Η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή εναντίον του Μπέου, ζητάει 100.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
MAKELEIO

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης ακολουθεί η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Ακρίτα, μετά τη χυδαία επίθεση προς το πρόσωπό της τη Δευτέρα 09/10 το πρωί από τον Αχιλλέα Μπέο.

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε μια χυδαία -αν και δυστυχώς όχι πρωτοφανή για τον ίδιο- επίθεση προς τη βουλευτή Επικρατείας, επιχειρώντας με ύβρεις και αδίστακτα ψεύδη να την απαξιώσει και να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή της.

Το ομοφοβικό παραλήρημα ακροδεξιάς ρητορικής του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

Η Έλενα Ακρίτα με την αγωγή της, με την οποία ζητάει από τον Αχ. Μπέο το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης και θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, θέλει να καταστήσει από την πρώτη στιγμή σαφές το εξής:

Εάν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου νομίζει ότι μπορεί να τραμπουκίζει και να εκτοξεύει τον προσβλητικό, ομοφοβικό, σεξιστικό, αισχρό και κακοποιητικό του λόγο προς πάσα κατεύθυνση, πλανάται πλάνην οικτρά.

Αυτός ο κατήφορος μπορεί και πρέπει να σταματήσει.

Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Η ΚΩΛΟΓΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΓΑΜΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΧΧΙΛΕΑ ΜΠΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

  2. Η ΣΑΒΟΥΡΟΦΑΚΛΑΝΑ ΑΚΡΙΔΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ . Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ- ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ -ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ ΜΟΥΓΚΑ Η ΓΡΙΑ ΑΚΡΙΔΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΚΟΓΡΙΑ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΚΟΛΟΒΟ, ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  3. .. του πεθαμενου πατερα της τη βουλευτικη συνταξη ετρωγε επι δεκαετιες η ακριδα μαζι με τη μανα της, με ειδικο νομο του γερου της δημιοκρατιας σε φεκ του 1965!

  4. Εκείνη θα δικαιωθεί από το δικαστήριο. Τα θύματα από τους επενδυτές που μας φέραν με το έτσι θέλω, δεν θα λαβουν τίποτα. Και θυμηθείτε οι επενδυτές έχουν μόνο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ καμία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς την Ελλάδα.

  5. Θα πάρει τα 3 του Μπέου η Ακρίδα που έπαιρνε για χρόνια ίσως ακόμα και τώρα την σύνταξη της πεθαμένης μάνας της.Ο λουγκροτσύριζα για να την ανταμείψει γι’αυτήν την κλεψιά της,την έκανε βουλεύτρια επικρατείας,δηλ. διορισμένη,όχι εκλεγμένη.Πλήρωνέ την λαέ που σε κορόϊδευε τόσα χρόνια,σου αξίζει

    1. Ζει βλάκα η μάνα της. Γρήγορα να πέσεις στα χάπια, όρνιο…

      1. εσενα κοπρια αυτο το λαθος που ειπε για την μητερα της σε πειραξε αλλα δεν σε χαλασε που ενας προδοτης κυπριος αδερφος τσαλακωνε τα λεφτα της πατριδας μας

      2. Εντάξει,δεν ήταν της μάνας η σύνταξη,αλλά του πατέρα,αυτό είναι τώρα το πρόβλημα;Κάτσε εσύ να την πληρώνεις βλακάκο,εκτός κι αν είσαι η ίδια

  6. Εσένα πρέπει να σε εξετάσω, είσαι το μοναδικό είδος ακρίδας που αντί για σπαρτά ροκανίζει συντάξεις

  7. H αγωγη της ακριτα δεν εχει σχεση με αυτο που ειπε ο μπεος για τον κασελακη , αλλά αυτο που ειπε οτι η ιδια « τρωει » τη συνταξη της πεθαμενης μανας της , ενώ η μανα της ζει . Για αυτο προτου αρχισετε τα ομοφοβικα παραληρηματα , να ξερετε πρωτα τι εχει γινει

    1. .. του πεθαμενου πατερα της τη βουλευτικη συνταξη ετρωγε επι δεκαετιες η ακριδα μαζι με τη μανα της, με ειδικο νομο του γερου της δημιοκρατιας του 1965!

  8. Το βέβαιο είναι ότι θα χάσει τα δικαστήρια ο Μπέος αλλά νομίζω ότι αυτό το ξέρει, θα πληρώσει και θα συνεχίσει να είναι ο Μπέος που πήρε 57% και πολύ τους έτσουξε μια και νόμιζαν ότι ο σύριζα βρήκε τη φίρμα του και θα κάνει περίπατο! Η δε κ…..λόγρια αυτή, έχει έρθει η ώρα της να πάει για ανακύκλωση, άχρηστο κορμί είναι μια ζωή, δεν έχει παράξει και δεν έχει προσφέρει το παραμικρό και πουθενά, παράσιτο τελείως και τώρα πρέπει να την ταϊζουμε με δημόσιο χρήμα, ε Όχι !! πήγαινε για ανακύκλωση μαντάμ

  9. η ΣΟΥΦΡΑ-ΖΕΤΑ (ΣΚΕΤΟ ΣΟΥΦΡΑ…) ΥΨΩΣΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑΑΑΑ Κ ΘΑ ΔΙΔΕΙ ΕΝΤΟΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ Κ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ) ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΠΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΜΑΤΣΙΛΑ…….

    Υ.Γ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟ…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΒΑΛΚΑΝΙΟ…..ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η’ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΔΕ ΞΕΡΩ. Η΄ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΝΕΑΝΙΩΝ…… ….. ….. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Κ ΜΟΝΟΝ.

  10. Ακρίτα και ο άντρας της
    ΔΗΜΟΣΙΟ-ΤΑΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΙΔΕΏΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ
    .

    1. Τον άντρα της να τον αφήσεις ήσυχο! είναι ένας αξιοπρεπέστατος και ταλαντούχος ηθοποιός που πάντα ζούσε από τη δουλειά του μια και δουλεύει από πολύ νέος που παίζει σε ταινίες και θέατρο ενώ είναι και συγγραφέας/σεναριογράφος! και είναι και άρρωστος ο άνθρωπος! την έχει παρατήσει, έχουν χωρίσει νομίζω αλλά πάντως, δεν ενεπλάκη ποτέ σε τίποτα από το βρώμικο κύκλο της και τις άθλιες τοποθετήσεις της…. ήμαρτον δηλαδή τι φταίει;

      1. ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.

        ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑ-

        ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

  11. Με τα λεφτά αυτά θα μπορέσει να βρει κι αυτή γκόμενο.

  12. Στα αρχίδια μας και στα αρχίδια του Μπέου, ποια είναι αυτή η Ακρίδα.

  13. Τράβα μωρή παλιοσαύρα, αι στο διάολο σαβούρα.
    Σας πόνεσε ο Μπέος μωρή βρώμα;;; Είπε αλήθειες, και θέλετε εσυ και η άλλη η πουσταρα,η μελλοντική πρωθυπουργός μωρέ, να τον πάτε στον εισαγγελέα.
    Θα του κλασετε τα αρχίδια μωρή.

  14. Μεγαλη “προσωπικοτητα” η κα Ακριτα! Βγηκε στη ζητιανια!

  15. Πάρε και 3 από μένα να τα κάνεις 103…απλυταριό. Αχιλλέα πάρτους τα σκάλπ.

Comments are closed.