Ηλίας Κασιδιάρης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Κοινοποίηση:
Kasidiaris2-3

Στο αίτημά του επικαλούνταν πέρα από την έκτιση των 3/5 της ποινής του, την άριστη διαγωγή του στις φυλακές και ότι δεν είναι επικίνδυνος για να τελέσει νέα αδικήματα

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, απέρρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών.Ο τέως βουλευτής και μέλος «Χρυσής Αυγής» στο αίτημά του επικαλούνταν πέρα από την έκτιση των 3/5 της ποινής του, την άριστη διαγωγή του στις φυλακές και ότι δεν είναι επικίνδυνος για να τελέσει νέα αδικήματα, αναφέρει ο ιστότοπος Lamia Report.

Σημειώνουμε ότι ανάλογο αίτημα είχε καταθέσει και στις 26 Απριλίου με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου χρόνου στη φυλακή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Απορρίφθηκε από την μαφιόζικη κυβερνηση το αίτημα αποφυλάκισης του

  2. Ντροπή ρε αλήτες τόσο πολύ φοβάστε . Όταν έρθει ή ώρα ( πολύ σύντομα) όλοι εσείς οι ( Δημοκράτες) θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Τιμή και δόξα στον μόνο Έλληνα Ηλία ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

  3. Πουτανα Ελλαδα με την αγορασμενη δικαιοσυνη σου και τα τουρκοσπορα σου ειδικα τους κρητικους γενιτσαρους. Δεν θα αργησει να ερθει η δικαιοσυνη στην μικρη μας Ελλας , τοτε θελω να βλεπω ολους αυτους τους δικαστεςκαι δικαστινες πως θα αντισταθουν.Ολοι αυτοι οι προδοτες οι κλεφτεςκαι οσοι κανανε κακο σε αυτη την χωρα θα παρουν αυτο που τους αξιζει παλιοσαταναδες.

  4. Είναι πολύ “καθαρός” για τους “βρώμικους”γιαυτο και δεν τον αφήνουν ελεύθερο

  5. 13 χρόνια και 100% έκτιση της ποινής
    Που ξανάγινε;
    Η εκδίκηση της “Δημοκρατίας”
    Το κρίμα στους πολίτες
    Αισχος

  6. Αν ήταν πακιστανός βιαστής ανηλίκων ή δολοφόνος παιδιών, ανδρών και γυναικών θα είχε αποφυλακιστεί αμέσως, προφανώς ον τρέμουν ελεύθερο..

  7. Δυστυχώς οι υποστηρικτές του κυρίου Κασιδιάρη δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι πολιτικά τον έχει τελειώσει το σύστημα. Αφενός είναι άδικο γιατί αν ήταν να μπουν φυλακή πολιτικοί που έχουν εγκληματίσει τότε εύλογα έπρεπε να μπουν άλλοι πολύ πριν από τον Κασιδιάρη. Αφετέρου,επειδή υπάρχει διαφθορά στο πολιτικό σύστημα, ο Κασιδιάρης θα μείνει στην φυλακή για πολύ καιρό ακόμη. Ωστόσο ακόμη κι όταν βγει, δεν θα τον αφήσουν να εκλεγεί ξανά στο κοινοβούλιο,με διάφορους νομικά πρόστυχους τρόπους όπως έκαναν στις εκλογές. Είναι άδικο αλλά ταυτόχρονα δεδομένο.

  8. AΛΗΤΕΣ …Που ειναι η δικαιωσυνη ρε?????????? Τοσο πολυ το φοβάστε το παλικάρι? Ουτε εγκλημα διεπραξε, ούτε δημοσιο χρήμα καταχράστηκε , ούτε γεμισε με λαθραιους την χώρα, ούτε ξεπούλησε μερος της ιστορίας,Ουτε χρηματιστηκε, ούτε γελοιοποιησε την χώρα με ντροπιαστηκές μεθόδους εξωτερικής πολιτικής και ούτε σκοτωσε Ελληνες πολίτες με πραξεις και παραλήψεις του. Ειναι μέσα γιατι το θέλουν οι μπακογιανομητσοτακηδες οι οποιοι και ειναι για ισοβια για την κατρακυλα της χωρας.

Comments are closed.