Ηράκλειο: Συγγενής 3χρονου Άγγελου – «Μακάρι να είχαμε καταλάβει – Θα είχαμε πάρει το παιδί δίπλα μας ξανά»

Κοινοποίηση:
aggelos-mak

Θλίψη έχει προκαλέσει ο βάναυσος θάνατος του 3χρονου Άγγελου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την απίστευτη κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα και τον πατριό του.

Η σορός του έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά για να τελεστεί η κηδεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η καρδιά του ταξίδεψε στο Βερολίνο για να μεταμοσχευθεί σε ένα παιδί της ίδιας ηλικίας, ενώ τα νεφρά του θα μεταμοσχευθούν σε έναν 37χρονο ασθενή στη Θεσσαλονίκη.

Στο λιμάνι περίμενε η γιαγιά του παιδιού για να παραλάβει τη σορό του ενώ στο σημείο βρέθηκαν και συγγενείς από την πλευρά του πατέρα.

«Δεχόταν απειλές»

Η ξαδέλφη του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε πως ο πατέρας δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βασανιστικά περνούσε το παιδί ενώ προσπαθεί να μάθει πού θα γίνει η κηδεία καθώς οι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας όπως υποστηρίζει δεν τον θέλουν. Παράλληλα η γυναίκα έκανε λόγο και για απειλές σε βάρος του.

«Δεν το είχαμε μαζί μας συνέχεια ήρθαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και ο πατέρας του παιδιού θέλει να είναι μαζί του» ανέφερε αρχικά η συγγενής. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την επαφή που είχε ο πατέρας με το παιδί είπε: «Είχε επαφή με το παιδί ένα διάστημα αλλά μετά αυτή εξαφανίστηκε. Δεν είχαμε καταλάβει, μακάρι να είχαμε καταλάβει να πάρουμε το παιδί δίπλα μας ξανά».

«Θέλει μόνο να μάθει τι ώρα και πού θα γίνει η κηδεία του παιδιού του» συμπλήρωσε στη συνέχεια η γυναίκα ενώ υπογράμμισε ότι «η πλευρά της μητέρας δεν θέλει να παραστεί η πλευρά του βιολογικού πατέρα δεχόταν απειλές από όλους (ο βιολογικός πατέρας)». Μάλιστα, η συγγενής υποστήριξε πως ο βιολογικός πατέρας είχε πάει στην Κρήτη μεταμφιεσμένος για να είναι δίπλα στο παιδί.

Στην Αθήνα η κηδεία του

Η κηδεία του μικρού Άγγελου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της τελετής προκαλεί θλίψη, τόσο για τα λίγα χρόνια που έζησε το παιδί, όσο και για το συγκινητικό, αλλά απρόσωπο μήνυμα που αναφέρεται.

«Καλό ταξίδι άγγελέ μας. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για εσένα, να πας με αξιοπρέπεια το τελευταίο σου ταξίδι στον παράδεισο μαζί με τους αγγέλους σαν εσένα, γιατί εδώ έζησες μόνο στην κόλαση», αναφέρει το κείμενο χωρίς να το υπογράφει κάποιος συγγενής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response