Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΕΙΠΙΟ . “ΘΑ ΤΟΥ’ ΚΟΒΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ…” ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση:
im_10

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα και τις φωτογραφίες που μας έστειλε και άλλη  αγανακτισμένη μητέρα.

Το παιδί και το δικό της ζει από θαύμα.

|”Γεια σας  είμαι η μητέρα του δεύτερου παιδιού που τραυματίστηκε στο 149 δημοτικό σχολείο. Ο γιος μου με τους δύο φίλους του συνομιλούσαν στον στεγασμένο υπαίθριο χώρο του πρώτου ορόφου του σχολείου του όταν ξαφνικά σοβάδες έπεσαν πάνω τους.

Ο γιος μου προκειμένου να προστατευθεί έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι του και ολόκληρα κομμάτια σοβά έπεσαν και έσπασαν στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα. Στην συνέχεια ακολούθησε μια βροχή από πετραδάκια όπως περιέγραψε το παιδί να πέφτουν στο κεφάλι του.

Μας ειδοποίησαν να πάμε να τον πάρουμε και όταν φτάσαμε ήταν σε κατάσταση σοκ και πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από παιδίατρο και παιδοορθοπαιδικο χειρουργό.

Το παιδί είναι καλά. Ευτυχώς γλυτώσαμε από τα χειρότερα δυστυχώς όμως δεν έχουμε μόνο εκδορές. Ο μικρός φέρει κακώσεις αυχενικής και θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης και χρήζει μαλακού κολάρου αυχένα για τουλάχιστον 20μερες. Έχει αρκετές επιφανειακές ευτυχώς εκδορές αριστερά της σπονδυλικής στήλης, έντονο όμως πόνο στον αυχένα και σε οποιαδήποτε κίνησης, σε κάμψη, έκταση και στροφή της σπονδυλικής στήλης σύμφωνα με τον παιδοορθοπαιδικο χειρουργό που τον εξέτασε στο νοσοκομείο και τις ακτινογραφίες που δεν έδειξαν ευτυχώς ρήξη οστού. Σταματάει οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα και παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Οι φωτογραφίες που σας στέλνω αποδεικνύουν την κατάσταση του παιδιού και την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί αλλά και φωτογραφίες από τον προαύλιο χώρου του σχολείου. (δείτε παρακάτω)

Η τελευταία μάλιστα φωτογραφία απεικονίζει την μούχλα που υπάρχει εντός της αίθουσας και τα σωματίδια που εκπέμπονται την εισπνέουν τα παιδιά μας καθώς και η προτελευταία την υγρασία που υπάρχει και οι τοίχοι “κλαίνε” όταν βρέχει.

Ευτυχώς που δεν κλάψαμε εμείς οι γονείς σήμερα. Άγιο είχαμε!!!!

Πώς και ποιος έδωσε εντολή καταλληλότητας να ανοίξει έτσι το σχολείο και να κάνουν αγιασμό τα παιδιά μας? Χρόνια τώρα παρακαλούμε να γίνουν οι όποιες εργασίες συντήρησης του σχολείου μας. Δεν θέλουμε να κλείσει το σχολείο μας – θέλουμε να συντηρηθεί σωστά και να είναι ασφαλή τα παιδιά μας!!!!!

Ευχαριστώ πολύ”

im_15

im_09

im_10

im_12

im_13 (1)

im_14

im_05

im_04

im_03

im_01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ:

ΣΧΟΛΕΙΟ – ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΣΟΒΑΔΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πρώτα τους ψηφίζετε και μετά γκρινιάζετε. Και λίγα σας κάνουν. Ο ΚΟΥΛΗΣ δεν βγήκε πάλι μόνος του. Τώρα που νιώθει παντοδύναμος με τέτοιο ποσοστό έχετε να δείτε πολλά, και στις επόμενες εκλογές θα σας πετάξει κάτι ψυχουλα και θα τον ξαναψηφισετε. ΜΟΎΓΚΑ λοιπόν.

  2. Μηνύστε τους και πάρτε τους σωβρακα!! Και της πρώην (της Σατανεως) που χέστηκε για τα σχολεία αλλά και σε όλους όσους δεν νοιάζονται για την ασφάλεια των παιδιών στα σχολεία, που τα αφήνουμε ακέραια και τα παίρνουμε πίσω (στην καλύτερη περίπτωση) με φορεία. Άι σιχτιρ πια με όλους τους ανεύθυνους!!!

  3. Εν τω μεταξύ αν δείτε προσεκτικά τις φώτο γύρω-γύρω από το σημείο που κατέπεσε ο σοβάς έχει λεκέ από υγρασία που σημαίνει ότι οι αρμόδιοι το βλέπανε ότι είναι επικίνδυνο…. ας μπαίνουν οι γονείς να βλέπουν ελεγκτικά τα τμήματα των παιδιών διότι έχουμε μπλέξει με μαφιόζικες συμμορίες ακόμη και μέσα στα σχολεία των παιδιών μας όπως με τα τεστ και τις μάσκες που τα τυραννούσαν και πρέπει να το παραδεχτείτε πολλοί γονείς ότι ήταν μεγάλο λάθος…… διότι δεν πλαστήκαμε για να φορούμε μάσκες….

Comments are closed.