Ηράκλειο: Το κουζινομάχαιρο, τα ίχνη αίματος και οι πλαστές ταυτότητες

Κοινοποίηση:
ekab

Σε 42χρονη γυναίκα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε δωμάτιο στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, η 42χρονη τελικά είχε καταγωγή από τη Ρωσία αν και στο σπίτι της είχε βρεθεί μία ταυτότητα από τις Ρουμανικές αρχές με την αστυνομία να διαπιστώνει πως ήταν πλαστή.

Μάλιστα, η 42χρονη φαίνεται να έμενε λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο δωμάτιο στην οδό Ρεθύμνου στην περιοχή του Παγκρητίου στο Ηράκλειο ενώ κατά το παρελθόν παρουσιαζόταν και ως Βουλγάρα.

Είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή της

Ξετυλίγοντας το… κουβάρι της υπόθεσης οι αστυνομικές αρχές και έχοντας πλέον στα χέρια τους την πραγματική ταυτότητα της άτυχης γυναίκας διαπίστωσαν πως στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Όπως αναφέρουν πηγές στο cretapost, η 42χρονη πριν αρκετό καιρό είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να αυτοκτονήσει ωστόσο η κίνησή της έγινε αντιληπτή και την έσωσαν.

Το πτώμα της βρέθηκε στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, όταν εξαιτίας έντονης μυρωδιάς που έβγαινε από το δωμάτιο όπου έμενε, ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και αφού παραβίασαν την πόρτα, την άνοιξαν και βρήκαν το άψυχο σώμα της – σε προχωρημένη σήψη – να κείτεται στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι.

Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο εντοπίστηκε και ένα κουζινομάχαιρο το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία

Η πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αρχές έδειξε πως το σπίτι δεν είχε παραβιαστεί. Η κεντρική πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι υπήρχαν κάποια χρήματα αλλά και το κινητό τηλέφωνο της 42χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί ερευνούν τον θάνατό της προς πάσα κατεύθυνση ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δώσουν τις απαραίτητες απαντήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΜΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΦΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ

Comments are closed.