Ηλίας Κασιδιάρης: «Κληρώνει» σήμερα για την πενθήμερη άδεια από τις φυλακές

Κοινοποίηση:
[357731] ΔΙΚΗ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη εξετάζει το Συμβούλιο των Φυλακών Δομοκού.

Συζητείται αυτή την ώρα στο Συμβούλιο των Φυλακών Δομοκού το αίτημα του καταδικασμένου πρώην Βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υποψηφίου Δημάρχου Αθήνας Ηλία Κασιδιάρη, για τη χορήγηση πενθήμερης άδειας εξόδου, όπως δικαιούνται όλοι οι κρατούμενοι, που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αρμόδιο για την απόφαση επί του αιτήματος είναι το Συμβούλιο της Φυλακής, στο οποίο μετέχει η εισαγγελέας Λαμίας καθώς και ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η απόφαση του Συμβουλίου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών, στις οποίες ο Ηλίας Κασιδιάρης διεκδικεί το χρίσμα του Δημάρχου Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μα σαν τον Κασιδιάρη, και τώρα τελευταία σαν τον Κούγια, δεν υπάρχει άλλος. Τον βάλανε στη φυλακή γιατί ήθελε να ελευθερώσει την χώρα από τα χίλια μίρια. Το ίδιο κάνανε και στον Κολοκοτρώνη, τον Πλαπούτα, τον Τζαβέλα τον Νικηταρά και σε πολλούς άλλους οι οποίοι αφού ελευθέρωσαν την χώρα μετά τους κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία ότι τάχα μου θέλανε να ανατρέψουν τον ανήλικο Όθωνα και να επιβάλουν την δική τους καταστροφική τάξη πραγμάτων. Άκουσον! Άκουσον! Όπως, συνήθως, λένε η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τον Κασιδιάρη τον φοβούνται όλοι σαν την σκιά τους.

  2. Λευτεριά στο Ηλία και επιτέλους να σταματήσει η παράνομη κράτηση του. Δεν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα προκαλώντας εγκληματικές συνεπειες απ την μη υλοποίηση έργων, δεν διώκεται ποινικά ή ως ηθικός αυτουργός( γι αυτους που δεν ξέρουν), δεν έχει φτωχοποιήσει την χώρα,δεν έχει συμβάλλει στην εισβολή παράνομων μεταναστών, δεν έχει κάνει υποκλοπές, δεν έχει ξεπουλήσει μέρος της ιστορίας…αντίθετα θελησε να επαναφέρει αμαυρωμενους θεσμούς και σύμβολα που κάποιοι εχθροί με θράσος οικειοποιηθηκαν και τα δαιμονοποίησαν.Κατηγορησαν τον κ.Κασιδιαρη για ναζιστικό χερετισμό, που για όσους γνωρίζουν ιστορία είναι ο αρχαίοτερος χερετισμος ‘ο Μυνωικος’.Το γαμμαδιον της Αμφίπολη που φέρει σαν τατουάζ το αποκαλούν σβάστικα και δημιουργούν εντυπώσεις στους ημιμαθείς που δημιούργησαν με την παραποίηση ιστορία που διδάσκουν. Θα πνιγείτε στην λάσπη που έχετε φτιάξει η ώρα φτάνει!

Comments are closed.