίνει «πρόβες» δολοφονίας κατά τις προηγούμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής στο μικροσκόπιο μπαίνουν περισσότερα από 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το πιο γελοίο είναι που σήμερα η Εστία γράφει στο πρωτοσέλιδο “Κολομβία έγινε και το Ψυχικό”. Βρε κακομοίρη όταν επιτρέπεις να γίνεται Κολομβία το Μενίδι και η Αγία Βαρβάρα δεν το ξέρεις ότι σιγά-σιγά θα γίνει Κολομβία και η Εκάλη και το Ψυχικό και η Κηφισιά και η Γλυφάδα; Νομίζουν ότι άμα γκετοποιήσεις μια περιοχή το έγκλημα θα παραμείνει εκεί και δεν θα επεκταθεί σε όλη την Αθήνα. Το αντίθετο όταν οι εγκληματίες βλέπουν ότι είσαι ανίσχυρος να αντιμετωπίσεις το έγκλημα πχ. στο Μενίδι αποθρασύνονται και επεκτείνουν τις δουλειές σε όλη την Αθήνα.

  2. Έχει γίνει τόσο χάλια ή κοινωνία μας,
    Πού μέχρι και για τα φανάρια οι Πακιστανοί παλεύουν με μαχαίρια.
    🙁
    Σφαγή για τα ακίνητα τής Μυκόνου

Leave a Response