Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΑΔΕΙΑΣΜΑ” – “ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ” – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ

Κοινοποίηση:
1

Κατηγορηματική διάψευση των όσων αναφέρει στο βιογραφικό του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης – Τι υποστηρίζει ο ίδιος σε νέα του ανάρτηση στο Twitter


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με σημερινή ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά τα στοιχεία που περιέχονται στο βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, σε σχέση με τις σπουδές του.

«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν προσφέρει πτυχίο “Επικοινωνίας” ή “Ελληνικού Πολιτισμού”» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστήμιο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βελόπουλος, στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, https://www.velopoulos.gr/viografiko, αναφέρει:

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος γεννήθηκε στις 24-10-1965 στην Γερμανία και κατάγεται από αγροτική οικογένεια προσφύγων. Είναι έγγαμος και έχει μία κόρη.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Δενδροποτάμου υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στην ηπειρωτική χώρα. Από τον στρατό απολύθηκε με το βαθμό του Έφεδρου Αξιωματικού.

Στη συνέχεια εγγράφηκε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών», παρακολουθώντας μαθήματα ως υπότροφος. Από τη Σχολή αποφοίτησε το 1990 με βαθμό Άριστα.

Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Ομιλεί πολύ καλά την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα, γνωρίζει να χειρίζεται Η/Υ και έχει καλές γνώσεις σχεδίασης, παραγωγής και διαχείρισης νέων μέσων επικοινωνίας. Επίσης, διαθέτει γνώσεις ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού μοντάζ.

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εργάζεται από το 1989 έως και σήμερα, σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς».

Με νεώτερη ανάρτησή του στο Twitter, πάντως, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίζει φωτογραφία με έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο είναι διαφορετικό ίδρυμα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο αναφέρει στο βιογραφικό του.

.

velo1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ρε ψεύτη Βελόπουλε τουλάχιστον να απολογηθείς. Αλλά όσο υπάρχουν πρόβατα που σε ψηφίζουν, γιατί να το κάνεις;

  2. ψηφιστε κοροιδα Ν.Δ

    Θα παθετε και αλλα πολλα.

    1. Βλαμμενος εισ’αγορι μου;
      Μιλησε κανεις για ΝΔ;
      Δεν υπαρχουν αλλα μικρα πατριωτικα κομματα;

      1. Οχι, δεν υπαρχουν, γιατι οταν τα μεγαλωσουμε θα γινουν σαν κι αυτους που μας κυβερνανε.

  3. Δεν με ενοχλεί το ότι το έχει πάρει από το ανοιχτό πανεπιστήμιο Κύπρου το πτυχίο. Όσο πιο βαρβάτο το ξένο πτυχίο, τόσες περισσότερες επικύψεις έχεις κάνει στους ρυθμιστές των διαφόρων στοών. Με ενοχλεί το άλλο θέμα που παρουσιάστηκε με τις καταθέσεις του στην Deutsche Bank, γιατί στρέφεται συνεχώς μέσα από τις εκπομπές εναντίον των Γερμανών. Μπορεί τα χρήματα βέβαια να τα έχει δουλέψει, αλλά δεν είναι σωστό να βρίσκονται σε γερμανική τράπεζα γιατί τον καθιστούν ανακόλουθο των λόγων του. Επίσης το σίγουρο είναι ότι του γίνεται μεγάλος πόλεμος γιατί τραβάει αρκετά ψηφαλάκια πάνω του που θα πηγαίνανε αλλού.

  4. εσεις ολοι που γραφετε ολα αυτα κολλησατε στον βελοπουλο στο φιναλε δεν κυβερνα αυτος αλλα αλλοι αυτους τους αλλους τους ψαξατε ποτε και τι εχουν αν εχουν τιποτα στα χερια τους? αμαν πια εκει μεσα υπαρχουν 300 αργομισθοι και ολοι τους τιποτα δεν εχουν κανει στην ζωη τους τουλαχιστον αυτος πριν μπει στην πολιτικη θυμαμαι πουλαγε βιβλια απο την τηλεοραση οπως ο λιακοπουλος ολοι οι υπολοιποι τι επαγγελμα ακαναν απολυτως κανενα και πριν μερικες μερες παρουσιασαν ολοι τους το δηθεν (ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) αυτο δεν ηταν πως τα απεκτησαν αλλα τι εχουν στην κατοχη τους το πως δεν το κοιταζουν αναμεταξυ τους αυτο ισχυει μονο για μας μας δουλευουν και εμεις τους καμαρωνουμε και ο ενας καλυπτει τον αλλο αυτη ειναι η καταντια της δημοκρατιας. κανονικα ενας υποψηφιος πολιτικος πρεπει να ελενγχεται σχολαστικα πριν μπει στην πολιτικη και μετα οταν αποχωρει δηλ τι εχει πριν μπει και τι εχει οταν φυγει . ετσι πρεπει να γινεται γιατι το μονο που τους ενδιαφερει η ρεμουλα η αρπαχτη η μιζα και να διορισουν το σκυλοσοι τους γενικα ειναι ολοι τους αχρηστοι και αμορφωτοι οσο για τον κουλη αστον αυτον ειναι αλλο κεφαλαιο θελει δικο του τομο

  5. καμμιά πληροφορία για κάποια κατάχρηση, για την οποία είχε κατηγορηθεί/καταδικασθεί στην αρχή της “σταδιοδρομίας” του ως “δημοσιογράφος” στη Θεσσαλονίκη; Επίσης τι ακριβώς επιχειρήσεις έχει;

  6. Εγω γιατι τον βλεπω καποια στιγμη στη ΝΔ, παρεα με τους …φιλους του.

  7. Πήρε πτυχίο πανεπιστημιακό στην ιστορία αρχαιολογία και μετά έκανε πανεπιστημιακό μεταπτυχιακό στην δημοσιογραφία με τι; Με το πτυχίο της ιστορίας ή του ΙΕΚ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίνε και οι πέτρες… Προφανώς και απευθύνεται στους εγκεφαλικά νεκρούς ψεκασμενοπατριώτες που τον ψηφίζουν… δεν εξηγείται διαφορετικά.

  8. Άλλος ένας νέος Καρατζαφέρης τσιράκι του Μιτσοτάκη
    1 .Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ. Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν πήρε καμία θέση, ήταν ένθερμος νεολαίος και αφισοκολλητής
    2.Πήγε στο κόμμα του Καρατζαφέρη
    3.Μετά την φαινομενική πτώση του Καρατζαφέρη ήθελε να πάει στη Χ.Α. αλλά δεν τον ήθελαν στην Χ.Α.
    4.Μετά ήθελα να πάει στη ΝΔ επί Σαμαρά, αλλά δεν τον ήθελαν στην Ν.Δ.
    5.Τώρα έχει δικό του κόμμα δεκανίκι της ΝΔ.
    6.Επόμενος στόχος η ΝΔ.

    1. Τι δεκανίκι της ΝΔ
      Αφού κόβει ψήφους απ τη ΝΔ
      ΤΟ ΣΥΡΙΖΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟΣ!

  9. Επιχειρηματικο μυαλο δεν χρειαζεται να εχει αυτα τα κωλοχαρτα στην πραγματικη ζωη ειναι αχρηστα ολα αυτα κανεις δεν δινει σημασια σε αυτα… αμα κανεις καλες δημοσιες σχεσεις και εισαι εξυπνος μπας μπροστα… αυτη που τον βριζουν ειναι αυτη που δεν εχουν κανει τιποτα στην ζωη η ζηλια ειναι κακο πραγμα.

  10. Συνεχιζεται ο εμφιλιος πολεμος μεταξυ των πατριωτικων δυναμεων την ωρα που ολες επρεπε να ειναι ενωμενες σαν γροθια προκειμενου να αντιμετωπισουμε τον αρμαγεδωνα μου ερχεται για τον ελληνισμο. Το διαιρει και βασιλευε σ ολο του το μεγαλειο.

    1. ΤΟ 3,7% ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΦΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 97% ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΕΡΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
      ΠΡΩΗΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ σΑΝΕΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΘΟΛΟΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ (ακρο)ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΩ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ BLACK METAL ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΟΪΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΡΑΧΜΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΟΖΩΗΣ,
      ΠΑΛΙΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ,
      ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΝΔ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΗΦΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΖΗΜΕΡΟ, ΜΑΝΟ ΚΛΠ),
      ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΩΡΡΑ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ διΦΡΑΓΚΟ, ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΠΑΣΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.
      ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΙ ΕΝΙΑΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ.
      ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΟ 2019 ΗΤΑΝ Ο ΦΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΘΑ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ σΑΝΕΛ, Η ΧΑ, Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΛΠ.

      1. Γιδοβοσκέ οι ΧΑτες ψήφισαν μαζικά ΝΔούλα είπαν οι δημοσκόποι.Ελληνική Λύση ψήφισαν πατριώτες από όλα τα κόμματα και αριστεροί..Περαστικά όρινιθα..

  11. ο βελοπουλος ειναι επιπεδου τσακα (εκεινου του τυπου που θα εφερνε ροναλντινιο στο βαζελο) και σωρρα. χαμηλου επιπεδου τσαρλατανοι.

  12. Στο πάρκο άκουγα συζήτηση από κάτι γυφτους που τον στήριζαν …
    το επίπεδο των ψηφοφόρων του είναι πολύ χαμηλό….

  13. Δεν χρειαζεται να εισαι μορφωμενος για να καταλαβεις οτι ο Βελοπουλος ειναι τουβλο.
    Πριν τις εκλογες οταν ηταν καλεσμενος του Χατζηνικολαου ελεγε ενα σωρο αρλουμπες…και το ειχα γραψει στο site. “Ο ανθρωπος δεν μιλαει σωστα. Δεν εχει συντακτικο. Στα καφενεια μιλουν πιο σωστα Ελληνικα”.
    Καποιοι ηλιθιοι (απογοητευμενοι απ’την ΧΑ) ψηφισαν αυτον τον απατεωνα γυρολογο.
    Αν δεν ηθελαν να ψηφισουν τη ΧΑ οντας πατριωτες θα μπορουσαν να ψηφισουν τον Φαηλο Κρανιδιωτη που εχει οντως μορφωση.

    Υ.Γ. Συγνωμη για το “τουβλο”…ειναι τσιμεντολιθος.

    1. Και μόρφωση, και (πραγματικός) πατριώτης, και σαρωτικός. Δεν κολωνει πουθενά. Όσες φορές, τουλάχιστον, τον πέτυχα σε συνέντευξη τα λέγε τα πράγματα ως είχαν. Ούτε έτσι, ούτε γιουβέτσι. Και δεν τον κόβω για κωλο τούμπα. Πιστεύω ότι θα ενοχλούσε πολυ (σα σπυρί) αν ήταν βουλή. Και αντί γιαυτόν βγήκε ο μλκας ο βελο. Ήμαρτον Παναγία μου. Αλλά δεν χρηματοδοτουσε κανάλια να τον τρώμε στη μάπα όπως κάποιοι άλλοι για να μας γίνεται πλύση εγκεφαλου

  14. Έχει δίπλωμα και συνεχίζει …πιο το πρόβλημα ;

    1. Δίπλωμα αυτοκινήτου; Ναι πρέπει να έχει.

  15. Λύκειο Δενδροποτάμου
    Ο Βελοπουλος ειναι γυφτος και το παιζει και ειδικος στον Ελληνικο πολιτισμο και στον Χριστιανισμο.Σιγουρα υπαρχουν πολλοι μπασταρδοι στην Ελλαδα και σε αυτους απευθυνεται

  16. Πήρε πτυχίο στην ιστορία και αρχαιολογία από το ανοικτό παν Κύπρου και μετά έκανε μεταπτυχιακό στην επικοινωνία και δημοσιογραφία; Μεταπτυχιακό σημαίνει μετά το πτυχίο σε άμεση συνάφεια σπουδών και επιστημονικού τομέα. Τι σχέση έχει η ιστορία αρχαιολογία με την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία; Ή έκανε μεταπτυχιακό πανεπιστημιακό έχοντας πτυχίο δημοσιογραφίας από ΙΕΚ; Πως κολλάνε αυτά; Ας μας τα εξηγήσει ο κύριος Βελόπουλος.

  17. Σιγά μη σκίσεις το καλσόν ρε
    ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

  18. Εντάξει θα το αλλάξει..θα γράψει Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου..Πάντως μπράβο του που σπουδάζει κ προσπαθεί να βελτιωθεί… Εγώ θα τον ψηφίσω όσο κ να τον χτυπάτε…

      1. Γιατί είναι ο μόνος που μιλάει για Ελλάδα μέσα στη Βουλή…Ποιόν άλλον να ψηφίσω? Δεν υπάρχει κανείς…

        1. Ποια Ελλαδα βρε φιλε? Ξεχνας οτι ψηφισε ΝΑΙ στο μνημονιο που εβαλε ταφοπλακα στην πατριδα???

    1. Περαστικα σου τοτε…
      Και μη ξεχασεις τις κηραλοιφες.

  19. Τσαρλατάνος σε όλα τα επίπεδα.Δεκανίκι του συστήματος που θέλει να εμβολιαστεί υποχρεωτικά ο ελληνικός λαός.

    1. @Αντινεοταξιτης
      Διαβάζω τα σχόλια του άνωθεν δω και κει σαν την πορδή που πετάγεται παντού και τι λέει πάντα; ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Σύνδρομο καταδίωξης ψυχολογική ασθένεια. Psycho ελληνιστί. Ρε πίτουρο που φοβάσαι μη σε εμβολιάσουν με τσιπάκι (πω προχωρημένη κατάσταση…) και θα σου στέλνουν σήμα να ψηφίζεις μετά Κουλή χαχαχα, εσένα η μαμά σου δεν σου έκανε ποτέ εμβόλιο προϊστορικέ ελλειψοκέφαλε; Μάλλον όχι γιαυτό κατάντησες μαλακοπίτωρ.

      1. Ρε μπαγλαμά αν είσαι αμόρφωτος επί συγκεκριμένων θεμάτων το καλύτερο είναι να το βουλώνεις.Ό,τι γράφω ισχύει.Αν εσύ τώρα παίρνεις τελοπόν και σου κάηκε η φλάντζα δεν είναι πρόβλημά μου.Μαλακίες γράφεις εσύ που στην ουσία δε γράφεις τίποτα.Πήγαινε τώρα στο φαρμακείο,αγόρασε ένα εμβόλιο και χτύπα το στο αριστερό μέρι σα γελάδι που είσαι.

      2. Είναι κακό να σταματάς την θεραπεία σου! Να φανταστώ ότι ψηφίζεις……..

Comments are closed.