Η Ανθή Βούλγαρη εξεπλάγη με τον πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών: «Παίρνετε άδεια από τον Δήμο για τα γυρίσματα;»

Κοινοποίηση:
thjrh

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/9) ο Νεκτάριος, πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών γνωστής εταιρείας παραγωγής, με αφορμή ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media με τη διάσωση μίας χελώνας καρέτα-καρέτα στην Ανάβυσσο. Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ζήτησαν από τον νεαρό να περιγράψει τις στιγμές του… εργατικού ατυχήματος και τον συνεχάρησαν για την προσφορά του στο άτυχο ζώο.

«Πήγα να κάνω καλό αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και σε κάποια φάση ακούσαμε κάτι σαν μικρές κραυγές από τη θάλασσα. Είδαμε τη χελωνίτσα που λογικά πόναγε και δεν το σκέφτηκα, βούτηξα κατευθείαν. Με άρπαξε στον γλουτό αλλά δεν μου άφησε μεγάλο σημάδι», περιέγραψε ο νεαρός στην Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έχω κολυμπήσει δίπλα σε χελώνα αλλά τώρα ίσως επειδή ήταν δεμένη και φοβισμένη αντέδρασε έτσι», συμπλήρωσε ο Νεκτάριος για το περιστατικό.

Όταν η συζήτηση… άνοιξε περισσότερο γύρω από την επαγγελματική δραστηριότητά του νεαρού, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Λέγαμε χθες: για φαντάσου να ήταν σε γυρίσματα κάτω από το νερό! Αυτό πιάνεται τώρα για εργατικό ατύχημα; Έχει κόσμο εκείνη την ώρα εκεί; Γιατί βλέπω πρωί τα γυρνάτε. Παίρνετε άδεια από τον Δήμο κανονικά;», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που του έκανε η δημοσιογράφος, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αναρωτιέται από την πλευρά του εάν τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά αλλά και ποιος θα είναι ο… τίτλος της ταινίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ χα χα χα χι χι χι Χο χο χο. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙ Α ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

Leave a Response