Ημέρες Τσαουσέσκου: Κρέμασαν πανό με τον Μητσοτάκη θριαμβευτή πάνω από την ανθρωπιστική βοήθεια!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η οργή των πολιτών για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το πώς έχει καταντήσει την Ελλάδα μετά και τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, ξεχειλίζει.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που ακόμα και σε αυτές τις δραματικές στιγμές που ζει η χώρα μας κάνουν προπαγάνδα κρεμώντας πανό με τον Μητσοτάκη θριαμβευτή πάνω από την ανθρωπιστική βοήθεια που έχει συγκεντρώσει ο κόσμος για τους πλημμυροπαθείς!

Η συγκεκριμένη εικόνα παραπέμπει φυσικά στην προπαγάνδα του Τσαουσέσκου στην κομμουνιστική Ρουμανία, ή στην προπαγάνδα του Κιν Γιονγκ Ουν στη βόρειο Κορέα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΚΟΥΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΧΡ!ΣΤΟ ΣΟΥ ΞΕΚ@ΛΙΑΡΗ

  2. Της πουτανας της μανας τ μουνι τν γωργιαδη π κανει κ δηλώσεις τ πουσταριο

  3. Εν τω μεταξυ,στη Θεσσαλονικη του Ζερβα,κυρια καταγγελει οτι,ενω προθυμοποιηθηκε με βαν να κατεβασει ειδη αναγκης,της ειπαν οτι περιμενουν τον υπουργο.Στην πυρκαγια “φευγεις”αμεσως.Χανεσαι.Στη πλημμυρα ομως,συνηθως ο θανατος ειναι αργος,βασανιστικος[υποθερμια,κουραση,διψα,πεινα]Οταν καθυστερεις να σωσεις ανθρωπους,ειτε απο ανικανοτητα,φιεστες,και επικοινωνια,αυτο ειναι δολοφονια,υπαρχει δεν υπαρχει εισαγγελεας.Και οταν ανοιγουν το φραγμα χωρις προειδοποιηση και εκκενωση,και πνιγεσαι[μεχρι στιγμης οι διασταυρωσεις,ετσι δειχνουν]τοτε και ο εισαγγελεας ειναι δολοφονος.[καποιοι χαρηκατε για το 13-0 στον Παππα.Φατε τωρα τα κοριτσια του ΑΠ]

  4. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΠΑΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ……..

  5. Αντε και γα@ησου μα@ακα Ελληνα (?)! Ετσι απλα.Οταν καταλαβεις για ποιό σκοπό εχουν πρωθυπουργό αυτο το αθ@ιο υπο@ειμενο, θαναι παρα πολυ αργα.Το σκοταδι για τη ζωη μας, ερχεται……

Comments are closed.