Ηλεία: Φόβοι για βεντέτα – Έφυγαν από την Μυρτιά οι συγγενείς του φονιά της Βάσως

Κοινοποίηση:
Murtia_fotia_luomeno-2

Την ώρα που η οργή ξεχειλίζει και ο πόνος δεν μπορεί να απαλύνει με κανένα τρόπο για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, στη Μυρτιά φαίνεται να ξεσπά βεντέτα.

Την ώρα που ξεκινούσε η νεκρική πομπή με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της 11χρονης Βασιλικής, ξέσπασε πυρκαγιά στο λυόμενο που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του δολοφόνου και διέμεναν εκεί όταν έρχονταν στο χωριό.

Ευτυχώς, τη στιγμή του εμπρησμού κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν στο παράπηγμα καθώς όλοι οι συγγενείς του φέρονται να έχουν ήδη φύγει από το χωριό, φοβούμενοι αντίποινα.

Οι οικογένειες της 11χρονης και του δολοφόνου, έχουν συγγενικές σχέσεις οι οποίες ήταν καλές μέχρι να συμβεί το κακό, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Τώρα οι συγγενείς της συζύγου του δράστη βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς καλούνται να απολογηθούν για τις φρικτές πράξεις του 37χρονου γαμπρού τους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν άτομο που τις προηγούμενες ημέρες είχε απειλήσει ότι θα τους κάψει, έκανε πράξη την απειλή του.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου ερευνά την υπόθεση, έχει λάβει μαρτυρίες και εξετάζει τα καταγγελόμενα τα οποία εφόσον ευσταθούν οδηγούν στο ξέσπασμα βεντέτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: