Η Γερμανία ανακοίνωσε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο με Ρωσία! Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει Γερμανία, Πολωνία, Αγγλία για επικείμενο πόλεμο με Ρωσία..!

Κοινοποίηση:
olaf_scholz

Τη στιγμή που ο λαός επαναστατεί τεράστια πολιορκία αναμένεται εκ νέου στο Βερολίνο την Παρασκευή έγινε η διαρροή του εσωτερικού εγγράφου του Γερμανικού στρατού που προδιαγράφει παγκόσμιο πόλεμο το 2024/2025 !… o πόλεμος έρχεται να επιβάλει το φόβο, την υποταγή το καθεστώς έκτακτης ανάγκης!

Στο πλαίσιο των τακτικών του ΝΑΤΟ, το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναπτύξει 20.000 στρατιώτες σε ολόκληρη την Ευρώπη το 2024. Αυτή η ανάπτυξη, άνευ προηγουμένου από τον Ψυχρό Πόλεμο, ανταποκρίνεται στην «απειλή» που θέτει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Το ΝΑΤΟ, μέσω της Βαρσοβίας, σχεδιάζει άμεσο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και της Λευκορωσίας εντός 3 ετών..
Η Βαρσοβία κατανοεί ότι σε περίπτωση πολέμου, η χώρα θα αντιμετωπίσει σημαντική έξοδο του ανδρικού πληθυσμού της σε άλλες χώρες
Με βάση λοιπόν την εμπειρία της Ουκρανίας, οι Πολωνικές αρχές αναπτύσσουν εκ των προτέρων ένα σύστημα που επιτρέπει την αναγκαστική επιστροφή των συμπολιτών τους σε περίπτωση επιστράτευσης-κινητοποίησης
Ταυτόχρονα, ο στρατός Πολωνίας εργάζεται σε ένα πρόγραμμα δημοφιλίας της στρατιωτικής θητείας.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΠΟΥΤΙΝ ΑΡΓΕΙΣ… ΡΙΧΝΕ

  2. Καλααααα αν συνεχίσουν ετσι οι Ουννοι σύντομα θα αναστενάζουν οι σουμιεδες στο βερολινο και σε άλλες Γερμανικές πόλεις,όπως τον Μάη του 45.

  3. Ερχετε Τσαπού Ρωσσικη και ο Βλαδίμηρος θα ανεβάσει πάλι την κόκκινη σημαία στο Ραιστανγκ
    Αλλά αυτή τη φορά θα κάνει ότι δεν άφησαν τον Στάλιν να κάνει ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΙΒΗΡΙΑ να τελειώνουμε με τα εγγόνια του Αδόλφου

  4. Ωραίο κόλπο και σενάριο μαζί για να φοβούνται οι λαοί και να πλουτίζουν οι γνώριμοι πλέον τοκογλύφοι. Θα πουν πολλά θα δημιουργήσουν μια μόνιμη αγωνία, φόβο και άγχος στον κόσμο καθώς ξέρουν ότι οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι, ευκολόπιστοι και δεν βλέπουν πίσω από αυτά που τους σερβίρουν έντεχνα με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ που διαθέτει η ΝΤΠ. Μην πιστεύετε τίποτα αν δεν το δείτε και αν το δείτε κοιτάξτε αν είναι όπως φαίνεται ή υπάρχει κάτι άλλο από πίσω που το κρύβουν.

  5. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΙΣΧΡΟΥΣ, ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΑΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΤΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΘΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

  6. βαλτε τις φεμινιστριες σας να πολεμησουν… ισοτητα δε θελουν & λενε οτι εχουμε;

  7. Μεγα λαθος της πρωην Σοβιετικης Ενωσης , που επετρεψε στους Γερμαναραδες να ενωθουν!! Μεγα λαθος !! Δυο φορες αιματοκυλησαν τον κοσμο και τωρα πανε για τριτη;;;; Αντε με το καλο να δειτε παλι τον ” κοκκινο” στρατο μεσα στο Βερολινο !!

  8. Η Ρωσία είχε μόνο ένα μειονέκτημα . Πριν την Συρία και την Ουκρανία δεν είχε δοκιμαστεί σε μάχες. Απο απλές ρυθμίσεις μέχρι αντικατάσταση οπλισμού και απο τακτικές μέχρι επικοινωνίες ο Ρωσικός στρατός απέκτησε αυτό που του έλλειπε.

    Τώρα πως θα σταθεί ο Γάλλος , Ολλανδός, Έλληνας κτλ μαχητής απέναντι στον Ρώσο μένει να το δούμε. Αν κρίνω οτι τα καλύτερα – value for money όπλα μας είναι Ρώσικα μάλλον θα τα βρούμε σκούρα .

    Ναπολέοντας και Χίτλερ πάντως μετανιώνουν την κακιά στιγμή που έμπλεξαν με τους Ρώσους.

  9. Τριτη και φαρμακερη! Μυαλο…λουκανικο Φρανκφουρτης!

  10. Θα φατε ρωσικια τσαπου μπαρουτοκαπνισμενοι ηλιθιοι γερμανοι χερομαι να γινει πολεμος και να περνω καθε μερα γερμανικα κεφαλια και ναερθει το τελος αυτου του εθνους συν των αγγλοσαξονων σαταναδων να γλυτωσουμε για παντα απο αυτους

Comments are closed.