Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗ . ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑΣΙΔΙ ΓΙΑ “ΞΕΠΛΥΜΑ” ΣΤΟ MEGA Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ – “ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ” – ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ “ΦΑΠΕΣ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αποποιείται κάθε ευθύνη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τα πλημμυρικά φαινόμενα που «χτύπησαν» ανελέητα τη Θεσσαλία.

«Αυτός ο κατακλυσμός του Νώε ήταν χιλιετίας» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αναφερόμενος στην κακοκαιρία Daniel.

Ο κ. Αγοραστός υποστήριξε στο Mega ότι από την περιφέρεια έγιναν όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, με βάση τις προδιαγραφές που τίθενται από τους νόμους. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, δεν υπήρξε λάθος, ήταν πολύ έντονα τα καιρικά φαινόμενα.

«Σύμφωνα με τη χρηματοδότηση που είχα και τις ανθρώπινες δυνατότητες που υπήρχαν, έγιναν αυτά τα έργα», είπε, προσθέτοντας: «Έγιναν αυτά τα έργα, ελάτε να τα δείτε».

Επίσης υποστήριξε ότι δεν είπε να μετακινηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Δεν είπα να μετακινηθούν οι εκλογές», ανέφερε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Υπογραφεί και Πελασγός το Λαζο από τη Γεωργία.

  2. Βαράτε τον ψεύτη τον κοντό να κοντύνει και άλλο.

  3. eine, τί παίρνεις ρε και γράφεις αυτές τις μαλακίες; Θα κρύψεις εσύ αρχίδι τον Θεό; Ή σε πληρώνουν για να λες παπαριές;

  4. Ψ@ΛΑ-ΚΑΤΑΠΙ@ΛΑ-ΞΕΚ@ΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ.

  5. ΕΣΥ ΠΕΛΑΣΓΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΑΣΕ…ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!!ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ IQ ESY MH MΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ, ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ -ΡΑΔΙΚΙΟΥ-…..

    1. Κάτι τέτοιους τύπους φίλε όπως και πολλούς πολιτικούς δεν τους ξεκαθάρισε τότε ο Γιώργης αλλά μας τους άφησε μέχρι σήμερα να μας βασανίζουν και να ακούμε τις ηλιθιότητες τους. Έβλεπε μόνο κόκκινους και αυτός και ο Γιάννης, ήταν το μοναδικό λάθος τους. Γιατί ο ηλίθιος είναι ανίκητος. Ο κόκκινος άμα δει μάσα και φράγκα γίνεται με δεξιές τσέπες αλφάδι.

  6. Τα ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα που βλέπουμε, αν και δεν προκαλούνται άμεσα από «μηχανές καιρού», είναι το αποτέλεσμα της κλιματικής χειραγώγησης που προκλήθηκε από τη διακοπή των διεθνών και εσωτερικών αεροπορικών ταξιδιών το 2020-2022, τα οποία καθαρίζοντας τους ουρανούς από μονοπάτια συμπύκνωσης, ιδιαίτερα στο βόρειο ημισφαίριο επέτρεψε στο φως του ήλιου να φτάσει στο έδαφος, στεγνώνοντας το έδαφος, αλλά θερμαίνοντας τους ωκεανούς. Με άλλα λόγια, η ξαφνική ανατροπή του «φαινόμενου του πράσινου σπιτιού». Οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν αυτό και εκμεταλλεύονται αυτά τα γεγονότα (πυρκαγιές, ξηρασίες και πλημμύρες) για να δημιουργήσουν χάος και να εισαγάγουν συγκεντρωτικό ολοκληρωτικό έλεγχο.

  7. Μόνο ο Χίος και ο Σπίνος θα βγαίνουν; Αυτό το κάθαρμα μάς γυρίζει εκατό χρόνια πίσω και δεν κουνιέται φύλλο.

  8. Τόσα βίντεο έχει κάνει μέσα από τη φυλακή. Γιατί δεν βγαίνει να καταγγείλει το ανύπαρκτο κράτος; Δεν καταλαβαίνει ότι με τη στάση του τούς καλύπτει;

  9. Τα ξέρω όλα αυτά. Αλλά δεν πονάει με αυτά που βλέπει;

  10. Σε άλλα νέα της ημέρας, συνέλαβαν μια στα Γιάννενα, για fake news σχετικά με τους νεκρούς στις πλημμύρες.
    Προσοχή μεγάλη! Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι IQ 5.

    1. ΕΣΥ ΠΕΛΑΣΓΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΑΣΕ…ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!!ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ IQ ESY MH MΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ, ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ -ΡΑΔΙΚΙΟΥ-…..

    2. Επίσης σε άλλα νέα άκουσα ότι η Κούλα ανέβασε το μηνιατικο για τα τρολάδια της οδού Πειραιώς

    3. Βγες ρε βλάκα εκεί έξω και πες σε δέκα που θα συναντήσεις ότι η κυβέρνηση σου λέει ότι οι νεκροί είναι καμιά δεκαπενταρια να δεις τι θα σου πουν. Και αν πεις ότι εσύ το πιστεύεις ότι λέει αλήθεια και τόσοι είναι να δεις πόσες θα μαζέψεις. Εσύ πάντως έχεις IQ κότας.

    4. ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝΕ?

  11. καθιστε να μαζευτουν τα νερα και να φυγουν και οι καμερες και θα δειτε τι εχει να γινει οταν θα κατηφοριζουν οι γυφτοι απο τη λαμια και τις γυρω περιοχες

  12. ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΣΕΙΣ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ…ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ

  13. Σαββατογεννημένε, εάν αυτοί είχαν τη Δύναμη να προκαλέσουν καταστροφές, εκτός από τους πολέμους, μην έχεις καμία αμφιβολία ότι θα χρησιμοποιούσαν τη δύναμή τους προ πολλού και σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μας τελειώσουν μια κι έξω. Ενώ ο Κύριος χρησιμοποιεί τη Δύναμή του λελογισμένα, για να μετανοήσουν οι υπόλοιποι. Η λανθασμένη χρησιμοποίηση της δύναμης που είχε ο Εωσφόρος και τού έδωσε ο Θεός τον μετέτρεψε από Χερουβείμ κεχρισμένο σε δαίμονα και Σατανά.

  14. Μα καλά πόσες φορές θα το πούμε!!! ποτέ δεν φταίνε οι πολιτικοί σε ότι και να συμβαίνει μπα τόσο δύσκολο σας είναι να το καταλάβετε!

  15. Τί λες ρε Σαββατογεννημένε; Αρνείσαι τη Δύναμη του Θεού, το Άγιο Πνεύμα. Αιώνια κόλαση σε περιμένει.

  16. Ρε 2 ημέρες έβρεχε με διακοπές. Στον Ιανό είχε ρίξει περισσότερο νερό περισσότερες μέρες.

  17. Κι ο Κασιδιάρης πού είναι να κάνει μια δήλωση για τον λαό που δοκιμάζεται; Μόνο ο Βελόπουλος θα μιλάει;

    1. Με τον Ηλία ασχολούνται και τον κυνηγάνε οι ανθέλληνες. Ο Βελόπουλος ψήφιζε μαζί τους τα μνημόνια και ζήταγε λοκντάουν από τις 6 βοηθώντας τους και στον κοροιδοιό που ο Ηλίας φώναζε με μια τηλεκάρτα!

    2. Θα βγει μαζι με τον στριγκα στο τσιρκο μεντρανο

  18. Τι εννοεί με τη φράση “σύμφωνα με τις ανθρώπινες δυνατότητες που υπήρχαν”?
    Τιμολόγια για ανθρώπινες δυνατότητες, σίγουρα δεν υπάρχουν!
    Τα “έργα” υπάρχουν μετά “τον κατακλυσμό του Νώε της χιλιετίας” για να τα ελέγξουμε?
    Τα τιμολόγια όμως υπάρχουν.
    Ας δώσει τα Τιμολόγια στη δημοσιότητα & μέχρι να το κάνει ας βγάλει τον σκασμό!!!

  19. το συστημα ελεγχου καιρικων φαινομενων των κανων χααρπ ειναι υπευθηνο για τις πλυμηρες…. το δικτατορικο καθεστως της σινγκιουλαρ ματζικ τους εχει παραχωρησει χωρους για τα κτιρια που προκαλουν τα ακραια καιρικα φαινομενα σε ολη την Ελλαδα…. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!

  20. Ε,βεβαια,αφου ξερει οτι δεν εχει κανενα ελεγχο απο πουθενα,γιατι να μην συνεχισει τα ψεμματα του ? Ποιος θα τον ελεγξει, η “ανεξαρτητη”? Εδω γελαμε … Ο,τι θελει,λεει… Αν ηξερε οτι θα το καλεσει ενας εισαγγελεας να δωσει λογο για το κοστος των εργων που κανει,για την ποιοτητα της κατασκευης,για το αν πραγματι εξυπηρετουν το σκοπο για τον οποιο δαπανηθηκαν τα εκατομμυρια του καθε εργου, τοτε θα βλεπαμε αν θα τολμουσε να κοροιδευει ετσι αισχρα τον κοσμο.Αλλα αφου τιποτε απο αυτα δε θα συμβει, βγαινει και κοροιδευει κι απο πανω. Και εχουν το θρασος να συλλαμβανουν τρομοκρατικα μια κοπελλα,επειδη εγραψε για τους νεκρους απο τα αισχη τους! Να δω τι θα πουνε οταν αποσυρθουν τα νερα κι αποκαλυφθει τι συνεβη …

  21. Αμετανόητα κτήνη. Δαίμονες. Ούτε μια συγνώμη.

  22. Αυτή είναι η δουλειά του, να λέει ψέματα. Η πουτανοδικαιοσύνη γιατί δεν κάνει τα νόμιμα; Αυτήν ποιος θα την μηνύσει που δεν προστατεύει το δημόσιο συμφέρον του λαού από τα πολιτικά κοράκια;

  23. Πόσο ενοίκιο ειπαμε εισπράτει ( στην τσεπη ) απο το ιδιωτικο του κτιριο που νοικιαζει στο ΙΚΑ ;

Comments are closed.