Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ! Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΠΟΥ ΑΗΔΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ – ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ – ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κοινοποίηση:
φδβνδφγβδφγηδφ

Εγληματικότητα, μεταναστευτικό αλλά κυρίως η ακρίβεια έχουν κάνει το γνωστό 41% να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με αυτόν τον άχρηστο Πρωθυπουργό και την γελοία Κυβέρνησή του. Οι Δεξιοί ψηφοφόροι πλέον δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον Μητσοτάκη και αυτό αποτελεί μέγα δώρο για τα κόμματα δεξιά της ΝΔ που, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, θα ανεβάσουν τα ποσοστά τους.

Αυτά συμβαίνουν όταν κυβερνάς με την αλαζονεία “Λουδοβίκου” και έχεις μαζέψει όλα τα αποπαίδια του ΠΑΣΟΚ κάνοντας το κόμμα να έχει χάσει την όποια πολιτική ταυτότητα μπορεί να είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, αναμένεται να υπάρξει “έκρηξη” της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου που από το 4,5% αναμένεται να φτάσει ακόμα και το 7%.

Στη συνέχεια άρχισε αυτές τις γενικόλογες μπούρδες περί μη διαλόγου με κόμματα που επικαλούνται ψευδοπατριωτισμό την ώρα που ο ίδιος ανέφερε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα το μεταναστευτικό. Δηλαδή γελούν και οι τσιπούρες με τον τύπου.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

Σε άλλο σημείο της διακαναλικής παρωδίας, ο Μητσοτάκης υπέπεσε σε γκάφα μεγατόνων. Άσκησε – ο Μητσοτάκης ξαναλέμε – κριτική στον Κασσελάκη για το πόθεν έσχες που ακόμα “αγνοείται”.

Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε «πώς ένας αρχηγός έχει δημιουργήσει την περιουσία είναι κάτι που ενδιαφέρει τους πολίτες!».

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Ορθώς μεν αναφέρει ότι οι πολίτες πρέπει να ξέρουν αν τα πλούτη ενός πολιτικού αρχηγού είναι νόμιμα ή όχι αλλά πάει πολύ να το λέει αυτό ο γόνος ενός πολιτικού τζακιού που χρόνια τώρα τρώει με χρυσά κουτάλια έχοντας δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία. Παράλληλα, παραδίδουν στους εχθρούς μας κάθε διπλωματικό ατού ενώ στο εσωτερικό, οι πολίτες αγκομαχούν για να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας! Η ντροπή είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά σε αυτόν τον πολιτικό αλητάκο.

Δείτε την διακαναλική:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ευτυχώς που διώξαμε τον βασιλιά και έχουμε Κούλη, Γιδονικολάκη, Κασέλα και λοιπούς κωλοτρυπίδες, ξέχασα τον Κουτσιούμπα με το Rolex.

  2. Μα τι κολοφατσα ειναι αυτηχειροτερη δεν γινεται

  3. Τα γίδια πάλι θα πάνε να ψηφίσουν δυστυχώς αυτόν τον ηλίθιο εγκεφαλικά

  4. Κούλης ο Τσαρλατάνος της πολιτικής

Comments are closed.