Η ΕΛΛΑΣ θέλει πατριώτες! Ένας Μανιάτης ξεφτιλίζει το σύστημα!!! ΑΚΟΥΣΤΕ τον Γιώργο Δημακόγιαννη! Τι λέει για το νομοσχέδιο – έκτρωμα, τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Στέφανο Χίο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτο που βγήκε περί γάμου πίσω από τα κάγκελα μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στο κόμμα του Ηλία και στις ψήφους του κυρίως από γυναίκες αλλά κι από σοβαρούς ανθρώπους που δεν εγκρίνουν τέτοιου είδους γυναίκες. Βέβαια το γαμος ήταν σε εισαγωγικά; Μήπως εμμέσως πλην σαφώς πετάει σπόντα για γάμο, δηλαδή συμφωνίες με το σύστημα; Γιατί ακόμα αναρωτιέμαι πώς γίνεται κάποιος που πολεμάει το σύστημα να είναι με μια που έχει στενές σχέσεις με αυτό (είναι γνωστό πλέον σε πολλούς) κι αυτή κι η οικογένειά της;;

  2. Μόνο η πολιτική είναι σάπια;
    Το ’94 μετά από 15χρ. σκληρής δουλειάς ξέμεινα από δουλειά. Όχι έφτασα, αλλά έξυσα πάτο. Πήγα για ένα ψωμί στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης. Φυσικά και μου το αρνήθηκαν. Το ίδιο και ο τότε προτοσύγγελος Τασσιάς. Αναφώνησα “ανάξιος” όταν έγινε μητροπολίτης. Ο Παντοδύναμος τους το “πλήρωσε” όμως. Έφυγαν νωρίς και οι δύο. (Κι ο παπάς της Αγ. Σοφίας). Με απομάκρυναν έτσι από τους ναούς. Τώρα γιατί να βοηθήσω; Ούτε ένα μαρούλι!!

  3. Συγχαρητήρια στον κ. Δημακόγιαννη . Περιέγραψε με πλήρη παρρησία την σάπια πολιτική κατάσταση. Ο καθένας ας κάνει το καθήκον του.

  4. Από ποιον κινδυνεύει η δημοκρατία???
    απο τον Κασιδιαρη????
    Εγω ξέρω καλά όμως από ποιους κινδυνεύει η Ελλάδα!
    Απο αυτους που την ξεπουλανε….
    o Συριζα , το Ποταμι και βουλευτες του Καμμενου ,
    ψηφισαν την Προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων…….
    ο απατεωνας Βελοπουλος ειπε οτι
    “δεν ειναι προδοτες αλλα εκαναν ενα λαθος”……
    η ΝΔ δεσμευτηκε οτι θα την εφαρμωσει………και την εφαρμωζει ηδη ….
    το Πασοκ , το ΚΚΕ και ο Βαρουφακης ονομαζουν τα Σκοπια Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ……..
    ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ……..
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Εθνικο κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ η ΜΟΝΗ επιλογη μας……….

  5. μπραβο μπετη ειμαστε μαζι σου και με ΗΛΙΑ ΑΡΧΙΓΟ

Comments are closed.