ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ!!! Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που εξέδιδε την 18χρονη – Μαζί και ο πατέρας της που τη βίαζε…

Κοινοποίηση:
που συνελήφθη χτες το απόγευμα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 19χρονης, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε σε διάφορους πελάτες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος επίσης συνελήφθη, καθώς, όπως είπε η κοπέλα, την βίαζε από την ηλικία των 11 μέχρι 17 ετών, με διάφορες απειλές, μέσα στο σπίτι τους στα Νότια προάστια της Αθήνας.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ο 39χρονος αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη (σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια), οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Μαζί του πήγε στον εισαγγελέα και ο πατέρας της κοπέλας, που κατηγορείται ότι την βίαζε από τα 11 της μέχρι τα 17 της!

Κάτι που προκάλεσε πολύ αρνητική εντύπωση – πέρα φυσικά από τις ίδιες τις καταγγελίες – είναι πως ο αστυνομικός εμφανίστηκε με μπλούζα… της πασίγνωστης ελληνικής πορνογραφικής εταιρείας του Δ. Σειρηνάκη!

E6ASlWuWQAAiDap

Ο «πατέρας» φέρεται να την απειλούσε και έτσι να την κακοποιούσε σεξουαλικά. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, μετά τα όσα αρχικά κατήγγειλε η κοπέλα για τα όσα πέρασε. Η 19χρονη κατέθεσε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης πως ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι, απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είναι 39χρονών, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών και είχε τεθεί σε αργία από τον Ιούνιο για άλλη υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και μπήκε σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ….ΟΙ “ΠΕΛΑΤΕΣ” ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ….ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ…..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

  2. Μπράβο στο κορίτσι που βρήκε την δύναμη να σωθεί και να σώσει την κοινωνία .
    Τις χρωστάμε εμείς οι ανημποροι

  3. O Λιγνάδης διψά για ανδρικό γλουτό στο κελί του. Είναι θέμα ανθρωπισμού να του δώσουμε να πιεί.

  4. ΔΩΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ . Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ

  5. Δεν είμαι “δημοκράτης”
    Κρέμασμα στην Ομόνοια

  6. Θα μαθουμε το ονομα του μπατσου η θα τον προστατευει το συναφι του?

  7. Το έχεις το ελαφρυντικο στο τσεπάκι μεγάλεε αυτή τη μπλούζα.

  8. Του παιδοφιλου πατέρα είδατε τι γράφει η μπλούζα; Sweet sixteen
    Δικά τους είναι τα ρούχα ή τα μοιράζει διαφημιστικά η αστυνομία; έλεος….

  9. πα-ΤΕΡΑΣ..!!!!!πως μπορούν στα ίδια τους τα παιδιά..???ρε πόση ανωμαλία πια??????τι να τους κάνει αυτούς η φυλακή ???σακατεψαν τη ψυχουλα της…

  10. αυτοι θα καναν τρελιτσες και μεταξει τους οι λουγκρες

  11. η adidas ειναι σπονσορας της ελληνικης αστυνομιας?;!

  12. Η αστυνομια ειδικα τα τελευταια 10-20 χρονια ειναι γεματη απο σκατοψυχα ρομποτ, χωρις την αστυνομια η Ελλαδα δεν θα μπορουσε να υποστει τετοια καταστροφη, υπαρχουν μονο για να προστατευουν ανθελληνες ,σατανιστες, παιδεραστες.τα οργανα της δαιμονικης επιβολης.

  13. Είναι δυνατόν; Έλληνες αστυνομικοί τα δικά μας παιδιά της διπλανής πόρτας να επιδίδονται σε τέτοια σπορ; Απίστευτο φαίνεται. Αφού ουδέποτε μέχρι σήμερα όποια πέτρα και αν σήκωνες θα έβρισκες από κάτω αστυνομικό μπλεγμένο σε τέτοιες ευγενείς δραστηριότητες. Πέσαμε από την καρέκλα.

Comments are closed.