Εχει άλλες βλέψεις! Η Εύα Καϊλή δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:
eva-kaili-570

Με ένα τετ α τετ την Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, στην Χαριλάου Τρικούπη, η Φώφη Γεννηματά και η Εύα Καϊλή ξεπέρασαν την ψυχρότητα των προηγούμενων ημερών και κατέληξαν σε αποφάσεις για την νεαρή ευρωβουλευτή.

Στην συνάντηση των δύο γυναικών,  αποφασίστηκε η Εύα Καϊλή να είναι εκ νέου υποψήφια για το ευρωκοινοβούλιο στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Εγκατελείπεται, κατά συνέπεια, η σκέψη να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μπουτάρη

Γεννηματά και Καϊλή κατέληξαν στην απόφαση μετά από αψιμαχίες πολλών εβδομάδων εξαιτίας της σχέσης δυσπιστίας που υπάρχει μεταξύ τους. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε πρόσφατα ζητήσει από τους δύο κορυφαίους ευρωβουλευτές του χώρου, Εύα Καϊλή και Νίκο Ανδρουλάκη να μην είναι εκ νέου υποψήφιοι για το ευρωκοινοβούλιο γιατί επιθυμεί να τοποθετήσει εκεί πρόσωπα της δικής της επιλογής.

Οι δύο ευρωβουλευτές δεν αντέδρασαν δημόσια αλλά δυσαρεστήθηκαν με την απόφαση. Και οι δύο θα προτιμούσαν να συνεχίσουν το έργο τους στην ευρωβουλή, χωρίς η επικεφαλής του κόμματος να το απαγορεύσει. Ειδικά για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος υπήρξε συνυποψήφιος της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, και κέρδισε την δεύτερη θέση, μια τέτοιου είδους «απαγόρευση» δεν γινόταν εύκολα κατανοητή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εχω εναν φιλο εφοπλιστη ειναι ανηπαντρος θελεις να στο γνωρισω?

  2. Εχει αλλες βλεψεις…κανεναν εφοπλιστη χαχαχαχ…σιγα μην αφησει το παραδακι ναζιστικης ευρωπης για να ρθει στο δημο θεσσαλονικης…βασικα δεν την θελουμε καν να ερθει στην Ελλαδα…..οχι στην Θεσσαλονικη…κατσε να δαγκωσεις κανεναν ευρω παιο αξιοματουχο.

Comments are closed.