Η Ευγενία Σαμαρά απλώνει μπουγάδα φορώντας μαγιό: Τέτοιες νοικοκυρές θέλουμε

Κοινοποίηση:
φβφβφ

Η Ευγενία Σαμαρά, έκανε το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της φέτος με τη συμμετοχή της στο σήριαλ Σασμός, όπου υποδύεται την δικηγόρο Στέλλα Καμαριωτάκη.

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές, ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όμως αυτές οι φωτογραφίες της στις οποίες φοράει ένα ολόσωμο γαλάζιο στράπλες μαγιό και απλώνει μπουγάδα με λευκά σεντόνια, είναι εκπληκτικές.

Η ίδια συνόδεψε το συγκεκριμένο άλμπουμ με τη λεζάντα: Η αρχιτεκτονική της μπουγάδας στο νησί εννοώντας τη Σαμοθράκη στην οποία περνάει μέρος των διακοπών της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ.ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

    1. καλυτερα μαυρισμενη απο τον ηλιο παρα ασπρουλιαρα σα γαλα. Προτιμαμε το φυστικο και οχι σιλικονατο στηθος

      1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥΛΕ; ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΜΟΥΛΕ;

        1. μουλε θυμησου, πεφτει το βρακι σου, χα χα χα

  2. Τέτοιες νοικοκυρές να μην τις χάνουν οι εργένηδες.

  3. Δεν ξέρω ρε παιδιά. Αλλά σε γενικό επίπεδο μου αρέσουν όλες. Δεν κυνηγάω καμιά (αυτός είναι ο χαρακτήρας μου) αλλά στην δουλειά εξαιτίας της απολύτου ηρεμίας μου, όλες έρχονται να με συμβουλευθούν και τα πιο απαγορευμένα όνειρά τους. Και εγώ χωρίς να εκβιάσω καταστάσεις απλά τις ………..εκμεταλλεύομαι. Γενικά για μένα οι γυναίκες είναι ονειρεμένα πλάσματα. Και φυσικά ούτε κουβέντα για γάμο…..Όταν δεν είμαι με κάποια, είμαι της μοναξιάς. Είναι επιλογή μου……Πέντε μήνες με την μιά, τρείς μηνες με καμιά, 10 μήνες με άλλη 5 μήνες με άλλη. Και πάει λέγοντας. Όχι όμως δέσμευση. Στα 54 μου είμαι μια χαρά. Ποτέ δεν εκβίασα όμως καταστάσεις. Έχω βέβαια και χρήματα και κινούμαι άνετα. Όταν είσαι με γυναίκα έιναι όλα πολύ όμορφα. Αν δεσμευθείς ΠΕΘΑΝΕΣ………………..

    1. Πάνω από 2 δεν νομίζω να είχες ποτέ. Μία η δεξιά και μία η αριστερή. Πεντάρφανες κι οι δυο.

    2. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΑΦΘΟΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ…

  4. Όταν πρόκειται για πουτάνες είστε όλοι γεμάτοι θαυμασμό. Μετά όμως από λίγο καιρό που αρχίζουν να πηδιούνται με άλλους τις σκοτώνετε….. Βαλκανοκαννίβαλοι διαταραγμένοι κερατούκληδες!!!!!!

  5. Για να ολοκληρώσεις κοπέλα μου την μπουγάδα σου, άπλωσε και κανένα εσώρουχό σου. Έτσι για να μας ολοκληρώσεις το θέαμα. Τα θέλουμε όλα μέσα στο πακέτο. …….Άντε την επόμενη φορά……Περιμένουμε!!!!!!!

    1. ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ. ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ΜΟΥΛΕ;

Comments are closed.