Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΑΡΣΗ! Νέες απειλές από τον Πλεύρης για πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα στους ανεμβολίαστους

Κοινοποίηση:
ΠΛΕΥΡΗΣ

Συγκεκριμένα, ο κ. Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι «αυτό επιλέγει η Ευρώπη, αυτό επιλέγει και η Ελλάδα»
Σε ό,τι άφορα τη συζήτηση για επέκταση της υποχρεωτικότητας ο υπουργόςμ ιλώντας στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΪ ανέφερε πως «αν την επεκτείνεις θα πρέπει να προβλέψεις ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα τούς επιβάλεις».

«Ποιες θα είναι οι κυρώσεις για έναν 60χρονο που θα τον υποχρεώσεις να εμβολιαστεί;» διερωτήθηκε ο κ. Πλεύρης.
Σε ό,τι άφορα τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή σχολίασε πως όσοι είναι επικουρικό προσωπικό δεν ανανεώνεται η σύμβαση τους, ενώ οι υπόλοιποι εξακολουθούν να μην πληρώνονται. Αποκάλυψε επίσης ότι οι σύλλογοι ιατρών στα νοσοκομεία πιέζουν το υπουργείο να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί.

Ο κ. Πλεύρης, επισήμανε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει πλήρης συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, καθώς οι ιδιωτικές κλινικές με το σύνολο των κενών κλινών ΜΕΘ που έχουν διαθέσιμες, συμμετέχουν στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…………..ΤΕΤΤΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΙΝ ΦΥΛΑΚΗ…….

  2. Α ρε χουντογιε καταντια, μονο εκαλη σε βλεπω να τριγυρνας μετα το περας των υπηρεσιων σου..

  3. Το κάθαρμα, δεν τον είχα καταλάβει, τον συμπαθούσα και όταν ήταν στο νοσοκομείο είχα ζητήσει από τον Κύριο να γιατρευτεί. Τελικά με τον ιό, παρόλο που μας φόρεσαν τις μάσκες, οι μάσκες έπεσαν. Και ο πατέρας του βρίζει τον Θεό των Εβραίων, δηλαδή τον Ένα και Αληθινό Θεό!

  4. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ 15% ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΟΑΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!

  5. Λυπάμαι για την κατρακύλα του. Πριν λίγα χρόνια προσευχήθηκα για αυτόν και δάκρυσα. Και για τα παιδιά του. Τώρα αυτός στερεί το ψωμί των παιδιών των υγειονομικών που έδιωξαν απ’ την δουλειά επειδή αρνήθηκαν να υπακούσουν σε φασιστικές εντολές.

  6. Καθίκι σα τον πατέρα του που δούλευε τόσα χρόνια τους πατριώτες

  7. Μα σε λίγο θα ζητήσει συγγνώμη και ο πατέρας, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, εκτός αν είναι καρύδι

  8. Ευτυχώς που πήγε σε αυτή τη θέση γιατί εάν γίνονταν εκλογές θα έπαιρνε πολλούς ψήφους.
    Ερώτηση: Πως λέγονται αυτοί που ενώ γνωρίζουν πως οι μπολιασμενοι διασπείρουν έναν θανατηφόρο για κάποιους ιό, τους επιτρέπουν να εισέρχονται παντού χωρίς τέστ και μέτρα ίσως προφύλαξης για τους υπόλοιπους μπολιασμενους και αμπολιαστους;;;;
    Τι ακριβώς επιδιώκουν να περιορίσουν τη διασπορά ή να τη αυξήσουν;;;

  9. Πώς κατήντησες έτσι βρε κακομοίρη. Εύα Καϊλή έπαθες. (έγινες καλτσοδέτα)

  10. Και με περισσότερη εκδίκηση για αυτούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν τι θα καταφέρει; Περιμένει να πετύχει ο εκβιασμός του και να δεχτούμε τακτικές γονιδιακές επεμβάσεις.

  11. Πλευρη προσεχε μετα το κατηφορο, εχεις παρει πολυ φορα που δεν την αξιζει η καρεκλα που καθεσαι! Εισαι και νεος ανθρωπος! Εχε χαρη δε γραφω αλλα επειδη σεβομαι τον πατερα σου!

Comments are closed.