Ηράκλειο: Δύο άτομα συνελήφθησαν για φθορά σε μηχάνημα εταιρείας

Κοινοποίηση:
astynomia-new-2-1-e1706618760436

Στην εξιχνίαση υπόθεσης πρόκλησης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος επιχείρησης στο Ηράκλειο, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου .

Η εξιχνίαση αφορά σε πρόκληση φθορών σε γεωτρητικό μηχάνημα, ιδιοκτησίας ιδιωτικής επιχείρησης που εκτελούσε σχετικές εργασίες για το Δήμο Βιάννου. Το περιστατικό είχε σημειωθεί κατά το διάστημα 08 έως 09.10.2024 και σε χρόνο που το μηχάνημα ήταν σταθμευμένο σε επαρχιακή οδό σε περιοχή του Δήμου Βιάννου. Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστα άτομα είχαν προκαλέσει φθορά αξίας περίπου 50.000 ευρώ, ενώ επιπρόσθετα οι δράστες είχαν εκδηλώσει απειλή προς τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, καθώς προέβησαν στην αναγραφή σχετικού μηνύματος στην επιφάνεια του μηχανήματος.

Η σύλληψή τους έγινε σήμερα (15-10-2024) κατά τις πρωινές ώρες, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αλλά και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς. Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν καθώς στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και χώρους που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι πέντε τεμάχια κροτίδων και ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response