Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Η Ελλάδα βυθίζεται στην ανομία και την εγκληματικότητα, με την …συμβολή της δικαιοσύνης!

Η απελευθέρωση των Σύρων που με κλεμμένο όχημα μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσαν ατύχημα, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση του Πακιστανού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και εμπορία ναρκωτικών, ενώ επίσης στην Θεσσαλονίκη, είχαν αφεθεί πάλι ελεύθεροι Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βιασμό πάλι μίας 17χρονης κοπέλας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί της πρώτης γραμμής που έρχονται αντιμέτωποι με το έγκλημα και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπίσουν την ζωή των πολιτών, μιλούν βέβαια υπό καθεστώς ανωνυμίας, αλλά είναι θέμα χρόνου να βγουν μπροστά καθώς η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη.

«Τους συλλαμβάνουμε, αλλά αφήνονται ελεύθεροι! Είναι θέμα χρόνου να τους ξανασυλλάβουμε για τα ίδια ή ακόμα χειρότερα εγκλήματα. Έχουν πλαστά χαρτιά και δεν εμφανίζονται ποτέ στις δίκες»…

Την ίδια στιγμή στα αστυνομικά τμήματα της νοτιοανατολικής Αττικής η κατάσταση θυμίζει κράτος υπό διάλυση, διότι παρά την αύξηση της εγκληματικότητας, δεν υπάρχουν αστυνομικοί για να διαχειριστούν την κατάσταση καθώς οι αποσπάσεις σε ασφάλεια υψηλών προσώπων και άλλες δραστηριότητες έχουν λάβει τη μορφή μάστιγας. Υπάρχουν αστυνομικά τμήματα τα οποία δεν έχουν αξιωματικούς υπηρεσίας, Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συμβάντα και μάλιστα κλείνουν σε ώρες λειτουργίας!

Τα πράγματα έχουν φτάσει ήδη στο απροχώρητο και εάν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις τόσο για την λειτουργία της δικαιοσύνης όσο και για την ενίσχυση των διωκτικών αρχών, σύντομα θα πράγματα θα τεθούν εκτός ελέγχου…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ναι αλλά όριο ηληκια στην δτυνομια τα 28 για ειδικούς φρουρούς μην παραπονιέστε λοιπόν είναι βλάβες στην Αμερική Αυστρία Καναδά που το όριο είναι 39 έτη?αλλά εδώ Ελλάδα για πάντα βισματα φίλοι κολλητοί και γιατί να κάτσει ςςκαι να μην πας σε πρόσωπο φύλαξη όταν μπορείς να βγάζεις τα διπλά και τα τριπλά για να παίρνεις ψυχούλα κι θα ακούσεις τι ευχαριστώ?

  2. Ελληνική Δικαιοσύνη = το πιο σύντομο ανέκδοτο!!!

  3. η δικαιοσυνη θεωρει στοιχεια τα ψευδη διοτι βγαινουν απο στοματα εκθρωνουντων η γραφειοκρατια και οσοι εκθρωνισμενοι την εκπροσωπουν(οπου ειναι ολη η ύλη ακρως εγκληματικη) των προγραματων τους πειραματιζονται βασικοι μαρτυρες….η αλήθειαείναιότιπήρατετην κατιουσα..

  4. Είναι δικαιοσύνη του “ότι πάρεις 1€”. Δουλειά τους είναι να κυνηγούν τους Έλληνες που εκφράζουν την άποψη τους που είναι αντίθετη στην πολιτική ορθότητα. Είναι προφανές ότι ζούμε σε περίοδο πεντηκονταετους δικτατορίας μισελληνων που είτε με το πρόσωπο της εθνομηδενιστικης παρασιτικής αριστεράς είτε με το πρόσωπο της διεθνιστικής φιλελεφτ ΝΔ, καταστρέφει συστηματικά ότι έχει σχέση με την ταυτότητα του Έλληνα.

  5. Το μπο@@@λο έχει γίνει κωλ@@νειο.Οι νταβατζήδες έχουν σαλτάρει. Ούτε στο φαρ ουεστ υπήρχε τόση ανομία.

  6. Τι εγινε? Γεμισαν οι φυλακες με τα καθαρματα και τους αφηνουν ελευθερους κι ωραιους? Οι Πακιστανοι βιαστες δεν χωρουσαν στις φυλακες? Τοσο χοντροι ειναι?
    Οι Δικαστες ηταν Συριζαιοι η ΠΑΣΟΚοι? Αληθινες αποριες ειναι.
    Ελα Παναγια μου, βαλε το Χερακι Σου, διοτι δεν θα την βγαλουμε καθαρη.
    Η κατασταση δεν τρωγεται πια.

  7. Τα έχουμε πει όλοι είναι έξω από τα σπίτια πολιτικών δημοσιογράφων για να μην τους βλέπει ο κόσμος είναι με πολιτικά τα τμήματα ασφαλείας δεν υπάρχουν έχουν γίνει γραφεία καταγραφής διευθυντές έχουν καταστρέψει τα τμήματα ασφαλείας και τάξης ο άλλος έφτιαξε ειδικές ομάδες περιπολίας με γνωστούς του για να μη τρέχουν σε στόχους τους έδωσε πυρασφάλειας και περιπολίες υποτίθεται και τα βλέπουμε κάθε μέρα τα αποτελέσματα φωτιές ληστείες κλοπές κτλ. Γιατί πριν 3-4 χρόνια τα πράγματα δούλευαν λίγο καλύτερα στην αστυνομία? Όλοι το ξέρουν κανένας δε μιλάει. Καλά τα μισά στελέχη είναι και τεμπελοσκυλα οι μισοί δεν ξέρουν ούτε τον τομέα τους αν τους βγάλεις από το γραφείο η τους πάρεις από τον στόχο τους τέλος αυτό ήταν χάθηκαν αστυνόμοι υπαστυνόμοι που αναλαμβάνουν διοικητές δεν ξέρουν ούτε να μιλήσουν στον πολίτη ότι τους λένε από την διεύθυνση σε όλα ναι. Αυτά που γίνονται στην αστυνομία είναι παράλογα πράγματα να ξέρετε αστυνομία δεν υπάρχει πλέον είναι υπό διάλυση κρίμα σε αυτόν που θα χρειαστεί βοήθεια από τους 100 που θα πάρουν τηλέφωνο 2 με 3 θα μείνουν ευχαριστημένοι γιατί θα είναι τυχεροί να έχει κανένα περιπολικό κοντά να τους βοηθήσει. Η αλήθεια να λέγεται κιόλας πάνω από τους μισούς αστυνομικούς δεν θέλουν να κάνουν περιπολίες θέλουν ένα γραφείο ένα πρόσωπο για συνοδεία βγάλτε έναν γραμματέα έξω για περιπολία, πάτε από τμήμα σε τμήμα και ρωτήστε πόσοι θα θέλανε να είναι υπηρεσία γραφείου η να παραδώσουν το όπλο τους το 90% θα πει τώρα αμέσως.

  8. Πουτανάκια πολιτικοί που παίρνουν ανελέητα τσιμπούκια από κάθε λογής εγκληματίες.

  9. ΤΟΥΣ 300 βολεμένους. ΚΑΙ τα ΔΟΥΛΙΚΆ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΡΩΤΉΣΤΕ.
    .
    ΗΛΊΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΜΟΝΟ.
    .

  10. Όσο υπήρχε η Χρυσή Αυγή οι Πακιστανοί είχαν λουφαξει. Φάτε τώρα 41% . Καιρός να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας …..

    1. αυτοί κλώτσαγαν άδεια στην λαϊκή, είναι δολοφόνοι!!!!

  11. Δεν είναι μόνο ο ότι αφήνουνε ελεύθερους αλλοδαπούς βιαστές και δουλέμπορους και λαθροδιακινητές που προξενούν σκοτωμούς μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα! Άφησαν ελεύθερο και τον Βούλγαρο που έβγαλε την Ελληνική σημαία, έβαλε την Βουλγαρική και φώναζε εδώ είναι Βουλγαρία! Και οι Κουλοτσιπροανδρουλάκηδες παραθερίζουν! Οργανωθείτε δίπλα στον Ηλία και αν δεν τον θέλετε δίπλα σε όποιον μιλάει για απελάσεις και ανάκληση παράνομων Ελληνοποιήσεων! Που μόνο ο Ηλίας λέει για αυτά και κανένας άλλος! Γιατί πλέον το ανθελληνικό τόξο δεν κρύβεται πια!!!

  12. σύντομα θα πράγματα θα τεθούν εκτός ελέγχου…
    Δλδ τώρα είναι ΕΝΤΟΣ ελέγχου;;;;;;

    1. Α γειά σου!
      Εγω βλέπω απλα να φωναζουν γι’ αυτα που ηρθαν αλλα κάναν τους ανηξερους τόσο καιρό, εκτελώντας υπηρεσίες εξυπηρετησης των Funds! Παιρνουν τη γη των Ελληνων όχι τα σπίτια, με τη δική τους παρουσία! Μαλιστα φαίνονται να εκτελουν την υπηρεσία τους δειχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο. Για θυμηθείτε τον παππου στο αναπηρικό καροτσάκι στη Μακεδονια που τον πεταξαν εξω!! Που ήσασταν εκεί ομάδες “υπό καθεστώς ανωνυμίας”.
      Η αστυνομία εκτελεί καθήκοντα “μπατσου” και δυστυχώς εχετε όλο το Εθνος απέναντί σας!!
      Αλλάξτε τα πράγματα απο μεσα εσεις οι ίδιοι και θα μας έχετε δίπλα σας.

      Η αποφαση ειναι δική σας..

  13. πήγαν 5 Πακιστανοί και μίλησαν σε μια νεαρή τουρίστρια και μόλις άκουσε ότι είναι από το Πακιστάν ξετρελάθηκε και σηκώθηκε από το τραπέζι, παράτησε τον νεαρό φίλο της και τους έπιασε κουβέντα….χαχαχαχα

Comments are closed.