Η Ευρώπη έχει λήξει: Συμμορία επιτέθηκε σε ζευγάρι στο κέντρο του Λιντς – Σοκαριστικά όσα ακολούθησαν

Κοινοποίηση:
ξύλοδαρμός

Ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter o δημοσιογράφος David Atherton και κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την στιγμή που ένα ζευγάρι βρίσκεται έξω από γνωστό ταχυφαγείο στο Λιντς του Λονδίνου και δέχεται επίθεση από τέσσερις άνδρες, κατά τα φαινόμενα αλλοδαπούς!

«Το έχω ξαναδεί αυτό, αλλά είναι στο κέντρο της πόλης του Λιντς, καθώς ένας άνδρας και η φίλη του παρενοχλούνται από έναν άλλο άνδρα που προφανώς θέλει να τσακωθεί. Πηγαίνουν στα McDonalds και αφού παίρνουν το φαγητό τους, δέχονται επίθεση από άλλους 4 άνδρες», γράφει ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.

Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Για προσέξτε: Έρχεται και σε μας σε λίγο. Δεν αργεί. Τα θρασίμια τα έβαλαν με έναν. 4 με 1. Σε μία πόλη 800000 κατοίκων. Έχω την εντύπωση ότι η αστυνομία θα υποστηρίξει τους 4 και όχι τον ένα και αυτό λόγω χρώματος, διότι οι black lives matter ενώ οι white lives ΔΕΝ matter, έτσι δεν είναι; Το ότι οι κωλοεγγλέζοι είναι καπιταλιστές, υπερόπτες, κατακτητές και ευνόησαν το εμπόριο σκλάβων, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφεθεί αβοήθητος ο νέος, που του επιτέθηκαν. Ας τα λουστούν τώρα οι δημοκράτες Εγγλέζοι. Συμπέρασμα: ΠΑΝΤΟΤΕ θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, είτε φυλετικές είτε εθνικές είτε σωματικές είτε κομματικές είτε θρησκευτικές είτε οπαδικές κλπ. Φαντασθείτε να ισχύουν όλες αυτές μαζί. Όσο λιγότερες διαφορές τόσο λιγότερες διενέξεις. Εδώ σκοτώνονται οι βάζελοι με τους γάβρους και δεν θα σκοτωθούν οι μαύροι με τους λευκούς ή οι χριστιανοί με τους μουσουλμάνους; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ας τα βλέπουν αυτοί, που κάνουν ότι θέλουν να ενώσουν τους ανθρώπους. Όσο πιο μορφωμένοι είναι οι άνθρωποι, τόσο πιο βαθιά είναι θαμμένες οι διαφορές αυτές, αλλά – κακά τα ψέμματα – κάποια στιγμή θα έλθουν στην επιφάνεια.

  2. Οι αριστεροί με κάτι τέτοια χαίρονται,τους αρέσει,εύχομαι ο παθών να είναι αριστερός και αλληλέγγυος,αλλαχού ακμπάρ ρε ούγκανα

    1. Και τι θες να κάνουνε; Θα χαρακτηριστούν “ρατσιστές” και θα τους κυνηγάνε για την υπόλοιπη ζωή τους νέγροι και αριστεροί.

Comments are closed.