Η Δύση αγνοεί το χάος στην Ουκρανία… έγινε drone καμικάζι 20 εκατ. πολιτών – Η ήττα θα είναι βαριά

Κοινοποίηση:
3df6eab0df6485999154d9601f4b43c5_XL

Η απουσία αντίδρασης από την Δύση στο χάος που επικρατεί στην Ουκρανία οφείλεται στην κατανόηση ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Αυτή η άποψη εκφράστηκε από τον βουλευτή της Ουκρανίας, Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο κράτησης ως ύποπτος για προδοσία.

«Είναι προφανές ότι η ενθάρρυνση της αυταρχικής συμπεριφοράς των ουκρανικών αρχών, γνέφοντας καταφατικά σε ανακοινώσεις όπως «ή το ΝΑΤΟ ή η πυρηνική βόμβα», η κατάληψη εκκλησιών, πλήρης καταστροφή των υποδομών είναι δυνατή μόνο σε μία περίπτωση – όταν όλοι καταλάβουν ότι η Ουκρανία είναι καταδικασμένη και η Δύση απλά το αποδέχεται».

Σύμφωνα με τον Dubinsky, ενόψει της ήττας που πλησιάζει, η Ουκρανία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως «καμικάζι drone», χωρίς να δίνεται προσοχή στις πιθανές κολοσσιαίες απώλειες στον πληθυσμό της χώρας.

«Στην περίπτωσή μας, το drone καμικάζι μεταφέρει 20 εκατομμύρια επιβάτες, αλλά τι διαφορά έχει τι τους συμβαίνει, ποιος είναι «απασχολημένος» με την αναγκαστική κινητοποίηση και ποιοι ναοί καταλαμβάνονται με όπλα.
Είναι το τέλος για όλους, επομένως, ότι και να κάνει αυτή η κυβέρνηση, η ΕΕ και οι ΗΠΑ θα το επικροτήσουν», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response