Ηράκλειο: 35χρονη κατήγγειλε τον πρώην σύζυγο της ότι χτυπάει την νυν σύντροφο του

Κοινοποίηση:
via-kakopoiisi-xylodarmos-750x375

Μαύρες στιγμές φέρεται να περνούσαν τρεις γυναίκες και μια νεαρή κοπέλα σε περιοχή του δήμου Φαιστού Ηρακλείου στα χέρια ενός 41χρονου άνδρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες των αστυνομικών αρχών στο Ηράκλειο ερευνούν μια πολύ σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή έναν 41χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να ασκούσε ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της νυν συντρόφου του και των δυο πρώην συζύγων του ενώ απείλησε και την 21χρονη κόρη του που είχε αποκτήσει με την πρώτη σύζυγο του.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν χθες στις αστυνομικές αρχές από την δεύτερη σύζυγο του 41χρονου, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασκούσε βία σε βάρος της 33χρονης νυν συντρόφου του και μάλιστα χθες την χτύπησε και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο. Κατά την διάρκεια του βίαιου επεισοδίου ο 41χρονος φέρεται να απείλησε λεκτικά και την 21χρονη κόρη του.

Έτσι η 35χρονη πρώην σύζυγος του πήρε την απόφαση να τον καταγγέλλει στην αστυνομία.

Μάλιστα η ίδια δήλωσε στις αστυνομικές αρχές ότι ο 41χρονος ασκούσε βία τόσο σε εκείνη όσο και σε μια ακόμη 41χρονη γυναίκα η οποία ήταν η πρώτη σύζυγος του.

Ο 41χρονος μετά τις καταγγελίες συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response