Ηράκλειο: Χειροπέδες σε Πακιστανό που αυνανιζόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης

Κοινοποίηση:
αστυνομια-περιπολικο

Ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και μάλιστα μέρα μεσημέρι διάλεξε 47χρονος αλλοδαπός για να ικανοποιήσει τις… γενετήσιες ορέξεις του. Η δράση του, όμως, δεν είχε διάρκεια, καθώς γρήγορα βρέθηκε με χειροπέδες.

Ο 47χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη χθες Δευτέρα 12 Μαΐου γύρω στις 2 το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ βρισκόταν στα σκαλάκια, που οδηγούν στην λεωφόρο Ικάρου, μπροστά στην πλατεία Ελευθερίας, στην “καρδιά” της πόλης, από όπου διέρχονται καθημερινά και ασταμάτητα πεζοί και οχήματα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, ο 47χρονος επιδείκνυε στους περαστικούς τα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. οι αυνάνες που έδωσαν 40% στη συμμορίαΝΔ, δεν πρέπει να συλληφθούν ; (!)

  2. Βρήκαν και τα κάνουν,στη χώρα του,θα του κόβαν τα χέρια,εδώ σε μια μέρα το πολύ θα ναι έξω και κάποιο κόμμα της φασιστεράς θα τον βάλει στα ψηφοδέλτιά του.Μπορεί να τον έχουν και για επιβήτορά τους.

  3. Θα λιαζωτανε και του την έσπασαν.

  4. Θα διαμαρτυρηθώ …μα αφου η κυρά τασια μας ειπε οτι δεν κανουν τπτ και απλως λιαζονται.
    Τι οχι;

  5. Αθλιοι πολιτικαντηδες γεμισατε την χωρα με αποβρασματα πασης φυσεως και υπαρχουν ακομα κοπαδια απο βοδια που σας ψηφιζουν!! Στειλτε τον αλητη στο Ισλαμαμπατ να συνεχισει το….παιξιμο!! Αλλα τι λεω τωρα;;; Αυτοι ειναι ικανοι να του δωσουν και βραβειο!!

  6. βαλτε κ αλλους μεταναστες μεσα…χαχαχαχαχα

Comments are closed.